forum.gif
Canon 30D lūžņos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Canon 30D lūžņos
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.09.15 15:15 labots
 citēt
Kam var pārdot neejošu canon 30D? Un par cik tādu lūzni vispār kāds fotomeistars var paņemt? Nobiris slēdzis.
Publicēts: 23.09.15 15:33
 citēt
skaidrs, tad varu naivi mēģināt pa 50 eiro :)
Publicēts: 23.09.15 15:38 labots
 citēt
Nu rēķini.
30D ejošs varētu būt 100 eiro vērts, ar jaunu slēdzi - nu, 120.
Slēdzis: www.ebay.co.uk...
maiņa kādreiz bija 60 Ls. Bez čeka, pie sētas durvīm servisā. Tātad, 90 eiro varētu būt - man šķiet, ka kurš katrs to pat nevar izdarīt, jo kamera jāslēdz pie softa, bet varbūt maldos.
Atņem no 120 slēdzi un darbu - iegūsi vērtību.

Ps. 2008ajā no Baltskara nopirku 30D ar ejošu, bet maināmu slēdzi par 120 Ls. tai laikā lietota 30D cena bija ~300 ls, slēdža maiņa oficiāli Canon centrā - kkas ap 150 Ls, ja nemaldos. Pats slēdzi sūtīju no ebay un meklēju maiņas iespējas.
Tas tiem, kas spiegs, ka manis sauktie cipari 30D ir par zemu. Nav.
Publicēts: 23.09.15 15:47
 citēt
uldeens:Nevajag jau domāt, ka kāds viņu uzreiz mēģinās celt augšā, citam varbūt rezerves daļām vajag, tā vērtību nerēķina!

Nu, nerēķina, tas tiesa. Bet Tu labāk atrodi kādu, kas 30D gribētu reanimēt. 40D es saprastu, forša kamera, bet 30nieks...
Publicēts: 23.09.15 15:49
 citēt
Vienīgā rezerves daļa, kas visiem ir vajadzīga, ir slēdzis. Gandrīz nekad jebkura cita.
Publicēts: 23.09.15 16:03
 citēt
KVAA-II:šiten viens man atrakstīja - kā pats mainijis slēdzi 5D, vajadzīgi tikai skrūvgriežņi

Mja? Lodāmuru nevajag? :)
Publicēts: 23.09.15 16:18
 citēt
30D var kādam noderēt detaļās, neviens tak viņu neatdzīvinās ar mērķi pārdot
Publicēts: 23.09.15 16:19
 citēt
uldeens:Nu vienalga, visādi gadās, domāju sākumā tos 45 Eur var mēģināt prasīt, ja kādam vajadzēs un būs par dārgu, nokaulēs cenu...

Skaidrs
Publicēts: 23.09.15 16:20
 citēt
versatile:
KVAA-II:šiten viens man atrakstīja - kā pats mainijis slēdzi 5D, vajadzīgi tikai skrūvgriežņi

Mja? Lodāmuru nevajag? :)

Pietiek ar āmuru, klasiski, vo ;)
Publicēts: 23.09.15 16:24
 citēt
Gaisma:Vienīgā rezerves daļa, kas visiem ir vajadzīga, ir slēdzis. Gandrīz nekad jebkura cita.

Nu hē viņu zina. Tīri mehānisks ir spogulis, cik acceros savus ķenonista gadus, arī slēdža poga mēdz gļučīt.
Publicēts: 23.09.15 16:26
 citēt
5d slēdža maiņai lodāmuru vajag. maz, bet vajag. vismaz šim modelim.
Publicēts: 23.09.15 16:30
 citēt
KVAA-II:Hmz - uz galda džekam nestāv lodāmurs

youtu.be...

