KVAA-II:vairs nav uzticibas markai, kopš nokrita no 50 cm krēsla un pazuda foto funkcija kā saka - dirsā darbs un materijāli, jo remonts maksāja kur pie 150 e, sūtot uz Portugāli, opiciālo serrvisu (beigās foto ņēma pavisam nelāgu galu - paziņa nospēra un atdeva lombardā pa 30e) bija atnācis kaut kādu foto kursu džeks - šamie klasē stabili CANON vairākumā pārliecinošā
Tu uztaisi testus, arī ar citam markām, un pastāsti mums, kada marka kādu augstumu iztur saglabājot foto un/vai citas funkcijas.
Es ar savu Olympus esmu pat pasaulei apkārt apbraucis, bijis everesta bāzes nometnē 5200m augstumā, polārajā naktī Lapzemē -40C aukstumā bildējis ziemeļblāzmu, nometis no galda ledus viesnīcā Zviedrijā, nodarbojies ar sandboardingu Atakamas tuksnesī, bijis pie Indiāņu cilts amazones džungļos slapjajā sezonā.... utt. Ne reizi nav bijusi līdzi backup camera un ne reizi neesmu domājis, ka man tādu vajadzētu.
Vienīgais, kurā varu vainot Olympus kameras, ir ka viņa pati nemāk izbēgt no zagļiem un man ir rezultātā nācies pirkt vietā jaunu
Bet nu, ja mantas nemāk lietot neko darīt. Es arī savu datoru apvizināju apkārt pasaulei, pēc tam pārdevu, bija perfektā stāvoklī. Tas kam viņu pārdevu nedēļas laikā viņam stūri atsita pret stenderi un izšķaidīja ekrānu
Edman:Es ar savu Olympus esmu pat pasaulei apkārt apbraucis, bijis everesta bāzes nometnē 5200m augstumā, polārajā naktī Lapzemē -40C aukstumā bildējis ziemeļblāzmu, nometis no galda ledus viesnīcā Zviedrijā, nodarbojies ar sandboardingu Atakamas tuksnesī, bijis pie Indiāņu cilts amazones džungļos slapjajā sezonā.... utt. Ne reizi nav bijusi līdzi backup camera un ne reizi neesmu domājis, ka man tādu vajadzētu.
Kur ir pierādījumi tam visam??? Kamēr neredzēšu bildes, neticēšu šīm pasakām!
Nav jau jēgas pierādījumus dot.. Pat ieliekot zīmīgas bildes, tāpat Tev nav ne mazākās nojausmas, kur un kas tas ir
Edman:Es ar savu Olympus esmu pat pasaulei apkārt apbraucis, bijis everesta bāzes nometnē 5200m augstumā, polārajā naktī Lapzemē -40C aukstumā bildējis ziemeļblāzmu, nometis no galda ledus viesnīcā Zviedrijā, nodarbojies ar sandboardingu Atakamas tuksnesī, bijis pie Indiāņu cilts amazones džungļos slapjajā sezonā.... utt. Ne reizi nav bijusi līdzi backup camera un ne reizi neesmu domājis, ka man tādu vajadzētu.
Kur ir pierādījumi tam visam??? Kamēr neredzēšu bildes, neticēšu šīm pasakām!