forum.gif
1D Mark iii vs 5D Mark iii vs 7D Mark ii
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 1D Mark iii vs 5D Mark iii vs 7D Mark ii
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.15 01:08
 citēt
Darbaa pa laikam tiek rikots "brain storm", lai nonaktu pie kadam jaunam idejam vai kaut ko aizdomatos. Tomer- katram ir sava pieredze un skatijums par kuru nevar iedomaties kads cits :) To es ari veletos iegut no sis temas.

Sobrid man ir Eos 7D. Gribas pamainit kameru. Gribeot pariet uz "full frame" kameru. Parsvara bildeju kustigus objektus- dzivniekus. Es bildeju sev, ne naudas pelnisanai, tapec izskatu ne dargakos variantus.
Skatos uz:
1D Mark iii
5D Mark iii - pec raditajiem, it ka avairak varetu but labs sis variants

7D Mark ii - so atstaju kaa variantu, jo vairaki raditaji(piem., fokusa punkti, "continuos drive", iso) izskatas labi, bet nav "full frame"

Paldies
Publicēts: 22.10.15 09:17
 citēt
Man brainstormi katru nedēļu citreiz pa 2-3 katrā vietā savs. Piemirsi būtisku apsketu KUSTĪGI objekti "Dzivnieki -sports" prasa ne tik daudz kameru cik labu gaišu aptiku ar ātru precīzu un klusu AF. FF presības pret optiku ir vizmaz par paris pakāpēk augstākas kā cropam. Šai gadījumā LABA optika FF izmaksās vismaz otru kameras cenu.
Publicēts: 22.10.15 09:28
 citēt
Jākustās līdzi objektam sasniedzot relatīvo ātrumu 0. Relatīvi, kustīgs fotogrāfs un kustīgs objekts viens pret otru relatīvi paliks nekustīgs. tāpat var nostāties uz objekta kustības trajektorijas, bildēt bēgošu vai virsū skrienošu objektu. Suņa ausis jāiestērķelē.
Publicēts: 22.10.15 10:17
 citēt
Pagaidam man ir viens fantastisks objektivs: canon ef 70-200mm f/2.8 l usm. Tapec soreiz intereses foto aparats.
Publicēts: 22.10.15 10:17
 citēt
Exclusivity:7D Mark ii - so atstaju kaa variantu, jo vairaki raditaji(piem., fokusa punkti, "continuos drive", iso) izskatas labi, bet nav "full frame"

Paldies

Bet tas ir noziegums pret fototehniku, tās izvēli un fotogrāfiju kopumā, jo bez FF kategoriski aizliekc bildēt pat aizmigušu gliemēzi!

Lūdzu
Publicēts: 22.10.15 15:30
 citēt
Es ar labprāt tiktu vaļā no komplekta 7D + 18-135mm IS STM un tā vietā paņemtu 6D vai pat 5D Mark III...
Publicēts: 22.10.15 16:03 labots
 citēt
Exclusivity:Darbaa pa laikam tiek rikots "brain storm", lai nonaktu pie kadam jaunam idejam vai kaut ko aizdomatos. Tomer- katram ir sava pieredze un skatijums par kuru nevar iedomaties kads cits :) To es ari veletos iegut no sis temas.

Sobrid man ir Eos 7D. Gribas pamainit kameru. Gribeot pariet uz "full frame" kameru. Parsvara bildeju kustigus objektus- dzivniekus. Es bildeju sev, ne naudas pelnisanai, tapec izskatu ne dargakos variantus.
Skatos uz:
1D Mark iii

7D Mark ii - so atstaju kaa variantu, jo vairaki raditaji(piem., fokusa punkti, "continuos drive", iso) izskatas labi, bet nav "full frame"

Paldies

Vai vari pats sev pamatot kā pilnais kadrs ietekmēs vai mainīs Tavu bilžu iznākumu? Jautāju bez jebkāda sarkasma vai ironijas. Manuprāt vienīgais relatīvais ieguvums būs biku labāki augstie iso.
Publicēts: 22.10.15 18:25
 citēt
Exclusivity:Darbaa pa laikam tiek rikots "brain storm", lai nonaktu pie kadam jaunam idejam vai kaut ko aizdomatos. Tomer- katram ir sava pieredze un skatijums par kuru nevar iedomaties kads cits :) To es ari veletos iegut no sis temas.

