forum.gif
Rases maiņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Rases maiņa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.10.15 19:05
 citēt
Sveiki visi kuriem nav slinkums šo lasīt .. Drosi varat iet pēc čipsiem , maizītēm un alus... Jo 100% uzradīsies kāds barinš kurš apstrīdēs mani utt... Tāttad taa... Tākā esmu nolēmies pāriet uz kakonu jo ir savi iemesli.. Un es nejūtu diskomfortu bildējot ar vienas vai otras firmas aparātiem (nikon /canon)

Vēlējos uzzināt šādu info no jums .. Kuri protams daudz ko vairak saprot un orientējas canon aparātos nekā es.. Tad... Doma ir pardot nikon .. Panemt canon

Pa cik varētu pārdot šo te visu..

Nikon D300 - 28k shutter
Battery bloks (kopā 3 baterijas)
Zipene -kaut kāda mazā sb ( skatijos.. kkadi 40€ lietota bija ebayaa)
35mm 1.8 dx (1gads 10 meneši garantija veel )
Varbūt dodu klāt arī cf 16gb (600x)

Doma sakumam panemt kaut kādu 7d (uz to pusi)
Būtu labi ja jūs palidzetu izveleties kadu kameru + objektivu varetu +/- pa to cenu iegadaties...
Publicēts: 25.10.15 19:10
 citēt
Kāc alus svēdienas vakarā?! Šito tēmu vajadzēja iesākt aizvakar.
Es par 7D+pankoks 24/2,8.
Publicēts: 25.10.15 19:11
 citēt
Parasti, ka maina nikon, tad apgreidojās uz sonī, nevis downgreidojās uz kanon. :D
D300 ar batrijām varētu mēgināt prasīt 300-350 eiras, 35mm ~150.
Publicēts: 25.10.15 19:14
 citēt
nu, nezinu, nezinu... www.imaging-resource.com...
Publicēts: 25.10.15 19:20
 citēt
nu, nezinu, nezinu... ja lasīs un ņems vērā visus interneta padomus un tekstus, kameru vispār nenopirks. To jāpaņem rokā, jāustaisa dažas bildes dažādos apstākļos, jāpskatās un jāizlemj ar savu galvu. Vo!
Publicēts: 25.10.15 19:24
 citēt
Man tā nu iesēdies pa visiem šiem gadiem, ka nikons vairāk bildēšanai piemērots, bet nu labi, lai paliek. Ja cilvēks vēlas, lai vēlas. Varu notirgot 35 mm f/2 IS par saprotamām naudām :)
Publicēts: 25.10.15 19:26
 citēt
Nu ja jūsu profesionālisma līmenis ir sasniedzi tādas virsotnes, ka nikons nevar apmierināt tehniskās prasības, tad noteikti ir jāpāriet uz canon, jo īstie profesionāļi fotografē tikai ar canon. Tikai jautājums rodās: kapēc tik augsta līmeņa profesionālis jautā padomu amatiereļu forumā.
Publicēts: 25.10.15 19:31
 citēt
Līdz galam nav skaidrs, kāpēc daudzi pāriet no Nikon uz Canon. Ilgu laiku Canon bija labāks filmēšanas(dslr) jomā, šobrīd(paldies d750) tas nav tik acīmredzami. Viss. Viss pārējais Nikonam ir augstākā līmenī, ieskaitot galveno - sensoru. Cita lieta, ka Canon daudz vairāk investē mārketinga pasākumos.
Publicēts: 25.10.15 19:35
 citēt
ņemt kanonu var, ja plāno bildēt TIKAI ar fixiem, jo zooma ripulis griežas "nepareizā virzienā". visiem pārējiem - sony/pentax/tamron/nikon/fuji (par olimpusu un sigmu nezinu) ir vienādi, bet lūk kanonam - nē, tam vajadzēja k-ko savu. (:
Publicēts: 25.10.15 19:38
 citēt
Tas i štrunc, pierast viegli. Es rasi mainīju P->C->P, bet zūmojuma griešanās virzienu pat nepiefiksēju.
Publicēts: 25.10.15 19:44
 citēt
Vienīgais lielais nikon mīnus ir servisa neesamība Latvijā.
Publicēts: 25.10.15 19:45
 citēt
Ok.. Ja nu es tomēr neeju uz canon... Bet upgreidojos Nikon rasē... Ko ieteiksiet?

Pilnais kadrs drošvien uj uj maksā..

Rekinasim ka tie 350+150 un vēl+/- 100 no kabatas
Publicēts: 25.10.15 19:46 labots
 citēt
Ja nevar citādi, skaitām punktus - baltie pret melnajiem, ja neizšķirts, tad sitam pendeles:face-grin:
Publicēts: 25.10.15 19:46
 citēt
D7200.
Publicēts: 25.10.15 19:50
 citēt
GunarsII:Ja nevar citādi, skaitām punktus - baltie pret melnajiem, ja neizšķirts, tad sitam pendeles:face-grin:

Divi melnie.. Viens apakšā labajā stūrī ar hūti... Otrs kreisajā apakšēkā stūrī.. Matus tik redz
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):