forum.gif
Pārdod Krievu briller
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod Krievu briller
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.15 10:38 labots
 citēt
Pieejami pārdošanā:

Jupiter9 - 85mm f/2
Helios44-2 58mm f/2
Jupiter 37A 135mm f/3.5

Piedāvājiet savu cenu PM!Alus pudele NEINTERESĒ! :grimace:
Jelgava / Rīga

failiem.lv...
Publicēts: 28.09.15 10:57
 citēt
Kura gada Jupiter9 - 85mm f/2 ?
Publicēts: 28.09.15 11:07 labots
 citēt
Labs jautājums, viens ir 61.g. (sudraba) bet otrs ir ar stipri dīvainu nr. 2 2,8 4 5,6 81116 (melnais)

P.S. varētu būt ka 81.g.?
Publicēts: 28.09.15 11:21
 citēt
vitinselvijs: otrs ir ar stipri dīvainu nr. 2 2,8 4 5,6 81116 (melnais)

Ak.
Saki, kura gada ir Bmw 328?
Publicēts: 28.09.15 11:34 labots
 citēt
Paskaties numuru, pirmie divi cipari ir izlaiduma gac.

P.S. Par Ģeļiosu pat laba alus pudele ir par daudz. :grimace:
Publicēts: 28.09.15 11:39
 citēt
Alus pudele neinteresē, tajā pašā laikā, slutdinājums kā kaķis maisā, jo pat bildes nav pievienotas...
Publicēts: 28.09.15 11:53 labots
 citēt
Schneicder... nu kā kuram ar to alus pudei, citam patīk Helios citam nē, neko nevar piesieties, katram sava māksla, es gan šobrīd briestu Helios-40 iegādei, tādēļ ziedoju dažus stiklus lai pieķertu atlikušo summu klāt!
Bildes pievienoju, vairāk kā skaidrs ka lēcas nav ar naglu švīkātas, stāvoklis ir ok, tiem kam interesēs droši var pārbaudīt, parīt uz Rīgu dodos tad arī varēs aptaustīt!
Par tiem cipariem ar zinu, tik tas melnais mani samulsināja ar skaitļu rindu! :D

Kurš no BMW modeļiem tevi interese?E30(prefeis vai feislifts), E36, E46 vai E90 (iedalījās vēl no e91-e93 pēc virsbūves tipa) un F30 bet tiem nezinu vai nāk 2.8 dzinēji! ;)
Publicēts: 28.09.15 11:56
 citēt
Es par 44-2 runāju.
Publicēts: 28.09.15 12:01
 citēt
vitinselvijs:
Kurš no BMW modeļiem tevi interese?E30(prefeis vai feislifts), E36, E46 vai E90 (iedalījās vēl no e91-e93 pēc virsbūves tipa) un F30 bet tiem nezinu vai nāk 2.8 dzinēji! ;)

Nu tas, kuram uz pakaļas 328...
Jo Tu iepostēji diafragmas skalu, uzdodot to par objektīva sērijas nr...
Publicēts: 28.09.15 12:29 labots
 citēt
vitinselvijs:ar stipri dīvainu nr. 2 2,8 4 5,6 81116

Labs joks! :face-grin:

vitinselvijs:es gan šobrīd briestu Helios-40 iegādei, tādēļ ziedoju dažus stiklus lai pieķertu atlikušo summu klāt!

Vai esi pārliecināts, ka viņš tev ir vajadzīgs? Bet ja nu tam virsū arī būs dīvaini numuri? Atkal pārdosi?
Publicēts: 28.09.15 12:34
 citēt
vitinselvijs:Labs jautājums, viens ir 61.g. (sudraba) bet otrs ir ar stipri dīvainu nr. 2 2,8 4 5,6 81116 (melnais)

P.S. varētu būt ka 81.g.?

Šitāds vai līdzīgs sērijas numurs varētu būt ļoti daudziem dažādās valstīs un laikos ražotiem objektīviem.:face-grin:Un ne tikai 35mm fotokamerām paredzētajiem.:face-grin:
Publicēts: 28.09.15 12:40
 citēt
Mjā sāl likties ka tas viens ir FEDam nē ?:)
Publicēts: 28.09.15 12:50
 citēt
Lunis:Mjā sāl likties ka tas viens ir FEDam nē ?:)

Nē-a, tīrākais Zenīta, man tāds bija.
Publicēts: 28.09.15 14:54 labots
 citēt
vitinselvijs:Pieejami pārdošanā:

