Friidis:Bez izziņas no servisa par noskrējienu (šķupelējumu skaitu) būs pagrūti pārdot....
Reāli ir 572 000 šķupeles savāktas, bet ir atgriezts atpakaļ uz 160 000, lai vieglāk būtu pārdot.
Kurā servisā pārbaudīji noskrējienu?Man liekas ručka nav pilnā komplektācijā.Ja ir iespēja izvēlēties no daudzām,tad labi-viss atkarīgs no eksemplāra.Man reiz gadījās viena no KGB specmodeļiem -vot tai bija grābiens!A šitā uz dullo baigais risks nopirkt širpotrebu.Iedo vismaz patestēt.
3rdHalf:Nopietni? Piedirš forumu ar visádām srulbībām un pēc tam brīnās, ka smird.
Nu paga 3rdHalf! Ja pats dzīvo netīrībā un lapas nevāc tā ir cita lieta! Tomēr ir kārtīgi ļautiņi, kas to dara un kuriem šis instruments var būt tīri noderīgs!
Tad jau tev jāglābj tie ļautiņi, kuri nezin kā vākt lapas. Veido, sezonālo forumu - Rudens lapas. Un tur arī bāz savu krāmus.
Principā lapas ir liela problēma.Vismaz pie mums.Vispirms jau traks var palikt tās vācot,jo mūsu učastokam riņķī ir lieli koki un vējš pūš no visām pusēm.Darbiņa pietiek,īpaši ja kaimiņš liek nikolaju un savējās nevāc.Otrs -kur tās lapas lai grūž?Dedzināt nedrīkst un par daudz lai svilinātu.Sākām mežā bērt(nu nav smuki,bet mēs tā paklusam,pa bišķiņam)....skuju ziepes -drīz vien visi sāka nest un izveidojās pamatīga miskaste,kuras novākšanu katru pavasari mēs apmaksājam.Valdība piedāvā pavisam smieklīgi-pirkt no viņiem maisus un tad šie aizvedīšot.Jebitvaimaķ tāds apmēram kā RIMI iepirkumu maisiņš maksā pie viena eināra.Man tak vajag simtos tādus maišeļus...un smieklīgi jau ar bērnu lāpstiņu Suecas kanālu rakt.Varu lapas pārdot.Nez vai neielikt sludinājumu?
Kad 10.gada vētrā pie pilsētas mājas esošā lielā kastaņa draudēja uskrist uz jumta, es to nozāģēju malkā, tagad lielākās problēmas rada tikai sievas puķudobju zaļmasa.
Ir divas komposta kastes, bet tajās var salikt tik zālāja zāli, puķu dobju briesmonība cilvēka augumā un pārkoksnētiem pirksta resnuma kātiem tur neiet, bet ekseļmašīnas sasmalcināšanai man nau.
Apsteidzošš uzbrukums - vakarā aispūt, bet nākamā rītā sagaidi viņa pretpūtienu ar pašvaldības policiju un administratīvo komisiju, lai sastāda šim protokolu par huļigānismu.