PS re, pat 30D maina shutteri :)
ebeja 35 dolāri maksā slēdzis
https://youtu.be/Xbkje6NvRME

Gribu redzēt kā tu pēc video pamācības mani slēdzi :face-smile:
Publicēts: 23.09.15 16:39
 citēt
....un ja ir lodāmurs un ja zin kā ar viņu rīkoties. Varu iedomaties ko es tur salodētu :face-devil-grin:
Publicēts: 23.09.15 16:42
 citēt
KVAA-II:jāsaka - ka fototehnikas remonts - ir pateicīga lieta, ja saprot to štellīti :face-grin:
cenas ir nevājas tur

Foto remonts ir štrunts, vot neiroķirurģija - tā ir štelle. iesaku paskatīties kādu tutoriāli un pamēģināt, varēsi pakešlogus lodžijai ielikt jau pēc 2ās procedūras!
Publicēts: 23.09.15 16:59
 citēt
Versatile, a kur tu rāvi, ka tupeļpaurim var palīdzēt neiroķirurģija???
Jo tādas smadzenes, vai kas viņam tai podā ir, remontējamas tik ar nožovku, zubilu un epoksīda līmi.
Publicēts: 23.09.15 17:30
 citēt
Schneider:Versatile, a kur tu rāvi, ka tupeļpaurim var palīdzēt neiroķirurģija???
Jo tādas smadzenes, vai kas viņam tai podā ir, remontējamas tik ar nožovku, zubilu un epoksīda līmi.

ne tak. Es saku, ka šim jāiet ar to nodarboties. Zelta robs. Youtūbē noteikti ir tutoriāļi.
Publicēts: 23.09.15 17:56
 citēt
versatile:
Schneider:Versatile, a kur tu rāvi, ka tupeļpaurim var palīdzēt neiroķirurģija???

ne tak. Es saku, ka šim jāiet ar to nodarboties. Zelta robs. Youtūbē noteikti ir tutoriāļi.

Jā, tā tas ir... lai tik sākumā ar to vienkāršāko, bet efektīvāko "Lobotomiju" padarbojas, papraktizē uz sevi.
Pēc tam jau varēs arī ko smalkāku, vo ;)

Publicēts: 23.09.15 18:09
 citēt

Te Youtūbes pamācība kā jāremontē, nav pārāk sarežģīti.
youtu.be...
Publicēts: 23.09.15 19:13
 citēt
Kaltu pie pieres un ar kurpi.
Publicēts: 23.09.15 19:40
 citēt
Āmurgalvai tas nepalīdzēs.
Publicēts: 23.09.15 21:17
 citēt
nav tur nekas diži sarežģīts. pareizi jaorganizē izskrūvētās skrūvītes un detaļas, lai var secīgi visu pareizi salikt atpakaļ. pirms tam gan ieteiktu izrakņāt internetu. bieži var atrast gan amatieru video, gan servisu video, gan servisa manuāļus. manā gadījumā bija viss kopā. protams visas nianses tāpat tur nenoskaidroju, bet rezultātā tā kamera strādā :face-grin:

uldeens:

Šis man atgādina kapeņu stāstiņus par Sanktpēterburgas draugu, paziņu no Rīgas domes u.t.t.! Kāpēc viņš tev rakstīja, gribēja palielīties lielam speciālistam? :amazing:

cilvēks prasīja cik atdevu par savu 5d, es atbildēju. nav nekādi kapeņu stāstiņi :bad_smile:
Publicēts: 25.09.15 15:27
 citēt
versatile:Kaltu pie pieres un ar kurpi.

Ui, ui, tad jau beigts, tālāk Youtūbes pamācībā var redzēt, ka virs acs to kaltu ievada galvaskausā.
youtu.be...
Publicēts: 25.09.15 15:30
 citēt
Tai pamācībā nav teikts, ka tukšā galvaskausā, kāds ir kvekšķim.
Publicēts: 28.09.15 10:52
 citēt
versatile:
uldeens:Nevajag jau domāt, ka kāds viņu uzreiz mēģinās celt augšā, citam varbūt rezerves daļām vajag, tā vērtību nerēķina!

Nu, nerēķina, tas tiesa. Bet Tu labāk atrodi kādu, kas 30D gribētu reanimēt. 40D es saprastu, forša kamera, bet 30nieks...

