forum.gif
Iesakiet kādu uzticamu servisu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Iesakiet kādu uzticamu servisu.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.10.15 11:22 labots
 citēt
Nokrita zemē spoguļkamera Nikon D5300 , displejs iet bet nereaģē poga uz fotogrāfēšanu un neiet video.
Atrodos Talsos. Varbūt kāds var ieteikt kādu meistaru jeb servisu tuvāk Talsiem?
Publicēts: 13.10.15 11:30
 citēt
Rīgas servisi ir vistuvāk visām vietām - gan Dagdai, gan Talsiem. www.bng.lv...
Publicēts: 13.10.15 11:50
 citēt
Talsos nav kāds labs varžu sišanas miets pieklīdis?
Publicēts: 14.10.15 09:55
 citēt
KVAA-II:Talsos ir nikonisti, tas ir skaidrs

Viens Pentaxists arī ir... :) bet tas neesmu es... :)
Publicēts: 21.10.15 13:53
 citēt
Aizensu uz Telepit servisu, tur sāk labot sākot ar 70euro, ja vairāk, tad vēlāk zvana un pasaka izmaksas. Man pateica, ka beigts slēdzis un kopējais remonts izmaksā 175euro. Tad nu sūtīs atpakaļ. Vai vēl kādi varinati, vai ir kāda vieta kur var pats pasūtīt to slēdzi?
Publicēts: 21.10.15 15:25
 citēt
nikon nīkonis vārgulis no viena kritiena jau sūdu čupā metams
Publicēts: 21.10.15 15:31
 citēt
Pirms devu remontā, necentos pat pats skatīties kas lācītim vēderā, jo nedomāju, ka tik dārgs būs remonts.Ja būtu detaļa, tad ar nomainītu pats. Tikai interesē cik maksā detaļa un cik darbs, kādas ir proporcijas.
Publicēts: 21.10.15 16:51
 citēt
Tuvākais nopietnais serviss ir Tartu.
Nav jābrauc- sūtam pa pastu, viņi novērtē un atsūta kalkulāciju. Ja negribēsi - atsūtīs atpakaļ,
Publicēts: 21.10.15 17:35
 citēt
Izlasot šito epopeju nezkapēc nāk prātā kāda Dostojevska romāna nosaukums, nav ne jausmas kādēļ.

P.S. Nokaut slēdzi nometot zemē aparātu ir, nu teiksim, pagrūti. Nevar galvot ka pasaules vēsturē tā nekad nav gadijies, bet nu pagrūti gan.

P.P.S Šis pasākums finalizēsies ar salidzini.lv apmeklējumu, bet vispirms bezjēdzīgi tiks tērēts laiks un nauda visādos kaktu kantoros.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):