forum.gif
Kapēc Latvijā kino, foto, māksla (un citas sfēras) ir tik depresīvas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kapēc Latvijā kino, foto, māksla (un citas sfēras) ir tik depresīvas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.15 09:52
 citēt
viecha:Man ļoti patīk Ceplis.Vai to var pārdot uz ārzemēm-to gan nepateikšu.Toties ciest nevaru Vella kalpus un Dāvanu vientuļai sievietei.:face-wink:

Pievienojos. Bet viskaitinošākais ir "Ilgais ceļš kāpās". Kad savā pirmajā dzīvē strādāju 50/50 jauktajā kolektīvā, krieviem ļoti patika. Daudz lekcijas toreiz nolasīju par to, kāds tas ir propogandistisks vēstures viltojums.
Publicēts: 29.10.15 10:07
 citēt
Man tajā ilgajā ceļā patika viena epizode.Kur pēc kolhoza nodibināšanas partorgs ar moci atved zvejniekiem pirmo algu.Un lepni saka-cik agrāk jums bija latu tik tagad būs rubļu!Un visi laimīgi bez gala un priecīgi applaudē!:face-grin:
Publicēts: 29.10.15 11:12
 citēt
Nu aizejot uz Jarkmarku LMA - arī lielākoties ir depresņaks...
Tā vien šķiet, ka tā ir tāda šejienes zināma kultūras un mentalitātes iezīme...
Visiem vajag nez ko nopietnu, pompozu, ūbersarežģītu, nopietni samudītu un tādu ar naftalīnu...
Nedod Dies' kāds radīs ko vieglu, gaisīgu, izklaidējošu... Noknābās vēl nedzimušu!

Bet tā laikam tāda ziemeļnieku iezīme - skandināvija un ziemeļvalstis vispār arī nav nekāda gaišuma radīšanas paraugvieta...
Publicēts: 29.10.15 11:16
 citēt
p.s.
un te jau ar' - šaubīgi ģērbtus začus īstais smeķis ir sabildēt tieši kaut kādos pietirstos graustos... :grimace:

p.p.s. - mūsu ainavista Purvīša rudens un pavasara ainavas ar to bālo gaismu, rudajām birzīm, puspakusušo sniegu un ledu ar neko pozitīvi iedvesmojošas man nešķiet... Iespējams, ka kādam ir citādi...
Publicēts: 30.10.15 22:43
 citēt
Kāda tev Dubultu jaunā stacija?To būvēja krievu laikā un tā stāv vēl šodien.Iekšā tur ir modernās mākslas galerija.Vismaz kaut kā tās telpas tiek izmantotas,jo stacija ir bezjēdzīgi liela un funkcionāli tizla.Ar vilcieniem maz cilvēku tagad brauc un nahren tāda vajadzīga.
Publicēts: 21.11.15 11:33
 citēt
Tu jau arī esi antikultūra - tikai savādākā izpausmē
Publicēts: 21.11.15 14:55
 citēt
Cita lieta pozitīvi jautrais Ikauņu kīno , man patīk parēkt :) Nu kaut vai youtu.be... vai youtu.be...
Publicēts: 22.11.15 01:58
 citēt
"Одним словом, добро, красота, истина — фундаментальные человеческие ценности, на которых основывается жизнь"

Lielāku tuftu par to tekstu reti man ir nācies lasīt. Kultūra ir viss, ko var iedomāties. Gan Gulbju ezers, gan felčings.
Publicēts: 22.11.15 10:06
 citēt
Igauņu jaunās filmas "1944" un "Mandarīni", arī leišu "Ekskursante". Mūsu Graubam būtu ko pamācīties.
Publicēts: 22.11.15 15:45
 citēt
imgfoto:Ja godigi... Var kads iedomaties kadu labu latvieshu filmu, kuru ari iespejams pardot? Latvieshu kino gandriz nekad nav apaksha jedziiga staasta in pat ja taads ir, tas ir atskjaidiits ar nevajadzigiem dabasskatiem.

Kas ir latviešu kino? Kino, kas uzņemts Latvijā, vai kino kuru taisījis latvietis?
Ja der otrais gadījums, tad latvieša Krīva Stendera filma "sarkanais suns" www.imdb.com... atzīta par Austrālijas labāko filmu 2011. gadā..
Publicēts: 22.11.15 15:47 labots
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas