..ar mazlietotības pazīmēm, t.i. cilvēcīgu slēdža noskrējienu, nav apsists pret kādu galvu, nav mainīts slēdzis. Līdz 250 eiro, nu lab, cena runājama. Gribētos jau līdz kādiem 35 tūkstošiem...noskrējienu. Uz naivismu neceru, bet varbūt kādam/kādai kkas atrodas nevajadzīgs. Steidzami vajag, 25.oktobrī jābrauc uz Ukrainu, bez aparāta nav aršanas. P.S. ar randiņu canon centrā. lai čaļi pārbauda.
es varētu izklaist daudz ko nepērkot, bet šis man patīk ar DIGIC 4 image processor, un citām šīkām lietām. Neizplūdīšu paskaidrojumos.Un slinkajiem lasītājiem -www.imaging-resource.com...
Man šobrīd nepietiek finanses jaunam verķim. Un tevis pieminātie sīkumi ir kompensējami, nevajag tik ļoti aizrauties ar tehniksajiem datiem. Veči parasti iesprūst tehnikajos terminos. Filmēt man nekad nav vajadzējis, par to neskumstu. Un paga, paga "zemi ISO" tu no kura plaukta esi nokritis? Nez, manuprāt, tu pārspīlē ar 50D veiktnespēju.
kaparjods: Man šobrīd nepietiek finanses jaunam verķim. Un tevis pieminātie sīkumi ir kompensējami, ...nevajag tik ļoti aizrauties ar tehniksajiem datiem. Veči parasti iesprūst tehnikajos terminos.
Vēl smieklīgāk ir jūsmot par kaukādu noteiktu procesora modeli, par kuru salasījies googlē.
KVAA-II:ko parasti dara Ukrainā, šajos laikos, fotogrāfi ? labākajā gadijumā - šmons uz robežas , kontrol postiem - iespēja palikt bez "aparatūras" sliktākajā gadijumā- Right sector kaujinieki vai nekontrolētas bruņotas bandas
PS kaujinieki bloķē robežu http://infopolk.ru/1/Z/news/vstrane_i_mire/content/201509242301-rtda.htm#6c945777-f0d6-4201-b042-84104abba344
Paldies, bet labāk ir aizvilkt pārdevēju uz canon centru, lai notestē. Šitie ārzemnieki, nez...
==========
Amazone.de likums ļauj Tev atgriezt preci 30 dienu laikā. protams zaudēsi atpakaļ sūtīšanas naudu, bet nu labāk jau sazināties ar to pārdevēju un visu smalki noprasīt.
kaparjods:
Paldies, bet labāk ir aizvilkt pārdevēju uz canon centru, lai notestē. Šitie ārzemnieki, nez...
==========
Amazone.de likums ļauj Tev atgriezt preci 30 dienu laikā. protams zaudēsi atpakaļ sūtīšanas naudu, bet nu labāk jau sazināties ar to pārdevēju un visu smalki noprasīt.
domāju, domāju, ir jau varianti. Paldies par ieteikumu.
priore:ar ko šis labāks par 100D vai 600-750D? man ir 60D , bet ar 72k noskrējienu. Nezinu, vai vērts tādu piedāvāt, jo , ja to pārdodu, tad jāpērk nesamērīgi dārgākais 70D, jo no crop atteikties lāga nevēlos, dēļ univeresālā 15-85 IS un macro 60, kas man jau ir.
kaparjods: Man šobrīd nepietiek finanses jaunam verķim. Un tevis pieminātie sīkumi ir kompensējami, ...nevajag tik ļoti aizrauties ar tehniksajiem datiem. Veči parasti iesprūst tehnikajos terminos.
Vēl smieklīgāk ir jūsmot par kaukādu noteiktu procesora modeli, par kuru salasījies googlē.
pats zini teicienu par baletdejotājiem, jeb atgādināt?
kaparjods:
Pēc idejas jābrauc 21.oktobrī uz vēlēšanām, nez, ja tikšu pie aparāta, tad braucu, ja nē, tad neko. Atpakaļ 27.okt.
Pārfrāzē savas vēlmes - pērku lētu fotoaparātu ar objektīvu reportāžu bildēšanai. Vai pajautā lietotājam NIN- fotoīre, varbūt var tev kādu lēto aparātiņu izīrēt. Un apsver arī kaut kādu 1100 vai 1200D. Nav nemaz neērts, vismaz man ļoti patika mans 1000D.
nez, visi tik gudri, ka nav pat ko dē pasūtīt. Man ir mērķis iepirkt toi ko gribu, nevis grābāties kā mironim gar svecēm