Varu piedāvāt EOS 5D Mark 3 komplektā ar 11-24/2.8, 24-70/2.8 MkII, 70-200/2.8 IS, 85/1.2, 3zibspuldzes 600RT, atmiņas kartes, akumulatori, soma, statīvs, klāt vēl iPhone 6 un visādi sīkumi. Cena 500 eiro.
P.S. IEPRIEKŠEJĀ ĪPAŠNIEKA ASINIS NOST TĪRĪSI PATS !
Smalkajiem kungiem, kuriem patīk iesmiet - paziņa nopirka ļoti labu par 600 eiro šādu kameru, tapēc šeit uzprasīju un ja cena ir runājama,tad tā ir runājama pat ar četriem cipariem. Man nav jānoliek augstākā summa,lai kāds ievāras
Krixy:Smalkajiem kungiem, kuriem patīk iesmiet - paziņa nopirka ļoti labu par 600 eiro šādu kameru, tapēc šeit uzprasīju un ja cena ir runājama,tad tā ir runājama pat ar četriem cipariem. Man nav jānoliek augstākā summa,lai kāds ievāras
Jā zinu tādus ar pilnībā mainītām mātes platēm un AF Šad tad var dabūt 70-200 f:2,8 IS pa 500-600EUR m saliktus savilktus no 3 dažādiem nodzītiem stikliem
Krixy:Smalkajiem kungiem, kuriem patīk iesmiet - paziņa nopirka ļoti labu par 600 eiro šādu kameru, tapēc šeit uzprasīju un ja cena ir runājama,tad tā ir runājama pat ar četriem cipariem. Man nav jānoliek augstākā summa,lai kāds ievāras
paziņa tavs pelnījis lai viņa īpašumu apzog ja jau viņš atbalsta zagļus viņiem maksājot!
Otro piecīti par 600 var atrast pieņemamā un pat labā stāvoklī. Tak jau, ja pasažieris vēl nav iebraucis, ka kļūdījies sākotnējā sludinājuma tekstā, tad nu nekā...
wiencmuzikanc:Lūk Tev būs par 700... par 1700, lietots ar gada garantiju... [url=http://shop.fotopartner.de/epages/Fotopartner.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Fotopartner/Products/20030292#.Vgr8zeyqpHw
Un kāpēc tieši 5d3 ? aR ko 5D2 ņeugaģil, vai 60d ? Ja virsū liksi standarta 24-105 MM f4.0 trubu, tad labāk iepērc 1000d + kit jo tāpat atšķirību nemanīsi