Jupiter9 - 85mm f/2
Helios44-2 58mm f/2
Jupiter 37A 135mm f/3.5

Piedāvājiet savu cenu PM!Alus pudele NEINTERESĒ! :grimace:
Jelgava / Rīga

http://failiem.lv/u/gijwbcg

OK, par heliosu dodu 2 alus pudeles.....nu, pierunāji - trīs!
Publicēts: 28.09.15 15:36
 citēt
Toč, diafragmas skala! :D nemaz i neaizdomājos, jo vienam viņa ir uz sāna otram uz purna un pats tikko pamodies! :D
Melnais ir 85.g.! :D
Publicēts: 28.09.15 16:12
 citēt
vitinselvijs:...un pats tikko pamodies! :D

Nu nu... te apmēram skaidrs, kādus brīvdienu plezīrus esi izgulējis. :bad_smile:
Publicēts: 28.09.15 18:42
 citēt

Gan jau ne viena vien blondīne neredz atšķirību starp krūštura izmēru un personas kodu. :face-smile:
Publicēts: 28.09.15 19:34
 citēt
Schneider:
vitinselvijs:...un pats tikko pamodies! :D

Nu nu... te apmēram skaidrs, kādus brīvdienu plezīrus esi izgulējis. :bad_smile:

... jeb neesmu, tālāk par gultu neesmu šodien ticis!

Maris:

Gan jau ne viena vien blondīne neredz atšķirību starp krūštura izmēru un personas kodu. :face-smile:

Blonds... itkā neesmu... vakar nebiju, bet spalvains mazliet! :face-glasses:
Publicēts: 28.09.15 19:52 labots
 citēt
Piemetu čipsus. Ādažu, orģinālos :)
Un man vienalga, ka esi blondi spalvains, mazliet
Publicēts: 28.09.15 20:02
 citēt
Mēģināšu uzminēt, kādēļ tu ar mieru par to hlamu maksāt tādu ellīgu cenu - trīs alus ar čipsiem.
Tev ir mazi bērni, izjauksi objektīvu un mācīsi viņiem, kā saulē ar lēcām var iededzināt musturus dēlītī.
Publicēts: 28.09.15 20:30 labots
 citēt
Labs :) vēl versijas ?:face-wink:
Un jā - mazs puika ir :)
Publicēts: 28.09.15 20:48
 citēt
Nu tas melnais tas nav interesants , tas 81 gadā jau bija tehnaloģisks brāķis , baltais gan varētu būt interesants kolekcionāriem.
Publicēts: 28.09.15 21:44
 citēt
Lunis:Nu tas melnais tas nav interesants , tas 81 gadā jau bija tehnaloģisks brāķis , baltais gan varētu būt interesants kolekcionāriem.

Redz kas par lietu, man ir 4 dažādi Jupiter-9 stikli divi baltie un divi melnie! :) Viens baltais un melnais vizuāli vienādi, otri divi mazliet atšķiras viens no otra! :) Starpcitu ta dezināšana dēlī ir forša, jaunības laikos vienu stiklu izjaudu un tā arī ieguvu vēl šodien esošo lēcu diametrā ap 7cm un ap 1cm bieza!Bet tajā laikā jau neskatījās ka tas ir objektīvs! :D
Man ceļš uz Rīgu dārgāks par 3 aliem un čipšu paku!
Publicēts: 28.09.15 22:06
 citēt
Vecajos epidiaskopos bija milzīgas lēcas.
Publicēts: 28.09.15 22:14
 citēt
vitinselvijs:

var atmīties ar vellapēdu, pa ceļam pārtiekot no ceļmalā salasītiem āboliem, atpakaļ jau ies vieglāk, aliņš un čipši ribās un galvenais foršā sajūta ka tiki vaļā no krāma un iepriecināji mazu puiku :face-grin:
Publicēts: 30.09.15 12:12 labots
 citēt
Alibaba:
vitinselvijs:

var atmīties ar vellapēdu, pa ceļam pārtiekot no ceļmalā salasītiem āboliem, atpakaļ jau ies vieglāk, aliņš un čipši ribās un galvenais foršā sajūta ka tiki vaļā no krāma un iepriecināji mazu puiku :face-grin:

Laba ideja!
Ir arī plāns B - kādu sestdienu es atminos ar ričuku pie elvijsvitins.
Man tieši apsīkušas idejas jauniem ceļojumiem :)
Apsveru iespēju pievienot alus glāzi, lai iedzeršana būtu kulturāla !!!
Publicēts: 30.09.15 12:42 labots
 citēt
vitinselvijs:
Lunis:Nu tas melnais tas nav interesants , tas 81 gadā jau bija tehnaloģisks brāķis , baltais gan varētu būt interesants kolekcionāriem.

