Nu nezinu, kā jau vēstulē rakstiju, 5 eiro esmu gatavs dot. Bet kurš mikrons tas ir, ar gravēto FED augšpusē, jeb ar krāsoto FED priekšpusē? Schneider, nu ja Tu 10 gribi atdot, tad ņem, ja nē, tad Es pa 5 jau pieteicos.
Dunduk, krievu laikā, kad deficīts bija viss, filmas ieskaitot, pusformāts bija pietiekami pieprasīts, kaut vai dēļ 72 kadriem, Un tolaiku populārāko bildes izmēru 9x12 varēja taisīt ne sliktāk kā no Smenām vai Vilijām.
Vecie kadri zin šitos krievu pričendāļus arī bez visām grāmatām.Un kas tur vispār ko daudz zināt?Piemēram vai liela starpība starp visiem Zenītiem ja tos 30+ gadus ražoja ar vienu un to pašu slēdzi-no 30 līdz 500 daļai?Tur brālīt viens hrens kādi tur burti vel klāt.
viecha: ............vai liela starpība starp visiem Zenītiem ja tos 30+ gadus ražoja ar vienu un to pašu slēdzi-no 30 līdz 500 daļai?Tur brālīt viens hrens kādi tur burti vel klāt.
Nesaki vis! Savā lakā man bija diezgan liels pārsteigums, nedaudz paspēlējoties ar Zenit-19- šamais spēja diezgan precīzi automātā ar TTL atstrādāt arī garākas ekspozīcijas (1-1/1000). Nezinu gan, kā viņam bija ar izturību un ilgmūžību- ilgāku laiku netiku lietojis.
Zenit 19 bija vienīgais ar tādu slēdža diapazonu.Jā,atšķīrās no draudzīgās brāļu saimes.Bet arī cena...oi,oi,oi.Un par 345 rē noklājās jau pie otra filmu desmita.
viecha: ............vai liela starpība starp visiem Zenītiem ja tos 30+ gadus ražoja ar vienu un to pašu slēdzi-no 30 līdz 500 daļai?Tur brālīt viens hrens kādi tur burti vel klāt.
Nesaki vis! Savā lakā man bija diezgan liels pārsteigums, nedaudz paspēlējoties ar Zenit-19- šamais spēja diezgan precīzi automātā ar TTL atstrādāt arī garākas ekspozīcijas (1-1/1000). Nezinu gan, kā viņam bija ar izturību un ilgmūžību- ilgāku laiku netiku lietojis.
Man laulenei bija , žin kā šamā Ķeguma bodniece bija un šai bija "Lauku deficīts" tipa ZENIT-19 nodzīvoja līdz pat 1990 tajiem gadiem , neatceros kur palika liekas kādam kolekcionāram uzsitām. Šancēja kā tankss