forum.gif
Pērku studijas apgaismojumu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku studijas apgaismojumu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.15 20:51 labots
 citēt
Interesē studijas apgaismojums un vis kas saistīts ar to ! Softboxi , reflektori , u.c gaismekļi , kā arī statīvi - tripodi ! Izskatīšu visus piedāvājumus !

attēls : failiem.lv...
Publicēts: 15.10.15 23:42
 citēt
Komplekts - 2gb Bowens 500DX Monolight,pults, 2 statīvi, vadi, soma, lietussargs, softboks.
Publicēts: 16.10.15 00:47
 citēt
Nezinot konkrētu tēmu neko labu TĀ nopirkt nevar :)
Publicēts: 16.10.15 09:52
 citēt
Lunis:Nezinot konkrētu tēmu neko labu TĀ nopirkt nevar :)

Nu un? Ja nerubī kāda tad starpība?
Publicēts: 16.10.15 11:12
 citēt
Gesitto:Interesē studijas apgaismojums un vis kas saistīts ar to...

Varu piedāvāt 2 gab. 1000W kvēlspuldzes, visa telpa būs gaiša kā saulainā dienā :big_smile:
Tad varu piedāvāt 2 gab. 500W halogenos starmešus :big_smile:
Un ja baigi vajaga tad var dabūt 1 gab. volta loka prožektors 8000W, tikai viens mīnus strādā pie 380V, bet par apkuri vari aizmirst :big_smile:
Publicēts: 16.10.15 11:35 labots
 citēt
Man ir kaudzīte ar foniem ( drēbes, balts, melns pelēkraibs ) statīviem un pāris lieku boksu uz bowens bajoneti.
Publicēts: 16.10.15 17:22
 citēt
NilsS:Man ir kaudzīte ar foniem ( drēbes, balts, melns pelēkraibs ) statīviem un pāris lieku boksu uz bowens bajoneti.

Kādi izskatās "lieki boksi"? Varbūt lieko kategorijā ir iemaldījies arī kāds stripbox?
Publicēts: 16.10.15 19:02
 citēt
ir tronix akumulators, kas domaats dazhaadam studijas gaismaam lai darbinaatu dabaa, kur nav elektriibas.
Publicēts: 17.10.15 06:38
 citēt
Andzil:
NilsS:Man ir kaudzīte ar foniem ( drēbes, balts, melns pelēkraibs ) statīviem un pāris lieku boksu uz bowens bajoneti.

Kādi izskatās "lieki boksi"? Varbūt lieko kategorijā ir iemaldījies arī kāds stripbox?

Ir, bet stipri cietis
Publicēts: 17.10.15 12:22 labots
 citēt
Maris:
Lunis:Nezinot konkrētu tēmu neko labu TĀ nopirkt nevar :)

Nu un? Ja nerubī kāda tad starpība?

Principā bezjēdzīgs pasākums :) BET gribas tač būt krutam ne ?:)
Publicēts: 17.10.15 17:44 labots
 citēt
Gesitto:Interesē studijas apgaismojums un vis kas saistīts ar to ! Softboxi , reflektori , u.c gaismekļi , kā arī statīvi - tripodi ! Izskatīšu visus piedāvājumus !
attēls : [url=http://failiem.lv/u/wpgjjjm

]http://failiem.lv/u/wpgjjjm

[/url] tas attēls ar domu ja nu kādam mājās pilns šķūnis, bet nav ne jausmas, ka tas ir studijas apgaismojums :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):