5D un ja vajag ložmetēju, tad vecie MARKi ir vienīgās kameras, ko no kādreizējām var saukt par labām
Publicēts: 28.09.15 11:04
 citēt
40D ir kudiš jaunāks par 5D. Un labāks. Gaišie toņi, labs AF (ar 85/1.8 ir bijusi ātrākā un uzticamākā manis izmantotā kombinācija), 14 bitu raw...
30d ar savu dranķīgo ekrānu... bija vairāki, priecīgs, ka pēdējo pret bezspoguli samainīju, kad tas vēl bija reāli.
Publicēts: 29.09.15 18:10
 citēt
versatile:40D ir kudiš jaunāks par 5D. Un labāks. Gaišie toņi, labs AF (ar 85/1.8 ir bijusi ātrākā un uzticamākā manis izmantotā kombinācija), 14 bitu raw...
30d ar savu dranķīgo ekrānu... bija vairāki, priecīgs, ka pēdējo pret bezspoguli samainīju, kad tas vēl bija reāli.

jap, ir dzirdēts, ka tauta saka ka 40D ir labāks par 50D. Bet nez, palasot tehniskos, liekas, ka 50D ir labāks. 50 sanāk uzlabots 40D.
Publicēts: 29.09.15 18:50
 citēt
starp citu, nesen es ar biju paņēmis pārejas periodā 40D un jāsaka, kamera tiešām neslikta. Šad un tad par saprātīgām naudiņām to vēl šobrīd tirgo, jo laikam diezgan daudzi bija to iepirkuši. Cena svārstās ap kādiem 150 euriem un vairāk.
Publicēts: 29.09.15 20:03
 citēt
versatile:40D ir kudiš jaunāks par 5D. Un labāks. Gaišie toņi, labs AF (ar 85/1.8 ir bijusi ātrākā un uzticamākā manis izmantotā kombinācija), 14 bitu raw...

Tehnikas apskatus nekad vairs neraksti!
Publicēts: 29.09.15 21:42 labots
 citēt
Nu, ir skaidrs, ka 5D (ne 50! To neesmu darbinājis nemaz.) ir labāks par 40D ar to vien, ka fullframe. Vecs porsche arī ir labāks par jaunu žiguli - tas zirgam skaidrs. Bet ikdienai tomēr žigulis būs praktiskāks un lētāk uzturams.
Crop kamerai 40D ir tiešām ļoti neslikts variants par sīknaudu šobrīd.
5D būs arī mazāk trokšņains, dziļākām krāsām... par kripatiņu. Bet nu AF ir švakāks. Ekrānā to, vai bilde asa, nevar saprast - tāpat kā 30D. Un 5D joprojām nemaksā tikpat maz, cik 40D. Un lēnīgāks darbībā, vismaz tāds iespaids palika.

Uz 40D var uzlikt 18-135 un tikt pie ļoti labi un vieli lietojama ikdienas bildēšanai piemērota komplekta. Uz 5D kas ir universālākais stikls? 24-105?

5D bija ļoti laba kamera. Bet, ja man uznāktu vēlme pēc vecas canon kameras, es ņemtu 40D.
A ja vienkārši canonu, tad vai nu nu otro piecīti vai jauno 7d mark II. Perfekts darba instruments.
Publicēts: 29.09.15 23:08
 citēt
talavietis:starp citu, nesen es ar biju paņēmis pārejas periodā 40D un jāsaka, kamera tiešām neslikta. Šad un tad par saprātīgām naudiņām to vēl šobrīd tirgo, jo laikam diezgan daudzi bija to iepirkuši. Cena svārstās ap kādiem 150 euriem un vairāk.

nesaki vis 150 eiras, viens maniaks ss.lv tirgo par 280, ja pareizi atminos
Publicēts: 29.09.15 23:10
 citēt
Fandango:50D nav sliktāks. AF microadjustment nāk klāt, un, nez kāpēc lunis nav vēl ierakstījis, ka apgreidojot Firmware, aparāta matricas izmantošana paliekot labāka. Nezinu, neesmu mēģinājis. Manuprāt, 50D vajag labus objektīvus. Galvenais, lai eksemplārs ir par samērīgu cenu un nenolietots. Parasti to var redzēt pēc ārējām pazīmēm.

