forum.gif
Ārējais cietais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ārējais cietais
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.09.15 11:09
 citēt
Iesakiet kādu labu ārējo cieto disku līdz kādiem 3TB. Bildēm un video.
Publicēts: 23.09.15 11:18
 citēt
kasparskrauze:Iesakiet kādu labu ārējo cieto disku līdz kādiem 3TB. Bildēm un video.

Lūdzu!
www.salidzini.lv...
Publicēts: 23.09.15 12:26
 citēt
Jebkurš cietucis tā ir loterija,var nosprāgt pēc mēneša un var iet gadiem.
Publicēts: 23.09.15 13:37
 citēt
Jolan:Jebkurš cietucis tā ir loterija,var nosprāgt pēc mēneša un var iet gadiem.

Protams, bet ir uzticamāki un mazāk uzticami ražotāji, te stat. dati par disku uzvedību.

www.backblaze.com...

Publicēts: 23.09.15 14:01
 citēt
Priekš editēšanas jau laikam vismaz vajadzēs pārīti raidā.
:face-smile:
Publicēts: 23.09.15 14:04
 citēt
kamdēļ editēšanai neņemt ssd?
Publicēts: 23.09.15 14:13
 citēt
versatile:kamdēļ editēšanai neņemt ssd?

+1
tagad jau 250 un 500gb ir pa pieņemamām cenām...
Publicēts: 25.09.15 00:42
 citēt
3rdHalf:Priekš editēšanas jau laikam vismaz vajadzēs pārīti raidā.

1. Arējais disks editēšanai nav tas prātīgākais...
pasažieris gan jautāja: ārējo cieto disku Bildēm un video , domājams glabāšanai.
2. Thunderbolt ātra savienojuma (lai varētu arī editēt) ārējais SSD 1TB gan nav par pārāk pieņemamām cenām :(, pagaidām...
www.lacie.com...
Publicēts: 25.09.15 15:37 labots
 citēt
griezite:
3rdHalf:Priekš editēšanas jau laikam vismaz vajadzēs pārīti raidā.

1. Arējais disks editēšanai nav tas prātīgākais...
pasažieris gan jautāja: ārējo cieto disku Bildēm un video , domājams glabāšanai.
2. Thunderbolt ātra savienojuma (lai varētu arī editēt) ārējais SSD 1TB gan nav par pārāk pieņemamām cenām :(, pagaidām...
www.lacie.com...

Thunderbolts, tas ir "bolts zadņicā"? Respektīvi - nopērc un izmet aiznākamgad?

Vaards,
/Lepns četru Lacie Firewire 800 disku īpašnieks!!!/
Publicēts: 25.09.15 15:51
 citēt
Tiem Lacie jau iekšā bieži vien ir kāds ātri mirstošs Seagate disks, tad gan ir aiznākamgad zadņicā :D
Publicēts: 25.09.15 19:49
 citēt
Vaards:Thunderbolts, tas ir "bolts zadņicā"? Respektīvi - nopērc un izmet aiznākamgad?
Vaards,
/Lepns četru Lacie Firewire 800 disku īpašnieks!!!/

"bolts zadņicā" dari tā ja gribās :D
Publicēts: 25.09.15 20:42
 citēt
Iekšējais mīkstais:)
Publicēts: 25.09.15 21:42
 citēt
Lacie ir vienīgais cietais kas man ir noviebies pats no sevis - un ļoti ātri. Zaķusalas TVmājā vārds Lacie ir sinonīms nelaimei.
Publicēts: 26.09.15 01:04
 citēt
Maris:Lacie ir vienīgais cietais kas man ir noviebies pats no sevis - un ļoti ātri. Zaķusalas TVmājā vārds Lacie ir sinonīms nelaimei.

Jau teicu, ka baigā vairumā Lacie iekšā bāž Seagate HDD un Seagate = ātri mirstošs HDD :(
Reku tanī diagramma var arī par to pārliecināties (To zināju jau iepriekš), Seagate uzforsē savus diskus lai būtu par cik tur % ātrāki, bet ne ilgldzīvotāji :(

Bildē ir arī tāds mazdzirdēts zīmols HGST (būtība tagad WD HiEND - kādreiz Hitachi) šie gan kā redzams diagramā ir kudi ilgspēlējošāki, bet nu cena ar 2vai pat 3reiz dārgaķi, maitas, vo!
Publicēts: 26.09.15 16:06
 citēt
Hugo:
Maris:Lacie ir vienīgais cietais kas man ir noviebies pats no sevis - un ļoti ātri. Zaķusalas TVmājā vārds Lacie ir sinonīms nelaimei.