Skatos uz:
1D Mark iii

Paldies

Kāpēc ne 6D, kas ir cenas/jaudas līderis šai klasē ?
Publicēts: 22.10.15 18:26 labots
 citēt
Exclusivity:Pagaidam man ir viens fantastisks objektivs: canon ef 70-200mm f/2.8 l usm. Tapec soreiz intereses foto aparats.

Tur nav nekā fantastiska, stipri garlaicīgs reportiera stikls, ar stipri nesmuku boķi. īpaši platajā galā
Publicēts: 23.10.15 00:08
 citēt
traktors:Vai vari pats sev pamatot kā pilnais kadrs ietekmēs vai mainīs Tavu bilžu iznākumu? Jautāju bez jebkāda sarkasma vai ironijas. Manuprāt vienīgais relatīvais ieguvums būs biku labāki augstie iso.

Jaa, ir savas parodomas. Pilna kadra bildes ir dzivigakas, plasaks skats, vairak gaismas. Tas taa isi no redzeta. Tomer laikam jau vislabak to uzzinatu tikai pec pameginasanas.
Publicēts: 23.10.15 00:13
 citēt
NilsS:

Cik es aktijos, vinam vairaki raditaji nav tada limeni kaa citam (piemeram., continuos drive, fokusa punkti)

NilsS:
Tur nav nekā fantastiska, stipri garlaicīgs reportiera stikls, ar stipri nesmuku boķi. īpaši platajā galā

Nu man pagaidam loti patik! Ja tev ir iesakami vel kadi labi varianti ar prieku uzklausisu :)
Publicēts: 23.10.15 09:21 labots
 citēt
Exclusivity:
traktors:Vai vari pats sev pamatot kā pilnais kadrs ietekmēs vai mainīs Tavu bilžu iznākumu? Jautāju bez jebkāda sarkasma vai ironijas. Manuprāt vienīgais relatīvais ieguvums būs biku labāki augstie iso.

Jaa, ir savas parodomas. Pilna kadra bildes ir dzivigakas, plasaks skats, vairak gaismas. Tas taa isi no redzeta. Tomer laikam jau vislabak to uzzinatu tikai pec pameginasanas.

Nu tad jau Tev jāskatās nevis pēc digiparāta bet pēc platfilmas, jeb lielformāta aparatiem. Feinšmekerim, nav ko skatīties uz tiem sīkajiem sensoriem, un vienalga kā tos nosauc - krop vai nekrop, tie vienalga ir plastikas trūkuma etalons salīdzinot ar krietnu filmu.
Publicēts: 23.10.15 10:21
 citēt
Exclusivity:
NilsS:

Cik es aktijos, vinam vairaki raditaji nav tada limeni kaa citam (piemeram., continuos drive, fokusa punkti)

NilsS:

Nu man pagaidam loti patik! Ja tev ir iesakami vel kadi labi varianti ar prieku uzklausisu :)

Paprovē fiksus, vēlams atvērtus.
Un ar 6D viss ir štokos - labākā no kanona kamerām, ar ko iznācis šancēt.
Publicēts: 23.10.15 16:55
 citēt
Fandango:Man pirms pāris gadiem saldais pārītis bija 5D2 un 1D3. Vairāk lietoju 1D3, labas bildes līdz 3200 ISO. Bet 5D3 ir viennozīmīgi labāks par abiem minētajiem un 6D apmēram tikpat labs un pie augstiem ISO labāks par 5D2

Paldies!
Publicēts: 23.10.15 16:58
 citēt
NilsS:
Paprovē fiksus, vēlams atvērtus.
Un ar 6D viss ir štokos - labākā no kanona kamerām, ar ko iznācis šancēt.

Paldies! Pameginasu! Ticu, ka taalie ari varetu but loti forsi. Man pagaidam ir tikai 50mm no fiksisiem.

Inetersanti par to 6d. Pec raditajiem neizskatas tik interesants, bet te iesaka vairaki. Paskatisos vai nevar kaut kur pameginat.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):