AivarsL:
Es pagaidīšu janvāri iespējams pa fazer šokolādi atdos
Skatās tikai, ka cena nesāk celties
Kamera kā tāda nav slikta, jo salīdzinot ar nākamajiem kropiem D7000, D7100 un D7200 tai ir nesalīdzināmi labāks fokuss un ergonomika. Jaunajiem bleķiem bilde ir smukāka, bet ir milzums daudz kaitinošu knifu. Nu kaut vai tas, ka skatu meklētājā redzamais nesatilpst reālajā uzņemtajā kadrā... Par D300 cenas celšanos gan labāk nefantazē
Tieši tas arī tika domāts. Jaunajam (konkrēti 7200) wievfainderī redzamajam tiek nocirsts no visām pusēm. Pavisam nedaudz palietoju 7100 un īsti nepiefiksēju, bet domāju, ka arī tam tā pati slimība.
Bulšitu viņi stāsta Es jau arī biju safanojjies par to. Varu iedot Tev savus abus divus aparātus. Nu nē, pietiks laikam arī ar D7200, jo Tev, ja nemaldos, ir pašam D300. Varēsi pārliecināties
p.s. Ievēroju šo muļku uz 200 mm, bildējot gonkas. Parasti fokusēju ar augšējiem punktiem uz braucēja ķiveri un ar D7200 gandrīz veinmēr sanāca nocirst pauri
kādreiz šî bija mana sapņu kamera. Biju vienu tādu arī nopircis un daudz bilžu sataisijis. Bet tagad jau vairs cilvēki nepērk aparātus, kam iso derīgs tikai skaidras dienas gaismas apstākļiem. Savu Pentax K-5 (par piemēru ņemot), mierīgi lietoju pie iso 3200 un dažreiz pat 6400, savukārt Nikon D300, cik,atceros, jau pie iso 800 tas attēls trokšņus sāka neglītus taisīt. Bet tas, rēķini, divi trīs stopi mazāk. Bet manu K-5 kopā ar nereāli glīti zīmējošo gaišo Pentax FA 50mm f/1,4 stiklu, kas viens pats būtu par 250-300 euro tigojams, par 375 euro nepērk. Secinājumus par savu piedāvājumu izdari pats!
Kamera kā tāda nav slikta, jo salīdzinot ar nākamajiem kropiem D7000, D7100 un D7200 tai ir nesalīdzināmi labāks fokuss un ergonomika. Jaunajiem bleķiem bilde ir smukāka, bet ir milzums daudz kaitinošu knifu. Nu kaut vai tas, ka skatu meklētājā redzamais nesatilpst reālajā uzņemtajā kadrā... Par D300 cenas celšanos gan labāk nefantazē
D300 gan jau cena necelsies, bet domāju ka arī īpaši nekritīsies...jo ne pa velti d300 vēl joprojām ir nopērkama jauna par tādu pašu cenu kā maksāja 6 gadus atpakaļ. Un vispār nezinu vai ir vērts viņu pārdot pa 200eināriem, jo kā jau traktors minēja, dēļ fokusa un ergonomikas vien ir viņu vērts paturēt...a ko ar tiem 200eināriem?...vienu mēnesi komunālajiem maksājumiem sanāk