Tātad nopirku pirms gada, piejūdzu pie Canon 70D, bet, neatkarīgi no aķiem (mēģināju gan labus lādējamos gan jau gatavos foto vajadzībām), tur tikai kādus 5-10 šāvienus. Tiklīdz noņemta no kameras, zipene šauj bez problēmām. Esot Jelgavā nav sanācis kameru testēt uz citām zipenēm un uz Rīgu ar dikti reti sanāk. Kameras vaina?
Apmēram pirms pāris gadiem paziņa iepirka +/- tādu pašu komplektu - liekas, 600D ar Metz-44, jūtas apmierināts. Aiznes uz Master foto, tur pateiks vainu.
Lunim - maināmās kājas jau vēsture, pēdējā bija 54 MZ-4i, man tāda ir ar SCA 3702 M3, iet uz vella paraušanu, mainīt netaisos. Kā arī Ķenona laikos 580 EXII mētājās plauktā par rezerves verķi.
Smieklīgi - es tak to zipeni nopirku tai Master foto!!! Kad nedarbojās, ar paziņu aizsūtīju vienu pašu zipeni pie šiem. Viņi bez foķika (t.i., vienu pašu) šāva pietiekami ilgi bez noguruma pazīmēm. Tā arī pateica, ka neredzot probļēmu.
Un ko tas dos akuļu sēdināšanas vai nostrādājumu bloķēšanas (hz, kas viņam tur notiek) gadījumā:
Canon
Firmware V2.2 (released on 07.05.2014) Improvements: 1. Rear can be set on former cameras by customer functions. 2. Underexposures with mecabounce MBM-02 eliminated.
Schneider:Un ko tas dos akuļu sēdināšanas vai nostrādājumu bloķēšanas (hz, kas viņam tur notiek) gadījumā:
Canon
Firmware V2.2 (released on 07.05.2014) Improvements: 1. Rear can be set on former cameras by customer functions. 2. Underexposures with mecabounce MBM-02 eliminated.
Mja.. atslēgas vārdi būs: (hz, kas viņam tur notiek), Tavā postā, ģēnij; Un autora postā: Canon 70D....
Schneider:Ģēnij, vismaz ar kādu onlain-transleitu istulko sevis doto tekstu, pirms te izgāzt žulti dēļ kārtējās klimaksa karstuma viļņu un histērijas lēkmes.
Tev tiešām tik sievišķīgas problēmas???? Tak neafišē tās publiski.
Vēl viens (-a) garā nabagais (-ā), kuram (-ai) nav vairāk argumentu par "sama dura". Es vienreiz jau to apskaidroju, kādēļ tevī redzu histērisku veceni, bet ja atmiņa nodzerta - tā ir tava nelaime. Un tomēr pamēģini sasaistīt otrā aizlaidņa darbību uz 10D un ekspozīciju ar baunseri ar to, ka nevelk vairāk par 5 zipšņiem.
Schneider:Vēl viens (-a) garā nabagais (-ā), kuram (-ai) nav vairāk argumentu par "sama dura". Es vienreiz jau to apskaidroju, kādēļ tevī redzu histērisku veceni, bet ja atmiņa nodzerta - tā ir tava nelaime. Un tomēr pamēģini sasaistīt otrā aizlaidņa darbību uz 10D un ekspozīciju ar baunseri ar to, ka nevelk vairāk par 5 zipšņiem.
Tā viš i: "sama dura" Nabaga histēriķi, nevar pagaidīt pāris dienas....
Man bija 2.0 softs, kas teorētiski jau iekļauj 70D atbalstu (īsti 2.2 nav pat loģiska pamata likt). Tomēr atjaunināju uz 2.2. Biki patestēju jau ar pašautām Kodak Max bačām un, tavu brīnumu, virs 20 reizēm normāli izvilka (tālāk vairs negribējās bačas tērēt). Vārdu sakot- jāgaida, kad patiešām zipeni ievajadzēsies kādā patumšā telpā un tad jau redzēs. Paldies!