Manam dronam DJI www.dji.com... derētu nomainīt tā vadībai izmantojamo planšetdatoru Galaxy Tab S 8.4, Samsung / Wi-Fi un 4G uz iPad 3 mini (7,9"), G4. Vēl varētu piedāvāt maiņu no iPad 3 (10"), G4, 32GB,G4 uz šo pieminēto iPad 3 mini (7,9"), G4 Tas protams ar piemaksu. Varbūt ir kādi priekšlikumi
ilmar7:Manam dronam DJI www.dji.com... derētu nomainīt tā vadībai izmantojamo planšetdatoru Galaxy Tab S 8.4, Samsung / Wi-Fi un 4G uz iPad 3 mini (7,9"), G4. Vēl varētu piedāvāt maiņu no iPad 3 (10"), G4, 32GB,G4 uz šo pieminēto iPad 3 mini (7,9"), G4 Tas protams ar piemaksu. Varbūt ir kādi priekšlikumi
Man jau liekas, ka temats ir nevis par droniem, bet par planšetdatoru maiņu. Varbūt ātrāk atradīsies kāds gribētājs, ja tēmas virsrakstā būs noformulēta būtība?
R_J:Man jau liekas, ka temats ir nevis par droniem, bet par planšetdatoru maiņu. Varbūt ātrāk atradīsies kāds gribētājs, ja tēmas virsrakstā būs noformulēta būtība?
Ir jau tā, ka tēma ir par panšetēm un to droši vien tā arī vajadzēja rakstīt tēmas nosaukumā ... tikai man tā sāpe bija saistīta ar to planšeti iPad (bez mini), kas ir par kādu 1 cm par platu un to nevar ievietot drona vadības pultī ... bet nu jau vajadzīgā plašete ir dabūta. Varu piedāvāt kādam iegādāt pāri palikušo iPad 3 (10"), G4, 32GB