Jau teicu, ka baigā vairumā Lacie iekšā bāž Seagate HDD un Seagate = ātri mirstošs HDD :(
Reku tanī diagramma var arī par to pārliecināties (To zināju jau iepriekš), Seagate uzforsē savus diskus lai būtu par cik tur % ātrāki, bet ne ilgldzīvotāji :(

Bildē ir arī tāds mazdzirdēts zīmols HGST (būtība tagad WD HiEND - kādreiz Hitachi) šie gan kā redzams diagramā ir kudi ilgspēlējošāki, bet nu cena ar 2vai pat 3reiz dārgaķi, maitas, vo!

mana pieredze liecina par labu seagate, pārsvarā hitachi mainīt sanāk. hgst pēdējoreiz nomainiju 3X ar mēneša starpību aptuveni vienam laptopam, beigās pēc trešās reizes atsūtija wd, klients neatgriezās.. samsung nu jau seagate paspārnē ar bija ne paŗāk uzticami.. par maxtor nerunāšu.. seagate ar wd +/- vienādi, reti bet birst.. bet nu tā ir mana pieredze samērā intensīvā darbā 10 gadu laikā..
Publicēts: 14.10.15 19:47
 citēt
Nez kādu ārējo disku kasparskrauze varētu būt nopircis? :face-smile: man arī jautājums- kādu ārējo cieto disku datu glabāšanai (līdz 3TB) izvēlēties? mana līdzšinējā pieredze ir tikai ar ADATA Classic 2.5"PORTABLE HDD CH94. 1TB.
Publicēts: 14.10.15 20:16
 citēt
sansete:...mana līdzšinējā pieredze ir tikai ar ADATA...

Varbūt pamēģini RIPAS vai ŠŅAUCIENU. :face-wink:
Publicēts: 14.10.15 20:31
 citēt
Schneider:
sansete:...mana līdzšinējā pieredze ir tikai ar ADATA...

Varbūt pamēģini RIPAS vai ŠŅAUCIENU. :face-wink:

pamēģināt jau var, bet ko ar bildēm darīt! :face-smile:
Publicēts: 14.10.15 20:56 labots
 citēt
Man kaukāds Imotion Apollo M100 2,5'', neko no tā nesajēdzu, bet, tfuf-tfu-tfu, piesitu pie sava paura, jau gadi 4-5 iet un nekāda vaina.
Publicēts: 15.10.15 10:18
 citēt
datorspeciālisti iesaka domāt uz priekšu un pirkt NAS ar SATA disku?
Publicēts: 15.10.15 10:23
 citēt
Tad klausi speciālistus!
Publicēts: 15.10.15 20:04
 citēt
sansete:datorspeciālisti iesaka domāt uz priekšu un pirkt NAS ar SATA disku?

Nas labi, tik kā minimums 3-4 HDD būs jāiepērk lai no tās pariktēs būtu taustāms labums, vo!
Publicēts: 03.02.16 21:09
 citēt
martc:
Hugo:
Seagate = ātri mirstošs HDD :(

mana pieredze liecina par labu seagate, pārsvarā hitachi mainīt sanāk. hgst pēdējoreiz nomainiju 3X ar mēneša starpību aptuveni vienam laptopam, beigās pēc trešās reizes atsūtija wd, klients neatgriezās.. samsung nu jau seagate paspārnē ar bija ne paŗāk uzticami.. par maxtor nerunāšu.. seagate ar wd +/- vienādi, reti bet birst.. bet nu tā ir mana pieredze samērā intensīvā darbā 10 gadu laikā..

Nu, ko...
Mākoņa datu krātuve "Backblaze" gada laikā ir dreijājusi vairāk par 49,000 HDD, un rezultāti apliecina, ka Seagate 3TB diski ir vieni no sliktākajiem - mirst maitas :(.

Seagate iesūdzēta pat ASV tiesā :D
www.hbsslaw.com...

petapixel.com...

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):