Pirkts augustā, ir garantiju vēl 22 mēneši. Slēdzis tikai 916, jo principā netiek izmantots,tā vietā lietojam GH4, tāpēc arī vēlamies pārdot. Kaste, siksna, USB, baterija, lādētājs, garantija, manual, CD. Cena 760EUR.
Neņemšu, ja ir pilnīgi svaigs, ja nav principā nekāda nolietojuma un ir ar tieši tādu pašu garantiju. Nedomāju,ka pats būtu priecīgs pārdot tik maz lietotu kameru par 30%lētāk.
Ir tehnikas modeļi, kam cena turas ilgi un tehnika, kura uzreiz aiz veikala durvīm maksā jau vismaz 30% lētāk. Es, piemēram, šovasar nesteidzīgi iepirku OPTIKU praktiski pilnīgi jaunu ar garantiju burtiski 3-4 mēnešus kā nopirktu, viens vispār 100% pat nebija bijis klāt kamerai. Cena bija 50% no jauna cenas, abos gadījumos cenu piedāvāju ES kaut sākotnēji "Feisi" gribēja kaut kādas kosmiskas savas, es devu tieši 50% no jaunas cenas , ABOS gadījumos par tādu arī nopirku. Nevis tāpēc ka man būtu vajadzība bet PA PUSI CENU biju ar mieru pamēģināt konkrēto modeli. Vienu drīz pēc tam pārdevu, viens mani PARSTEIDZA , viņu paturēju, pārdevu PRO stiklu, ar kuru gadus 10 biju strādājis. Amatierisks mūsdienu stikls ielika viņam praktisko visos būtiskajos parametros pirmkārt jau AF ātruma un precizitātes ziņā. CENA ir tāda par kādu kāds PERK, pārdevējs, protams, var gribēt JEBKO bet būtiska tā par kādu kāds vēlas MAKSĀT
Lunis: Vienu drīz pēc tam pārdevu, viens mani PARSTEIDZA , viņu paturēju, pārdevu PRO stiklu, ar kuru gadus 10 biju strādājis. Amatierisks mūsdienu stikls ielika viņam praktisko visos būtiskajos parametros pirmkārt jau AF ātruma un precizitātes ziņā.
Eu, no šīs vietas tā lēnāk un lielākiem burtiem lūdzu Kurš no stkliem ielika kuram?
Atbrauc kolhozniece uz Maskavu un taujá péc veikala "Princips" Tai prasa, kur vinja par tádu veikalu dzirdéjusi? Ká,kur? Televízijá. Leoníds Iljich pats teica, ka principá mums viss ir .
Lunis: Vienu drīz pēc tam pārdevu, viens mani PARSTEIDZA , viņu paturēju, pārdevu PRO stiklu, ar kuru gadus 10 biju strādājis. Amatierisks mūsdienu stikls ielika viņam praktisko visos būtiskajos parametros pirmkārt jau AF ātruma un precizitātes ziņā.
Eu, no šīs vietas tā lēnāk un lielākiem burtiem lūdzu Kurš no stkliem ielika kuram?
Smiesies bet štrunta Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM pa 140Eur vienos vārtos ielika vecajam Canon EF 17-40mm f/4L USM, pēc AF ātruma un precizitātes VIENOS VĀRTOS vispār nesalīdzināmi bet arī pēc asuma pa malām un krāsa ar tīrāk Es biju mēms, tā nu uzsitu gaisā 17-40 un tieši pa to ciparu apņemu Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM un CANON 5OD ar minimālu noskrējienu + 16GB ātro karti utt Kamerai bija pats pirmais kameras firmvare, bija lietota tikai atvaļinājumos. Čalis bija nesekmīgi tirgojis viņu gandrīz gadu. Vēl testēju 50mm Canon F 1,8 ar un bez STM neviens mani neaizķēra kaut abi bija vienādā 50% cenā Tik vienam bajonete plastmasas otram metāla. Kas mani sašāva Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM ar centrālo punktu liek MOMENTĀ asumā arī reālā puskrēslā bez skaņas un uzreiz kamēr Canon EF 17-40mm f/4L USM meklē fokusu jau pie nu tā ne pārāk kontrastainas gaismas telpās, par cik bliežu pamatā uz platā gala tad pus stops gaišāks tas ir 3,5 pret 4 ar ir pluss, jaunais vēla ar stabilizatoru, kas ļauj no rokas raut vēl divus caurumus vairāk. STM motori darbojas pilnīgi bez skaņas nedzirdāmi Tā nu tagad reāls tūrists, haltūras ar 50D jaunu un jaunu KIT un reāli fanā