MaB:Pārdodu NIKON D600 - 900 EUR Noskrējiens: 100k (Rūpnīcas garantētais noskrējiens ir 150k) Ir saglabājies orģinālais iepakojums
E-pasts:mgbuss@inbox.lv Mob:27037010
Tu esi rūpnīcas pārstāvis un vari garantēt, kad kamera izvilks līdz tiem 150k? Ar šādu kameru iet bildēt ir 50/50, izvilks vai nē, katrs kadrs var būt pēdējais. Riskants pasākums.
"A durable shutter unit that has passed testing for approximately 150,000 cycles" -->
uldeens:Par 500 Eiro varētu ņemt, ne centu vairāk.
Es nesaku ka 900eiro ir adekvāta cena, bet tev Uldēn ar jāpārdomā cena savam D300, ne vairāk par 150eiras. (ne vairāk). Es labāk nobildēju 3 kāzas aptuveni 6k bilžu ar FX kameru un nopērku jaunu, nekā taisu reportāžas ar D300 un dzīvoju tik iztikai. D300 neaizvelk līdz mūsdienu kvalitātes standartam. (kāzas, dabas foto) Sports un reportāžas varbūt vēl izgrozīsies ar zibeni
Savu D600 - ar 147k tūkstošiem pārdevu par 570 eirām, visai un visai adekvāta cena. Prieks, ka pārdevi savu kameru, vismaz būs miers, ja pa normālām naudām ta ir ok, ja par tām naudām, ko gribēji ta pa dārgu iesmērēji. P.s prasīt jau var viss kaut ko tik vai pirks, tas ir cits jautājums.
Nu ja tirgo pa 500Eur dod ziņu paņemšu uzreiz, lai gan man viņu nevajag viennozīmīgi labāk pirkt d600 ar 100k neka d300, kaut nullīti, ja vien d300 nemaksā max 180eur
nepastāv "Rūpnīcas garantētais noskrējiens". pastāv laboratiorija sterilajā vidē nostestētais, lai nočekotu mehānikas nodilumu. manā pieredzē slēdzis nomirst vienmēr ātrāk par testēto, jo reālajā vidē iekļūst putekļi un gruži mainot objektīvus, kas mehāniku nočakarē. pirmais aiziet slēdzis, tad pēc vairākiem desmitiem aiziet spoguļa mehānisms. d600 ir lētākā slēdža nomaiņa ap 150-200 eiro, jo tā ir lētāka FF kamera. piemēram pro gala d3,d3s,d3x,d4,d4x slēdža nomaņa 800-1200eiro