Kas tur ko brīnīties, tādi noteikumi. Es arī kādreiz piedalījos autokonkursos, skat. manas pirmās bildes. Par katru pirmo vietu pelnīju pat pa pusotru tūkstoti Fotolatu tai laikā, ieguldot tos 10 Fl. Apmeklējums bija liels un fotogrāfiem ieinteresētība kādreiz. Morāle: Fotoblogs tiek mērķtiecīgi iznīcināts ar troļļu neizbanošanu, jo inteliģenti fotogrāfi bēg no tiem miskastniekiem kvākšķiem, makckijiem, aikām, kā arī reitingu sistēma ir tā izkropļota, ka nav nevienam vairs sacensības gara.
Elton, tā nav taisnība! Sen daudziem ir pārgājusi foto eiforija un ja nav tālākā izaugsmes progresa tā izsīkst vēlmes kaut ko postēt. Domāju, ka visi, kuri te sen un ar paškritiku, saprot, ka bildēt ir vērts par NAUDU vai arī vienkārši laist LUNI.
Vienkarši laikmeti mainās Komuniju idejas principi. Publika var komunicēt Facītī vairs izti blogs nav nepieciešamas tiem kasm bribas "Icelties pazīmēties" Traukiem arī milzīgs kritums , tur pamatā bērni tussē , arī visis lielie foto projekti pasaulē nav nekāda dižā draiva Pārmaiņas nav lētas , tās neatmaiksājas ja nav radikālas. Ne reizi nesmu te nekādos konkursos piedalijies , tiem nav jēgas
Konkursu sadaļu var atdzīvināt visai vienkārši - dodot katru nedēļu, vai reizi divās pa konkrētai tēmai. Tad arī būs stimuls vai vismaz interese par konkrēto tēmu ko sabildēt, vai parakties arhīvos, tikai šim procesam, kā jau Eltons piezīmēja, nepieciešama uzraudzība. Patlaban fotoblogs funkcionē kā "padirstuve netēmā", tb visas foruma tēmas noreducējas līdz stulbai KVAA līmeņa pļurkstēšanai... Patlaban no 10 redzamajām foruma tēmām sešas (SEŠAS!!!!!!) nav par foto. Man jau ilgāku laiku nav nekādas vēlmes ievietot šeit kādu bildi, kur nu vēl konkursā piedalīties
wiencmuzikanc:Konkursu sadaļu var atdzīvināt visai vienkārši - dodot katru nedēļu, vai reizi divās pa konkrētai tēmai. Tad arī būs stimuls vai vismaz interese par konkrēto tēmu ko sabildēt, vai parakties arhīvos, tikai šim procesam, kā jau Eltons piezīmēja, nepieciešama uzraudzība. Patlaban fotoblogs funkcionē kā "padirstuve netēmā", tb visas foruma tēmas noreducējas līdz stulbai KVAA līmeņa pļurkstēšanai... Patlaban no 10 redzamajām foruma tēmām sešas (SEŠAS!!!!!!) nav par foto. Man jau ilgāku laiku nav nekādas vēlmes ievietot šeit kādu bildi, kur nu vēl konkursā piedalīties
Izeja ir viena-slēgtas apvienības vai pulciņi,kuros dalība nav pieejama katram pretimnācējam no ielas.Nav būtiski klātienē vai virtuāli.Neņemos apspriest kurš to vadīs un kādi noteikumi.Bet ir skaidrs,ka absolūta demokrātija neder,tā vienmēr novedīs strupceļā un stagnācijā.
Un priekš kam ? Tādu apvienību-fotobiedrību ir ka pietiekami. Mani šķebina pat viņu fotoatrugas no pasākumiem - visi bildē vienu, kā likums meičiņu, kāds tur atstarotāju, visi lepni groza krān..., tfū objektīvus