Interesanti zināt, kurš izdomāja, ka, lai saņemtu pasi/IDkarti ikkatrā PMLP nodaļā, ir jāuzstāda tāds kuļibinrāmis ar Sapop ziepi un diu blicēm sānos, gīmja bildes iegūšanai, bet pats galvenais - zūmobjektīva PLATLEŅĶA galā? Kāpēc visiem vajag bildes ar baisu šnobeli un kroplu perspektīvu?
Kurš bija tas ieteikuma ģēnijs? Vai tiešām nevareja to pašu visu sariktēt TELE galā?
Ja nemaldos, nu jau daži gadi, kā var atkal paši pie fotogrāfa bildēties. Tur gan laikam vajag šamam kaut kādu dokūmentu kas apliecina, ka bildētājs īsts un datums pareizs..
palaidniex:Interesanti zināt, kurš izdomāja, ka, lai saņemtu pasi/IDkarti ikkatrā PMLP nodaļā, ir jāuzstāda tāds kuļibinrāmis ar Sapop ziepi un diu blicēm sānos, gīmja bildes iegūšanai, bet pats galvenais - zūmobjektīva PLATLEŅĶA galā? Kāpēc visiem vajag bildes ar baisu šnobeli un kroplu perspektīvu?
Kurš bija tas ieteikuma ģēnijs? Vai tiešām nevareja to pašu visu sariktēt TELE galā?
tiešām tā ir tēma par kuru baigi cepties? Sen jau zināms, ka pase ir dokuments kurā ielīmēt savu neglītāko fotogrāfiju. Pie tā arī varētu palikt.
Savulaik uz CSDD rozā plastmasiņas, kad tur vēl stradāja dzīvs fotogrāfs, bija čuķ ne best evā portrets!
talavietis:Ja nemaldos, nu jau daži gadi, kā var atkal paši pie fotogrāfa bildēties. Tur gan laikam vajag šamam kaut kādu dokūmentu kas apliecina, ka bildētājs īsts un datums pareizs..
Nu to vajag ziņot laicīgi, nevis nostādīt fakta priekšā... Tā teikt, kam izdevīgi tie helovīnu portreti?
Un jā, "how hard it can be?" - palikt to kuļibinparikti tālāk un nospiest podziņu zoooooom?
esmu dzirdējis, ka pati darbiniece saka, ka tā bildēšana vienkārši savulaik uzspiesta. Acīmredzot, valsts vadošie domā, ka bilde tik švakiem dokūmentiem ir gana laba. Man ir abi doķi. Pase bēdīgos vākos, ja salīdzinu ar vairāku rietumu valstu pasēm. Ar ID jau pēc gada atklāja, ka kaut kādas nepilnības slēpjas, nemaz nerunājot salīdzinājumā ar kaimiņu igauņu dokumentu
palaidniex:..bet pats galvenais - zūmobjektīva PLATLEŅĶA galā? Kāpēc visiem vajag bildes ar baisu šnobeli un kroplu perspektīvu?
Tu piemirsi pateikt, ka tas, kurš sēž aiz monitora, liek Tev ieraut galvu kamiešos, pievilkt kaklam klāt zodu ( no kura uzreiz izveidojas trīs) tā, ka lūpas, kā botoksa injekciju dabujušas, izlec uz āru un no uzsauciena "Neelpojiet!", acis izvalbās no orbītām ārā. Tad notiek 4 minūšu gaidīšana, kad tie šedevri būs redzami un no 3, Tev liek izvēlēties vismazāk briesmīgo. Laime būs tad, ja visās trijās, būsi nosvīdis, apraudājies vai notecinājis siekalu, tad vēlīgi atļaus pārbildēties. Nometņu ielas PMLP nodaļa, personīgā pieredze.
talavietis:esmu dzirdējis, ka pati darbiniece saka, ka tā bildēšana vienkārši savulaik uzspiesta. Acīmredzot, valsts vadošie domā, ka bilde tik švakiem dokūmentiem ir gana laba. Man ir abi doķi. Pase bēdīgos vākos, ja salīdzinu ar vairāku rietumu valstu pasēm.
Talavieti - bet kas liedz to mikrozūmbibi izbīdīt līdz galam tele režīmā??? Un palikt nedaudz tālāk??? Dzelži no tā nemainās!!! Un jā, jaunākā pase ģimenē ir ču savādāka - ir drusku smukāka, tiesa bildes aplūkojot nākas secināt - bildētas tik pat "izcilā" veidā...
Tāpēc arī jautājums kurš asenizators izdomāja to setupu un iespieda PLMP šo ideju?
kamera, aprīkojums, telpa ir imigrācijas dienesta, ne foto salons ar mākslas fotogrāfiem, tāpēc arī atcēla to prasību bildēties tikai un vienīgi pie viņiem.
Pat neatceros vairs, bet kaut kā šķieta, ka blieza pirmssākumos ar iebūvēto zibeni no ziepja un fotoprogramma bija tā, kura glāba brāķi tik tālu, lai nebūtu pārgaismots vai nedagaismots. Arī attālums tāds, kādu atļāva telpa .
Šis gan no manas necilās pieredzes, jo kopš 90 to sākumiem man ir nācies mainīt 6 vai 7 pases....
