forum.gif
Jauns Ricoh gadžets
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jauns Ricoh gadžets
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.10.15 05:50
 citēt
Publicēts: 03.10.15 08:29 labots
 citēt
Ricoh theta jau ir divus gadus vecs produkts. Tagad nāk ārā jau trešā versija.
Publicēts: 03.10.15 08:32
 citēt
Par cēneri es šitādu nopirktu, pāris reizēm gadā paspēlēties, pārējo laiku viņš mētātos šuplādē.
Publicēts: 03.10.15 09:57
 citēt
Schneider:Par cēneri es šitādu nopirktu, pāris reizēm gadā paspēlēties, pārējo laiku viņš mētātos šuplādē.

Jā, pontam pa lēto tādu varētu nopirkt, bet savādāk tiešām lielu jēgu šitāda iegādei neredzu.
Publicēts: 03.10.15 10:23
 citēt
Tas kas mani attur no šitās mantiņas iegādes ir izšķirtspēja.
Ar 14 mp equirectangulāro projekciju knapi pietiek priekš skatīšanās 1080p, kur nu vēl 4k...
...būs vēl kāda paaudze jāpagaida. Bet visādi citādi, šitā mantiņa pašlaik ir vislabākā, tirgū pieejamā, 360 kamera.
Publicēts: 03.10.15 10:33
 citēt
Tas 4k kā zaķim stopsignāls.Jau plānojas 8k un vels vēl sazin ar ko tas beigsies 9to5google.com...
Publicēts: 03.10.15 11:02 labots
 citēt
1080p ir aptuveni desmit gadus lietots izmērs, kas pamazām noveco. Mani uzjautrina, ka vēl joprojām ir ietiepīgi cilvēki, kuri nevar pieņemt, ka 4k ir loģiska progresja.
Ja runa par 8k - kas to lai zin? Nepaies ne desmit gadi un tā būs patērētājam pieejama realitāte.
Vai būs kas augstāks par 8k? Pieļauju, ka nē, jo ap to laiku vajadzētu būt vektoru video.
:face-smile:
Publicēts: 03.10.15 11:10
 citēt
3rdHalf:1080p ir aptuveni desmit gadus lietots izmērs, kas pamazām noveco. Mani uzjautrina, ka vēl joprojām ir ietiepīgi cilvēki, kuri nevar pieņemt, ka 4k ir loģiska progresja.
Ja runa par 8k - kas to lai zin? Nepaies ne desmit gadi un tā būs patērētājam pieejama realitāte.
Vai būs kas augstāks par 8k? Pieļauju, ka nē, jo ap to laiku vajadzētu būt vektoru video.

Jābūt ir materiālam ko skatīt uz tā 4k.Pašlaik nav ne disku,ne tv.Lai nav kā ar HD DVD diskiem/atskaņotājiem,kuri pakāsa kariņu blu-ray diskiem.
Publicēts: 03.10.15 12:43 labots
 citēt
Jolan:
3rdHalf:1080p ir aptuveni desmit gadus lietots izmērs, kas pamazām noveco. Mani uzjautrina, ka vēl joprojām ir ietiepīgi cilvēki, kuri nevar pieņemt, ka 4k ir loģiska progresja.

Jābūt ir materiālam ko skatīt uz tā 4k.Pašlaik nav ne disku,ne tv.Lai nav kā ar HD DVD diskiem/atskaņotājiem,kuri pakāsa kariņu blu-ray diskiem.

Nafig HD DVD?
Visi tā vai tā pāriet uz digitālo izplatīšanu.
Ja runa par pašu kontentu un televīzoriem - pateicoties GTX9XX sētijas grafiskajām kartēm, 4k spēles kļūst par patērētājam pieejamu realitāti. '4k monitori arī sāk kļūt ar vien pieejamāki. Vecās filmas, kas filmētas ar 35mm jau sen kā pārskanētas 4k un pamazām parādās tirgū.
Un, ja par televīzoriem, tad reku ir interesants raksts: www.redsharknews.com...
Publicēts: 03.10.15 15:36 labots
 citēt
Nuuu , visai pasens un maz izpplatīts verķis , visādi Gopro un lētāki ķiniešu kloni viņu noēda vēl nedzimušu vienos vartos:)
Publicēts: 03.10.15 15:52
 citēt
3rdHalf:
Jolan:

Nafig HD DVD?
Visi tā vai tā pāriet uz digitālo izplatīšanu.
Ja runa par pašu kontentu un televīzoriem - pateicoties GTX9XX sētijas grafiskajām kartēm, 4k spēles kļūst par patērētājam pieejamu realitāti. '4k monitori arī sāk kļūt ar vien pieejamāki. Vecās filmas, kas filmētas ar 35mm jau sen kā pārskanētas 4k un pamazām parādās tirgū.
Un, ja par televīzoriem, tad reku ir interesants raksts: [url=http://www.redsharknews.com/business/item/2926-4k-tv-for-one-hundreth-of-original-prices

Runa]http://www.redsharknews.com/business/item/2926-4k-tv-for-one-hundreth-of-original-prices

Runa[/url] jau ne par to, ka tv aparāti nav vai būtu dārgi, bet par to, ka tv nav 4k satura, un vispār jebkāda 4k satura pagaidām ir ļoti maz.
Publicēts: 03.10.15 16:23
 citēt
...tieši tā,nav ko lūrēt tai 4k un kāmēr kas uzradīsies būs jau 8k.

p.s. pat pārdzītas vecās filmas uz blu-ray diskiem bieži izskatās drausmīgi,stādos priekšā kā būs uz 4k:face-grin:
Publicēts: 04.10.15 14:20
 citēt
Jolan:

Kā tad, ne man, ne arī kādam paziņam nav blu-ray plauktiņā - dvd gan atradīsies visiem.
Tas ir kārtējais dinozaurs un viss
Publicēts: 04.10.15 17:29 labots
 citēt
del
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):