forum.gif
Ja lieks un apputējis Canon EF 135mm f/2L USM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Ja lieks un apputējis Canon EF 135mm f/2L USM
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.11.15 22:37
 citēt
Friidis:
Mensrea: tālab varu pagaidīt līdz labākam piedāvājumam

Tas "labākais piedāvājums" varētu būt vienīgi uz cita nelaimes rēķina- kurš reāli domājošs fotomīlis ies tirgot savu optiku zem tirgus cenas, ja ne kādas atkarības abstinence jebšu cits financiāls izmisums. :face-crying:

:face-smile:Ne vienmēr augšminētais ir iemesls hobiju maiņa, nopirkts treknajos gados emocionālā pacēluma brīžos utt
Publicēts: 21.11.15 14:39
 citēt
Ziņa nopietnam interesantam! Ir plauktā stāvošs 135L. Ja interese, tad PM!
Publicēts: 23.11.15 07:41
 citēt
FlashLight:Ziņa nopietnam interesantam! Ir plauktā stāvošs 135L. Ja interese, tad PM!

Varbūt vēl kādam citam ir tāds pats Nikkor? Tas varētu interesēt mani.
Publicēts: 23.11.15 09:20
 citēt
Gaisma:
FlashLight:Ziņa nopietnam interesantam! Ir plauktā stāvošs 135L. Ja interese, tad PM!

Varbūt vēl kādam citam ir tāds pats Nikkor? Tas varētu interesēt mani.

Ir, bet tam jau cena vēl neinteresantāka
Publicēts: 26.11.15 08:50
 citēt
Fandango:135 F/2 nopirku, jo tolaik 70-200 variants ar IS drausmīgi aizplīvurojās pretgaismā, turklāt, bija dārgs un patumšs, jo caurlaidība nebūt nebija 2,8, bet gandrīz divreiz mazāka. Savukārt F/4 variantam vēl nebija IS, un arī asums ne sevišķi, īpaši no rokas rudenī. Tagadējais 70-200 IS II ir nejēdzīgi smags, tādēļ joprojām pārsvarā līdzi nēsāju 135, nevis zūmu. Tieši nēsāju, jo ļoti reti jūtu vajadzību pēc garā gala.

ļoti reti jūtu vajadzību pēc garā gala - :face-devil-grin:
Publicēts: 26.11.15 11:23
 citēt
Mensrea:

Bet sieva? :face-grin:
Publicēts: 26.11.15 12:37
 citēt
Friidis:
Mensrea:

Bet sieva? :face-grin:

pārsmējos par šo komentu.

Es pie sava eksemplāra tiku iemainot savu 24-70L un pretī saņēmu 135L + 50Ls
Pēc trešās testa bildes turēju īkšķus, lai tik dīls notiktu.
Es arī šo diapazonu reti izmantoju, bet tāpatās nepārdošu šo, jo katru reizi, kad uzliec uz body, sirds sitas straujāk, jo bilde ir fantastiska.
Detalizācija, asums, bokē, ātrums u.t.t.

Dabūju 135L un jebkura bilde ar 70-200 likās mēsls. Pēc nedēļas pārdevu 70-200 un staigāju laimīgs :)

NEpētīšu, cik maksā jauns, bet par 700€ savu neatdotu nekad

Jāturpina gaidīt, iespējams kādam apmetējam vai iemetējam steidzami vajadzēs naudu un nāks arī pa 500€
Publicēts: 26.11.15 13:14
 citēt
Garais gals tik tiešām ir lieta, ko bieži nevajag. Toties kad izvelc - uzreiz skaidrs kas tu tāds....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):