Pentax K5 Ideālā stāvoklī, nav skrāpējumu, baterija tur neticami ilgi (lādēju apmēram reizi 2-3 mēnešos). Noskrējiens 31845 Bonusā sledža palaišanas tālvadības pults. Ir kastīte. Cena: 325 euro (pus cena no jauna, ņemto vērā lētāko atrasto piedāvājumu interneta veikalos)
SMC Pentax-FA 50mm F/1.4 Esmu daudzus un dažādus 50niekus lietojis. Zīmējums šim tiešām ir labākais, no visiem, kas bijis manās rokās (salīdzinājumam nikon 1.4 pat tuvu nestāv). Ir neliels defekts, plastmasas gals, uz kura stiprinās vāciņš vai filtrs, ir nedaudz ieplīsis (gabaliņš ir nost, varu vakarā nofotogrāfēt un fotogrāfiju parādīt, kurā to var redzēt, ja kādam par to ir liela interese), bilžu kvalitāti tas neietekmē. Arī vāciņš tāpat ir uzliekams, tāpat arī filtrs, ja kādam tas ir nepieciešams. Cena: 225 euro
Gaisma:Pentax K5 Abas lietas kopā atdošu par: 425 euro
Tas ar PVN???
Protams. PVN ir samaksāts jau tad, kad šīs mantas tika iegādātas jaunas (par reizes trīs lielāku cenu). ES nosaka nodokļu nedublēšanas principu. Ja PNV vienreiz ir valstij samaksāts, tas nav atkārtoti jāmaksā, izņemot gadījumu, ja jaunā cena ir lielāka, tad gan cenas starpība ir aplieliekama ar nodokļiem.
Kamēr nav parādījies Pentakša FF un ļaunais liktenis mani nav piespiedis us to aiziet, 50-nieki mani diezin vai interesēs. Drīzāk jebajā skatos uz FA* 24/2, bet naudas žēl...
Ja kas, maniem bērniem ir gan 1,4, gan arī 1,7, varu testēt cik uziet, ja būtu vajadzība.
Neesmu lietojis to 1.7, par ko Tu runā. Bet citi 50mm objektīvi, ar ko esmu krāmējies (canon 1.8, 1.4, nikona 1.8, 1.4 un pentax vecais manuālais 1.4) no bāra glāzēm (un tas attiecas uz jebkuriem mirguliem, tajā skaitā, piemēram, baltiem ceriņziediem) fonā tik smukus rimbuļus nav taisījuši, kā šis.
Objektīvu ieteiktu nemest par sviestmaizi, pavasarī iznāks fulfreims, gan jau arī starp pentaxistiem būs kādi, kuri pēkšņi sapratīs, ka bez tā fotogrāfija pat teorētiski nav iespējama un tālākā nožēlojamā eksistence ar kropu ir līdzīga nāvei, dēļ tā FA stikliem var celties cenas. Visi jau šito diezin vai uzreiz pavilks www.dpreview.com...