forum.gif
Jauni Olympus OM-D E-M5 Elite => 249Eur, Somijas veikals
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Jauni Olympus OM-D E-M5 Elite => 249Eur, Somijas veikals
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.15 20:38
 citēt
M4/3 faniem varētu interesēt:

14.novembrī, 9:00 sākas izpārdošana labai kamerai.

www.verkkokauppa.com...
Publicēts: 12.11.15 21:00
 citēt
Re, kādu reklāmu tev kvekšķis ustaisīja, šīs markas īpašnieki vakarā pašrealizējas ar Momenta ostīšanu lasot Mein Kampf, bet rītā viens otru abzok...
Publicēts: 12.11.15 21:00
 citēt
KVAA-II:vairs nav uzticibas markai, kopš nokrita no 50 cm krēsla un pazuda foto funkcija
kā saka - dirsā darbs un materijāli, jo remonts maksāja kur pie 150 e, sūtot uz Portugāli, opiciālo serrvisu
(beigās foto ņēma pavisam nelāgu galu - paziņa nospēra un atdeva lombardā pa 30e)
bija atnācis kaut kādu foto kursu džeks - šamie klasē stabili CANON vairākumā pārliecinošā

Tu uztaisi testus, arī ar citam markām, un pastāsti mums, kada marka kādu augstumu iztur saglabājot foto un/vai citas funkcijas.
Publicēts: 13.11.15 09:10
 citēt
KVAA-II:Panasonic G2, G3, G4 ytt
un bez gemoroja ar remontiem

ja par Micro four thirds

No cik metru augstuma esi tos metis zemē, cik reizes, un kāds bija gaisa atmosfēras speiediens mešanas brīdī?
Publicēts: 13.11.15 09:31
 citēt
Ja visus modeļus pēc kārtas ytt ir mētājis zemē, tad skaidrā prātā tas nav darīts, par gemoroju diezin vai ir prātīgi interesēties.
Publicēts: 13.11.15 14:25 labots
 citēt
Es ar savu Olympus esmu pat pasaulei apkārt apbraucis, bijis everesta bāzes nometnē 5200m augstumā, polārajā naktī Lapzemē -40C aukstumā bildējis ziemeļblāzmu, nometis no galda ledus viesnīcā Zviedrijā, nodarbojies ar sandboardingu Atakamas tuksnesī, bijis pie Indiāņu cilts amazones džungļos slapjajā sezonā.... utt. Ne reizi nav bijusi līdzi backup camera un ne reizi neesmu domājis, ka man tādu vajadzētu.

Vienīgais, kurā varu vainot Olympus kameras, ir ka viņa pati nemāk izbēgt no zagļiem un man ir rezultātā nācies pirkt vietā jaunu :anger:
Publicēts: 13.11.15 14:27 labots
 citēt
Bet nu, ja mantas nemāk lietot neko darīt. Es arī savu datoru apvizināju apkārt pasaulei, pēc tam pārdevu, bija perfektā stāvoklī. Tas kam viņu pārdevu nedēļas laikā viņam stūri atsita pret stenderi un izšķaidīja ekrānu
Publicēts: 13.11.15 18:10 labots
 citēt
uldeens:

Kur ir pierādījumi tam visam??? Kamēr neredzēšu bildes, neticēšu šīm pasakām! :amazing:

Uldēn, pacieties bik! Edmans tagad ir dikti pārbijies un devies atkārtotā ekspedīcijā pa norādīto maršrutu, lai savāktu visas izziņas priekš tevis.... :face-grin:
Publicēts: 13.11.15 18:16
 citēt
uldeens:
Edman:Es ar savu Olympus esmu pat pasaulei apkārt apbraucis, bijis everesta bāzes nometnē 5200m augstumā, polārajā naktī Lapzemē -40C aukstumā bildējis ziemeļblāzmu, nometis no galda ledus viesnīcā Zviedrijā, nodarbojies ar sandboardingu Atakamas tuksnesī, bijis pie Indiāņu cilts amazones džungļos slapjajā sezonā.... utt. Ne reizi nav bijusi līdzi backup camera un ne reizi neesmu domājis, ka man tādu vajadzētu.

Kur ir pierādījumi tam visam??? Kamēr neredzēšu bildes, neticēšu šīm pasakām! :amazing:

Nav jau jēgas pierādījumus dot.. :)
Pat ieliekot zīmīgas bildes, tāpat Tev nav ne mazākās nojausmas, kur un kas tas ir :D
Publicēts: 13.11.15 19:03
 citēt
figņas klases aparāts
Publicēts: 14.11.15 22:22
 citēt
uldeens:
Edman:Es ar savu Olympus esmu pat pasaulei apkārt apbraucis, bijis everesta bāzes nometnē 5200m augstumā, polārajā naktī Lapzemē -40C aukstumā bildējis ziemeļblāzmu, nometis no galda ledus viesnīcā Zviedrijā, nodarbojies ar sandboardingu Atakamas tuksnesī, bijis pie Indiāņu cilts amazones džungļos slapjajā sezonā.... utt. Ne reizi nav bijusi līdzi backup camera un ne reizi neesmu domājis, ka man tādu vajadzētu.

Haha labs :face-kiss:

Nosauc kādu bildi gribi!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):