Es esmu diezgan jauna lietotāja šajā portālā, esmu ielikusi dažas savas bildes, kā arī reportāžas un sapratusi, ka pārsvarā šeit nevis pamāca, bet izliekās par gudrākiem. Protams es nerunāju par visiem. Es esmu par kritiku, bet par pamatotu, nevis tekstu "dzēst"vai "šitā galīgi garām". Es nelietoju nekādas tur afigenās tehnikas un tādas lietas, es fotogrāfēju un ja redzu, ka bilde man patīk, tad man arī viņa patiks, un es neskatos kādi tur tie ISO vai vēl kaut kas. Kā arī komentārus dažreiz aiziet tādas lietas, kas vispār nav saistītas ar bildi, vai reportāžu, vienkārši ķīviņi starp komentētājiem. Man viens lūgums, ne tikai uz mani, bet es domāju, ka arī citu autoru darbiem, ja Tev ir ko pateikt labu vai pamācīt, tad saki, nevis noliec to autoru kā arī bildi
Tucha:A, par mani sievasmāte vēl tagad neko labu nedomā un nerunā.
salabo televizoru vinai! Ta ir ari bloga...kamer labus darbus neradisi un vardus citiem neteiksi, pats neko labu un patikamu nedzirdesi.. agrak bija pa topiem tie kas pilniigi visam bildem ieliek 555 un patik.. bet tadu vais nav tas priecee.. taka jau gribi labas atdziime spie hujovam bildem tad verte visus peec kaartas... bet ja tev besi ka tev nneveretee nevien tad ir atkal divi varianti,... vainu macie sun bilde arvien labak vai arii wnk posto draugos un preicaajies pati...
1. jaliek kritikai 2. nekad nebuus taa, ka visi tikai konstruktiivu kritiku rakstiis, jo daudzie vienkarshi nav taadu speeju 3. saprast, kuru viedoklis ir svariigs un paareejos laist gar ausiim!!!
dansiga:1. jaliek kritikai 2. nekad nebuus taa, ka visi tikai konstruktiivu kritiku rakstiis, jo daudzie vienkarshi nav taadu speeju 3. saprast, kuru viedoklis ir svariigs un paareejos laist gar ausiim!!!
tev jau vienigajai te ir speejas, bet nav speeju savus darbus objektiivi noverteet! :/
dansiga:1. jaliek kritikai 2. nekad nebuus taa, ka visi tikai konstruktiivu kritiku rakstiis, jo daudzie vienkarshi nav taadu speeju 3. saprast, kuru viedoklis ir svariigs un paareejos laist gar ausiim!!!
tev jau vienigajai te ir speejas, bet nav speeju savus darbus objektiivi noverteet! :/
Nav gan tā, vienreiz izstādē teicu dansigai, ka manuprāt, viņas bildes vajadzēja likt savādāk, viņa teica, ka tiešām tā būtu labāk. Tu vienkārši nemāki ar viņu sarunāties...
Es atkal vakar uzrakstīju dziesmu.Lūdzu konstruktīvu kritiku!Un neizliecieties te par baigi gudrākiem.Es neko nejēdzu no visām tām gammām,akordiem un harmonijām,arī nevienu instrumentu nemāku spēlēt un man nemaz tādu nav,bet pašam varen patīk mans garadarbs.Kritizējiet nu,bet tikai konstruktīvi!
viecha, ak re kas pie vainas shonakt bija ...... nevareeju normaai guleet shonakt - visu laiku kaut kas ausiis skaneeja .... laikam jau tava superiiga dziesma;-)))
Varbūt sāc ar fotoskolu, kura šeit ir atrodama, tad pavēro citas bildes un paanalizē, kā nākošais solis varētu būt kādi fotokursi un tad jau soli pa solim uz priekšu! Otrs ceļš ir uzmest lūpu un tēlot abiženku
viecha:Es atkal vakar uzrakstīju dziesmu.Lūdzu konstruktīvu kritiku!Un neizliecieties te par baigi gudrākiem.Es neko nejēdzu no visām tām gammām,akordiem un harmonijām,arī nevienu instrumentu nemāku spēlēt un man nemaz tādu nav,bet pašam varen patīk mans garadarbs.Kritizējiet nu,bet tikai konstruktīvi!
Ideāla atbilde! Mēģināšu to papildināt. Lai sāktu uztvert kritiku un pārējo amatbrāļu reakciju, ir jau jābūt iekšā tajā, ko tu dari, tas ir, kaut kas jāzin. Kāda patika uz savu radījumu ir tīri cilvēciska - lai spētu uz to raudzīties kritiski pašam, labam laikam jāpaiet.
latvieša dabā ir paradīt sevi labāku esam nekā patiesībā ir un viviegāk to izdarit ir noliekot citus... bet kā esmu novēojis, tad tā dara parsti tie, kas neko nesaprot un nejēdz... tie kam ir status, zināšanas un pieredze tā nedara, tie arī raksta nstruktīvu kritiku... reizēm pat privāti...
AA-EVO - patiesi vaardi, bet... ir darbi, sevishkji sakuma, kad cilveks priecajas par katru aso kadru, katru saulrietinju - kuri vienkarshi NAV nokritizejami. jo tur nav ko kritizeet...
Es skatos uz šiem komentāriem un domāju, kas notiek, es fotogrāfēju prieka pēc, nevis lai tur labāks fokus vai gaisma vai vēl kas tāds. Man galvenais, lai cilvēkam patīk ko viņš redz. Par bildi runājot, man viņa patīk šada un ja fons būtu taisns, tā vairs nebūtu tāda kādu es gribēju Es šeit lielku bildes lai redzētu cilvēku vērtējumu par ideju vairāk, nekā par to, kā tik vairāk mani nomelnot.
Tur jau tā problēma, Tev pietiek ar to kas ir, Tu nevēlies labāk, tad nesaprotu kādēļ kautko darīt apzinoties, ka tas nav paveikts kvalitatīvi,, no sērijas ka tikai gan jau derēs.. ieliec kritikai, un kad kritizē tad sāc bozties
dansiga:viecha, ak re kas pie vainas shonakt bija ...... nevareeju normaai guleet shonakt - visu laiku kaut kas ausiis skaneeja .... laikam jau tava superiiga dziesma;-)))
Cik saprotu, Vieča zem Dansigas logiem sācis naktīs serenādes dziedāt
Ja tev tik ļoti iedzēla kritika, tas nozīmē, ka tev pašai bilde nepatīk. Ja tev bilde patiktu, tad tev būtu vienalga ko citi saka. Jau sen esmu teicis, ka bildei ir jāpatīk klientam (ja priekš tā bildē) vai sev (ja bildē priekam), viss pārējais ko saka citi ir kaķim zem astes.