ir tāda lieta, ka man ir Sony 50mm f1.4 objektīviņš nu un tam vairs nereaģē diafragma - kā ir uzliekot uz aparāta uz visu vaļā, tā arī paliek
pats no tīri tehniskām lietām maz, ko saprotu - tāpēc jautājums vai tāda lieta ir labojama (neatstājot meistaram kapitālu :bad_egg un ja ir (uz ko es dikti ceru:shame tad gribētu jautāt, kur ieteiktu vērsties!
laaaciss:ir tāda lieta, ka man ir Sony 50mm f1.4 objektīviņš nu un tam vairs nereaģē diafragma - kā ir uzliekot uz aparāta uz visu vaļā, tā arī paliek
pats no tīri tehniskām lietām maz, ko saprotu - tāpēc jautājums vai tāda lieta ir labojama (neatstājot meistaram kapitālu :bad_egg un ja ir (uz ko es dikti ceru:shame tad gribētu jautāt, kur ieteiktu vērsties!
jau iepriekš pateicos par sadarbību!
Vari parādīt man, iespējams, ka var fiksi saremont;et. Maybe nekas nopietns tur nava???
Sastapt mani var tikai weekendos Rīgā - Iecavā, pašlaik esmu EST, bet no 25.09.08. būšu GER. Par cenu runājot - ja viss sanāk, tad pāris aliņi, ja ne tad nekas - protams.
Es te tā aiz gara laika citreiz laboju objektīvus, pagaidām ir sanācis tikai ņemties ar Nikon un Canon.