Jebkurā gadījumā to info, ka var (vajag) nest savu bildi un nevajag to ražot pie viņiem, vajag atskaņot gan infoziņojumā mēginot viņus sazvanīt, gan piesakot dokumentu izgatavošanas pieteikuma iesnieguma laiku, gan ieejot pie viņiem izkārt MILZU plakātu!
Iepriekšējās tiesībās isskatījos pēc Kvazimodo (galvu augstāk, zemāk, tagad akal augstāk!) pasi pēdējoreiz skatījās poļu Straž graniczna pagājušā gadā, pats pat nēsu piefiksēji, kāc man tur paskats.
Schneider:Iepriekšējās tiesībās isskatījos pēc Kvazimodo (galvu augstāk, zemāk, tagad akal augstāk!) pasi pēdējoreiz skatījās poļu Straž graniczna pagājušā gadā, pats pat nēsu piefiksēji, kāc man tur paskats.
---------- gan jau kadrēja ar Tava kakla palīdzību ... statīva skrūve stingri pievilkta bija un iepriekšējais bildējās 1,60 m garš pilsonis
NEVIENS tev jau gadus 3 vairs neliek bildēties PMLP nodaļā , to atcēla dēļ gauži nozēlojamās kvaliatātes un biežajām prob;ēmām , tagad vari nest savas tikai SERTIFICĒTĀ vietā tasītās bildes gan pasei gan kartei gan VISAM
talavietis:esmu dzirdējis, ka pati darbiniece saka, ka tā bildēšana vienkārši savulaik uzspiesta. Acīmredzot, valsts vadošie domā, ka bilde tik švakiem dokūmentiem ir gana laba. Man ir abi doķi. Pase bēdīgos vākos, ja salīdzinu ar vairāku rietumu valstu pasēm. Ar ID jau pēc gada atklāja, ka kaut kādas nepilnības slēpjas, nemaz nerunājot salīdzinājumā ar kaimiņu igauņu dokumentu
PROBLĒMA tā ka BILDE pasē nemaz nav maziņa , kad to iemočī mašina apskatei bilde kas čipā ir gana LIELA un krāsaina
Lunis:NEVIENS tev jau gadus 3 vairs neliek bildēties PMLP nodaļā , to atcēla dēļ gauži nozēlojamās kvaliatātes un biežajām prob;ēmām , tagad vari nest savas tikai SERTIFICĒTĀ vietā tasītās bildes gan pasei gan kartei gan VISAM
Par to jau stāsts, ka to vajag skaļi jo skaļi sludināt, pirms tiec tur rindā, ka prātīgāk ar savu bildi! Un vispār - ja nav fotospēju, ta nav!
Vienīgais baigi mazs tas foto viņiem vajadzīgs pases razošanai, lai skanētu... Bet nu ko lai dara
Nezinu kādas vecim var būt pretenzijas pret pases foto.Uzkniebs vēlreiz,ja nepatīk.Viņi tak prasa vai ir labi.Nu dāmām vēl varētu saprast,bet večiem...da kāda starpība?Ja es būtu tas fotografētājs,tad uz katru pretenziju par manu bilžu švako kvalitāti,uzstādītu pretprasību pret klienta ģīmi-jūs,cienītais,arī neesat nekāds Breds Pits!
Nu, man sen nav ilűziju par iestādēs taisītiem foto. Patiesību sakot, man uz tiem noģīmējumiem stingri smidzināt - nav jau nekāda žurnāla vāka bilde - ot, kad dabūju vienu "fotosalooona" meiteni konsultēt, ka cilvēkam bildi dokumentam labāk netaisīt ar 17mm uz kropa, bet labāk atsprākleniski izlīst drusku laukā no saloooona, bet uzkruķīt vismaz uz 35, ja ne pat 50mm, tad gan palika skumji, bet biju stipri ieinteresēts rezultātā, jo pats biju tas bildējamais objekts. Meitene teica paldies un izskatījās, ka tā ir pa laikiem lielākā fotoizglītība, ko viņa ir ieguvusi. Atlaidi gan neiedeva...
talavietis:esmu dzirdējis, ka pati darbiniece saka, ka tā bildēšana vienkārši savulaik uzspiesta. Acīmredzot, valsts vadošie domā, ka bilde tik švakiem dokūmentiem ir gana laba. Man ir abi doķi. Pase bēdīgos vākos, ja salīdzinu ar vairāku rietumu valstu pasēm. Ar ID jau pēc gada atklāja, ka kaut kādas nepilnības slēpjas, nemaz nerunājot salīdzinājumā ar kaimiņu igauņu dokumentu
PROBLĒMA tā ka BILDE pasē nemaz nav maziņa , kad to iemočī mašina apskatei bilde kas čipā ir gana LIELA un krāsaina
Nekas liels tajā pasē būt nevar. Nav tur tik daudz vietas un arī datu pārraide nav diez ko ātra. Cik atceros, tad tā bilde, kas pasē glabājās nebija diez ko liela.
Esmu redzējis kā viņa izstās no "Parbaudītāja" puses , nu tā savs 10x15 formāts krasaina , protams nekāda rezalūcija bet gana laba lai apskatītu feisu pietiekami saprotamā izmērā. Pamtā to čipu neskatās skatās vai pati pase kā tāda nav viltošanas pazīmju.