forum.gif
PĀRDOD CANON 17-40 F4 L
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / PĀRDOD CANON 17-40 F4 L
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.15 22:00 labots
 citēt
Sveiki, draugi un foto cienītāji.
Tiek pārdots viens no maniem iecientākajiem objektīviem( lai cik ļoti viņš man patiktu, sanācis tā, ka izmantojusi esmu viņa labi, ja 10 reizes). CANON 17-40 f-4l objektīvs ir vairāk kā teicamā gan tehniskā, gan vizuālā stāvoklī. Nav ne skrāpējumu, ne pazīmes, ka ar to kādreiz ticis spēlēts futbols( ar to nav ticis spēlēts futbols). Visu objektīvu objekīvs. Diemžēl nestāstīsu, cik labus platos skatus viņš tver un ah un uhhh cik vienmēr skaisti priecājos, jo ceru, ka nākamais īpašnieks zin uz ko šis zvērs ir spējīgs un lolos un lutinās manu mazulīti kā to darīju es. Pārdodu to, jo iegūto naudiņu investēšu vienā man no sirds svarīgā projektā, tāpēc lai kaut ko iegūtu no kaut kā jaatsakās.

Komplektā nāk saules blende, pats objektīvs, zamša maisiņš ( īstias no canon) un Hoya UV(c) HMC 77m aizsargstikls, abi vāciņi.
uzskatu, ka cena atbilst lieliskajam stāvoklim.

CENA 450 EIRIKI, BET RUNĀJAMA!!!
Superduperjauku dienu.
Publicēts: 24.10.15 23:03 labots
 citēt
Viens no iecienītākajiem...,izmantots labi,ja desmit reizes:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 25.10.15 09:57
 citēt
Mainu pret 70-200 F4 L :P
Publicēts: 25.10.15 09:59
 citēt
Paldies, soreiz atteikshu!:)):face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas