forum.gif
Svema 64
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Svema 64
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.15 22:42
 citēt
Ja kādam ir šī filma plauktos un bez pielietojuma, tad labprāt iemainītu pret kaut ko. Ja nu ir kāda kaste (100gb) aizķērusies, tad iedošu pat balzāma pudeli
Publicēts: 28.09.15 23:08
 citēt
Vai zini, ka tás krievu filmas nav kasetés, bet tikai melná papírá rullítis ielikts?:face-smile:
Publicēts: 28.09.15 23:17
 citēt
LeicaMan:Vai zini, ka tás krievu filmas nav kasetés, bet tikai melná papírá rullítis ielikts?:face-smile:

Pērkot vajag katru pārbaudīt!
Jo gadās, ka pelējums iemeties - vajag paskatīties kas tur iekšā, vai gaimsa spīdz cauri.

:grimace:
Publicēts: 28.09.15 23:46
 citēt
Foto-sado-mazohisms....:face-grin:
Publicēts: 29.09.15 01:26
 citēt
mazohiidiotisms :D
Publicēts: 29.09.15 09:10
 citēt
Kādēļ tad uzreiz tā? Varbūt cilvēkam padomā kāds konceptuālās māxlaz darps, instalācija? Varbūt taisīs helovīna raganas masku, filmas būs par matiem ar ilgviļņiem...
Publicēts: 29.09.15 09:41
 citēt
Man ir dažas filmas ienākušās un abiem vīriem, ir arī kasetītes, kurās iepildīt. Un man rezultāti patīk daudz labāk nekā Kodak TMAX jaunam. Grauds ir daudz mazāks un bildes ir ļoti rītas, kontrasts ir tieši tur kur tam jābūt un vispār viss ir ļoti skaisti. Tā kā labprāt turpinātu bildēt ar šo brīnišķīgo filmu :grimace:
Publicēts: 29.09.15 09:46
 citēt
Tu gadījienā nēsi Hugo-filmu-klons? :amazing:
Publicēts: 29.09.15 10:01
 citēt
:what:
Publicēts: 29.09.15 10:01
 citēt
Oi tad man viss ir nepareizi -kad es bildēju, tad grauds atkarīgs no ekspozīcijas, attīstīšanas un konkrētā apgaismojuma kontrasta - vadoties pēc esošā apgaismojuma varu koriģēt ekspozīciju un vēlāk atbilstoši attīstīšanu atkarībā ko vēlos - graudu vai galīgi /negraudu/ - no tmax var dabūt laukā visu ko vēlies, no Ilford Deltām vēl trakāk.

No brīnišķīgās svemas tikai nejaušību :)

Kādēļ gan Tev nepamācīties kā regulē tehniku un kā attīsta filmu? Nevajadzēs vairs visu darīt uz dullo un cerību vietā rezultāts varētu parādīties.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):