forum.gif
kur varētu mēģināt salabot
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kur varētu mēģināt salabot
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.09.10 17:37
 citēt
ir tāda lieta, ka man ir Sony 50mm f1.4 objektīviņš nu un tam vairs nereaģē diafragma - kā ir uzliekot uz aparāta uz visu vaļā, tā arī paliek :face-crying:

pats no tīri tehniskām lietām maz, ko saprotu - tāpēc jautājums vai tāda lieta ir labojama (neatstājot meistaram kapitālu :bad_egg:) un ja ir (uz ko es dikti ceru:shame:) tad gribētu jautāt, kur ieteiktu vērsties!

jau iepriekš pateicos par sadarbību!:big_smile:
Publicēts: 12.09.10 17:39
 citēt
Ar Sony ņemās ELCOR gruppa , pretī VEFam vīniem servisa kantoris.
Publicēts: 12.09.10 18:38
 citēt
laaaciss:ir tāda lieta, ka man ir Sony 50mm f1.4 objektīviņš nu un tam vairs nereaģē diafragma - kā ir uzliekot uz aparāta uz visu vaļā, tā arī paliek :face-crying:

pats no tīri tehniskām lietām maz, ko saprotu - tāpēc jautājums vai tāda lieta ir labojama (neatstājot meistaram kapitālu :bad_egg:) un ja ir (uz ko es dikti ceru:shame:) tad gribētu jautāt, kur ieteiktu vērsties!

jau iepriekš pateicos par sadarbību!:big_smile:

Vari parādīt man, iespējams, ka var fiksi saremont;et. Maybe nekas nopietns tur nava???
Publicēts: 12.09.10 19:20
 citēt
Droši vien atspere būs nomukusi,i vyss.Ir arī sliktais scenārijs-kamera.
Publicēts: 12.09.10 22:57
 citēt
60uz5komats6:Droši vien atspere būs nomukusi,i vyss.Ir arī sliktais scenārijs-kamera.

nu kamera domājams, ka nebūs pie vainas (nu es vismaz tā ceru:face-grin:), jo ar visiem citiem stikliem viss ir čikiniekā!

Lunis:Ar Sony ņemās ELCOR gruppa , pretī VEFam vīniem servisa kantoris.

kā tur tam Elcoram ir - man tas stikls ir bez garantijas - pirms 3 gadiem ebayaa iegūts - tādus ar šie taisa?

Un jautājums Laborantam - kur Tevi var sastapt, lai pie vajadzības varētu parādīt un kāda ir takse?
Publicēts: 13.09.10 20:05 labots
 citēt
Sastapt mani var tikai weekendos Rīgā - Iecavā, pašlaik esmu EST, bet no 25.09.08. būšu GER.
Par cenu runājot - ja viss sanāk, tad pāris aliņi, ja ne tad nekas - protams.

Es te tā aiz gara laika citreiz laboju objektīvus, pagaidām ir sanācis tikai ņemties ar Nikon un Canon.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):