Lunis redz ka tieku ar neliešu bandu galā :)
Publicēts: 29.09.15 23:12
 citēt
NilsS:

Tehnikas apskatus nekad vairs neraksti!

nespēju atturēties, lai nepiebilstu, k apiekrītu :face-grin:
Publicēts: 29.09.15 23:14
 citēt
Fandango:50D nav sliktāks. AF microadjustment nāk klāt, un, nez kāpēc lunis nav vēl ierakstījis, ka apgreidojot Firmware, aparāta matricas izmantošana paliekot labāka. Nezinu, neesmu mēģinājis. Manuprāt, 50D vajag labus objektīvus. Galvenais, lai eksemplārs ir par samērīgu cenu un nenolietots. Parasti to var redzēt pēc ārējām pazīmēm.

nu ir varianti uzradušies, tik sūdu sakritis pa daudz uz galvas, bet risinu šo jautājumu par iegādi
Publicēts: 29.09.15 23:15
 citēt
versatile:Nu, ir skaidrs, ka 5D (ne 50! To neesmu darbinājis nemaz.) ir labāks par 40D ar to vien, ka fullframe. Vecs porsche arī ir labāks par jaunu žiguli - tas zirgam skaidrs. Bet ikdienai tomēr žigulis būs praktiskāks un lētāk uzturams.
Crop kamerai 40D ir tiešām ļoti neslikts variants par sīknaudu šobrīd.
5D būs arī mazāk trokšņains, dziļākām krāsām... par kripatiņu. Bet nu AF ir švakāks. Ekrānā to, vai bilde asa, nevar saprast - tāpat kā 30D. Un 5D joprojām nemaksā tikpat maz, cik 40D. Un lēnīgāks darbībā, vismaz tāds iespaids palika.

Uz 40D var uzlikt 18-135 un tikt pie ļoti labi un vieli lietojama ikdienas bildēšanai piemērota komplekta. Uz 5D kas ir universālākais stikls? 24-105?

5D bija ļoti laba kamera. Bet, ja man uznāktu vēlme pēc vecas canon kameras, es ņemtu 40D.
A ja vienkārši canonu, tad vai nu nu otro piecīti vai jauno 7d mark II. Perfekts darba instruments.

klau, ja nerubī zivi, varbūt vismaz pieraujies un netēlo gudro?
Publicēts: 30.09.15 00:00
 citēt
kaparjods:

Man zivis nepatīk. A tu nelien čatiņam pa vidu, mums te labi tāpat. Es tak par 50nieku neko neteicu, ne? :)
Publicēts: 30.09.15 00:06
 citēt
versatile:
kaparjods:

Man zivis nepatīk. A tu nelien čatiņam pa vidu, mums te labi tāpat. Es tak par 50nieku neko neteicu, ne? :)

mazais šmurga, čatiņu ta es iesāku, tā ka pats nelien ar dumībām:) P.S. man nepatīk kasīties ar tautu :)
Publicēts: 30.09.15 00:09 labots
 citēt
man domāt, ka es izmēros kā divas tu, tā ka par mazo nesaukā, ja? :bad_smile:
un to, ka topiku iesāki, nu, ko lai saka, malacīte; nav jau tā, ka to nepamanīju. Tik ja mēs te nečatotu, topiks sen būtu nogrimis un parpilnmēness laika apsēstību pēc vecas un dīvainas kameras neviens tā i tolkam neuzzinātu. Kad nopirksi, pasaki paldies te visiem par bezmaksas mārketingu :bad_smile:
ha, es miegains.
Nu enīvei, doma tā pati - neviens i nemanītu, ka negribi maksāt par bīstamajiem atkritumiem un sava 30D nodošanu pārstrādei :D
Publicēts: 30.09.15 00:18
 citēt
versatile:man domāt, ka es izmēros kā divas tu, tā ka par mazo nesaukā, ja? :bad_smile:
un to, ka topiku iesāki, nu, ko lai saka, malacīte; nav jau tā, ka to nepamanīju. Tik ja mēs te nečatotu, topiks sen būtu nogrimis un parpilnmēness laika apsēstību pēc vecas un dīvainas kameras neviens tā i tolkam neuzzinātu. Kad nopirksi, pasaki paldies te visiem par bezmaksas mārketingu :bad_smile:
ha, es miegains.
Nu enīvei, doma tā pati - neviens i nemanītu, ka negribi maksāt par bīstamajiem atkritumiem un sava 30D nodošanu pārstrādei :D

varianti jau ir, par pirkšanu. Lab, peace :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):