forum.gif
Pārdodu EF 24-105/4L IS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu EF 24-105/4L IS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.10.15 22:39
 citēt
Pārdodu EF 24-105/4L IS. EUR 450 OBO - ideālā tehniskā un vizuālā stāvoklī (kā jauns). Pamēģināju - īsti neiepatikās, tomēr gaišie stikli rada pieradumu.

PM!
Publicēts: 03.10.15 05:08
 citēt
Fandango nejoko , šitas bija nu ļooti viduvējs KIT stiklelis
Publicēts: 03.10.15 13:31
 citēt
Viduvējs - pēc kā skaita, DxO viņu uzskata kā asāku par 24-70/2.8L (pirmā paaudze) dabā ir vismaz tikpat ass.
Publicēts: 03.10.15 14:03
 citēt
Lunis:Fandango nejoko , šitas bija nu ļooti viduvējs KIT stiklelis

Ne gluži, kādus gadus atpakaļ kolēģim asistēju pie iegādes, notestējām kaudzīti un atradās ļoti pat labs eksemplārs, ass no vaļēja, ja piever tad arī stūros( nē ne jau tā ka stūri bija sudīgi pie vaļēja bet platleņķa galā atpalika no centra asumā uz vaļeju), galvenais lai AF nekļūdās. Šiem lietotā variantā ir viena sūdīga lieta, viņim šleife no ilgstošas lietošanas nobeidzās un nomaiņai jāizjauc optika, ko diemžēl parasti ideāli vairs kopā salikt neizdodas.
Publicēts: 03.10.15 14:20 labots
 citēt
60uz5komats6:
Lunis:Fandango nejoko , šitas bija nu ļooti viduvējs KIT stiklelis

Ne gluži, kādus gadus atpakaļ kolēģim asistēju pie iegādes, notestējām kaudzīti un atradās ļoti pat labs eksemplārs, ass no vaļēja, ja piever tad arī stūros( nē ne jau tā ka stūri bija sudīgi pie vaļēja bet platleņķa galā atpalika no centra asumā uz vaļeju), galvenais lai AF nekļūdās. Šiem lietotā variantā ir viena sūdīga lieta, viņim šleife no ilgstošas lietošanas nobeidzās un nomaiņai jāizjauc optika, ko diemžēl parasti ideāli vairs kopā salikt neizdodas.

ATRAST jau var visu ko ja paveicās :) Mans pēdējā laika smieklīgākais atradums ir 18-55 IS STM tas kas tagad Canon lētajam galam KIT stikls jauns maksā ~140Eur es dabūju praktiski jaunu pa 70Eur . Pilnīgi neticami gan pēc AF gan KRĀSAS gan asuma izradijās vienos vārtos pārāks par manu 17-40 F:4 veterānu. Smieklīgi jau bet uzsitu gaisā 17-40 f:4 un paņēmu 18-55 IS STM un jaunu 50D KAMERU atrām reportāžu haltūrām un nenožēloju , reāl AF precizitātē galvenais ātrum ieliek 17-40 desmit gadus vecam :) :):) Mani tas pārsteidza , jasāk domāt arī par citu privātu verķu pakāpenisku nomaiņu uz jaunāko LABĀKU paaudzi .
Publicēts: 03.10.15 16:14
 citēt
Lunis: ...un jaunu 50D KAMERU atrām reportāžu haltūrām un nenožēloju...

A es pa gabalu nevarēju saprast, kas tev tur Baltikā bibliotēkā bija pa verķi - varēja redzēt, ka ar iebūvēto blici! :face-grin:
Publicēts: 04.10.15 21:56
 citēt
Šad tad arī uznāk domas pārdot šādu mantu dēļ tā ka tikai F4, bet katru reizi lietojot filmēšanas vajadzībām patīkami pārsteidz cik labi strādā lēcas stabilizators.
Publicēts: 07.10.15 12:29
 citēt
uldeens:Lai šādu objektīvu pirktu par tādu cenu ir jābūt īpaši kontuzētam.

Man radās tīri interese, kas tieši ir vainas stiklam un kādai būtu jābūt cenai? Kā tieši izpaužās īpašā kontūzija? Skatos www.ebay.de...

un cena ap to arī grozās.
Publicēts: 07.10.15 14:43
 citēt
girtsp:
uldeens:Lai šādu objektīvu pirktu par tādu cenu ir jābūt īpaši kontuzētam.

Man radās tīri interese, kas tieši ir vainas stiklam un kādai būtu jābūt cenai? Kā tieši izpaužās īpašā kontūzija? Skatos www.ebay.de...

un cena ap to arī grozās.

Stiklam nav ne vainas, tik vecs. Jaunie ir labāki. Otra problēma - daudziem liekas, ka f/4 ir par tumšu, kas lielā daļā gadījumu ir muļķibas. Bet pieprasījumu tas ietekmē
Publicēts: 10.10.15 13:49
 citēt
Sanāk, ka pilna pasaule ar kontuzētiem, kas samaksā līdz pat 25x vairāk kā viens otrs kontūzīju eksperts uzskata ir taisnīga cena ;)

PS. Konstruktīva diskusija ir laba lieta, bet šādi tīņa / troļļa cienīgi teksti neliecina neko labu par to autoru, nedz arī sniedz pozitīvu pienesumu forumam.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):