Redz kas par lietu, man ir 4 dažādi Jupiter-9 stikli divi baltie un divi melnie! :) Viens baltais un melnais vizuāli vienādi, otri divi mazliet atšķiras viens no otra! :) Starpcitu ta dezināšana dēlī ir forša, jaunības laikos vienu stiklu izjaudu un tā arī ieguvu vēl šodien esošo lēcu diametrā ap 7cm un ap 1cm bieza!Bet tajā laikā jau neskatījās ka tas ir objektīvs! :D

Fiška tāda kad uzsāka jaunā melnā ražošanu tos sāka ražot 3 dažadās rūpnīcās Производился на трех заводах: на Лыткаринском заводе оптического стекла (Лыткарино), Красногорском механическом заводе им. С.А. Зверева (Красногорск) и на Киевском заводе "Арсенал".. Kā atklājās tikai 90 gados galvenā rupnīca kura bija saražojusi 90% šo objektīvu ražoja 100% brāķi , viņiem viena iekarta kura ražija lēcu bloka turētāju bija iestādīta pa 0,3mm nepecīzi tā šancējusi bez maz 30 gadus. Tas atklājās tikai partraucot ražošanu 1990 sākumā , kad iekārtu grasijās pārdot . Otrā rūpnīcā gan ne vainas tik tur ražoja šos stiklus ļoti nelielā daudzumā pamatā eksportam. Līdz ar to 90% Jupiter9 - 85mm f/2 pēc definīcijas ir neasi brāķī , tīri jau no dzimšanas , ražošanas brīža:) Отдавать предпочтение лучше объективам, которые шли на экспорт (юпитер написано латиницей), белым объективам до 1965 года
Publicēts: 30.09.15 18:19
 citēt
Tā tā kā neviens nezin ko piedāvāt, varu piedāvāt šādas cenas:
Helios 44-2 58mm f/2 - 20e
Jupiter 37a 135mm f/3.5 - 35e

Kam der tas dod ziņu PM!
Publicēts: 30.09.15 19:26
 citēt
Man ir dziļi strukturēts piedāvājums!
Nu jau 4paka + skaista glāze!!!
Publicēts: 30.09.15 19:36
 citēt
Tepat blakus viens par tādu pašu Ģeļiosu prasa 40, kādēļ laist garām dzīvu naudu, iesaku likt cenu 35. Tādu stiklu taču visiem vajak!
Publicēts: 30.09.15 22:13
 citēt
Schneider:Tepat blakus viens par tādu pašu Ģeļiosu prasa 40, kādēļ laist garām dzīvu naudu, iesaku likt cenu 35. Tādu stiklu taču visiem vajak!

nesaki gan ka stiklu nevienam nevajag, es par Helios.
Publicēts: 30.09.15 22:14
 citēt
Nu jā, to jau pamanīju, nu 40e nav nopietni, 20e ir griesti šitam modelim, pa lielam var mēģināt labu ieķert kādā krāmu tirgū kopā ar Zenītu pa kādi 15e! :D
Nu nevar to alu lakt tik daudz, vajag iekasīt dažus ērikus cēlāka mērķa vārdā! :D
Publicēts: 30.09.15 22:27 labots
 citēt
vitinselvijs:Nu jā, to jau pamanīju, nu 40e nav nopietni, 20e ir griesti šitam modelim, pa lielam var mēģināt labu ieķert kādā krāmu tirgū kopā ar Zenītu pa kādi 15e! :D
Nu nevar to alu lakt tik daudz, vajag iekasīt dažus ērikus cēlāka mērķa vārdā! :D

cena runājama, nav jau ka baigi uzstāju uz cenu ko pierakstīju :)
Publicēts: 30.09.15 22:33
 citēt
Fandango:
Schneider:Vecajos epidiaskopos bija milzīgas lēcas.

Uzliku nupat , pēc pāris gadu pārtraukumu, Kanādas lēcu virumu uz plītiņas.

ironija nevietā
Publicēts: 30.09.15 22:37
 citēt
vitinselvijs:Nu jā, to jau pamanīju, nu 40e nav nopietni, 20e ir griesti šitam modelim, pa lielam var mēģināt labu ieķert kādā krāmu tirgū kopā ar Zenītu pa kādi 15e! :D

5Ls kopā ar Zenit :)
Publicēts: 01.10.15 18:24
 citēt
Tā ar šiem stikliem pietiek niekoties, stikli pa lielam prom, šodien paņēma vienu un pārējos 1dien puisis ņem! :D Tagad esmu gatavs ieķert pirmo balto lēcu no canjona! :D
Publicēts: 02.10.15 02:58
 citēt
vitinselvijs:Tā ar šiem stikliem pietiek niekoties, stikli pa lielam prom, šodien paņēma vienu un pārējos 1dien puisis ņem! :D Tagad esmu gatavs ieķert pirmo balto lēcu no canjona! :D

apsveicu ar dīlu :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):