Aizbrauc pie džekiem uz veikalu - ilota.lv... Atradīsi jaunu pa to cenu un ar visu garantiju. Es nopirku lielu mugureni ar cieto apakšu un statīva siksnām pa 60 eiro.
Lowepro Computrakkeri ir švaki pakoti (esmu 2x sasitis tehniku somai ripinoties ar citām mantām autiņā vai vellszinkā - ne kā īpaši mētājis neesmu) un salīdzinoši neērtām lencēm - pārejot uz Kata nožēloju gadus kurus vazājos ar švaku somu. Tiesa neesmu manījis labu somu par zemu cenu. Pilnīgi iespējams, ka ir, jo netrūkst arī švaku dārgu somu, bet nav nācies sastapties.
Problēma, ka Latvijā tirgo pamatā ne pārāk dārgas un viduvējas somas. Labas no pieredzes ir Guragear mugursomas. Tinktank photo taisa labas fotosomas, bet viņu mugursomas neesmu mēģinājis
Man Aizkrauklē mētājās foto mugursoma, mazlietota, ļoti spēcīgi polsterēta, mitrumdroša, ar nikniem gumijas aizsargos iestrādātiem rāvējslēdzējiem, paliela. Varētu no tās atbrīvoties, jo nav laika dauzīties apkārt, un manam aprīkojumam tā ir par lielu. lietota dažas reizes, firmu neatceros. Ja kādam ir interese, varu brīvdienās nofotografēt, un te iepostēt
Bet mani interesē kaukāda Bilora Roma izmērā, kurai pēc gadu 8 lietošanas us stūriem sāk karāties diegi. Iekšā būtu jāiet 2 kamerām ar gripu un stikliem ķip 16-50/2,8, blicei Metz 54 MZ-4, 70-200/2,8 un čupai visādu sīku liberiņu. Laptopa nodalījums nav obligāts, tajā nēsāju tik Ļumikvestu un šādas tādas kancelejas preces.
domāju, ka var. tā soma tā kā ekstremākiem pasākumiem domāta, tjipa, mitrumizturīga... google var apraxxxtus palasīt. nav pēdējais modelis, bet attiecīgam kontingentam, ar vēl attiecīgāku tehniku, būtu labu labā. man nav tik daudz fototehnikas, un arī nav laika apkārt dauzīties