Pēc virsraksta es jau padomāju, ka kāds nolietotus pampersus tirgo (bet laikam jau jaunā paaudze vairs nezina, ka agrāk pampersu vietā bija tādi autiņi no marlēm un lupatām)...
Vai lepnā haubes stute Avensim atsevišķi netiek tirgota?...
Bet, ja nopietni, tādi sludinājumi- bez aptuvenas cenas, parametru un stāvokļa apraksta nevienam nav interesanti- ja nu vienīgi Tolmetam.....
Man atkal nepraktiski šķiet padarīt sevi par kravas šoperi KATRU dienu ja kas lielāks jāved katru 15 dienu - 14 dienas jūtos lieliski un četrpadsmitajā izsūtu sms draugu kopai kuri VIENMĒR brauc kā uz būvlaukumu - kurš pirmais piesakās, uz dienu samainīties, dabū krabi.
Man gan patīk būt neatkarīgam, lai dajepkurā laikā varētu no gatera atvest 9 piecmetrīgās plankas 50x100, uz laukiem aizvest pirtij 8 Rannilas loksnes 115x185 un vēl pakaļā motokultivatoru. Tieši tāda Astra man bija, tik sedans, vāģītis laps, bet neizturīgs. Kad tieši priekšā (labi vēl, ka ne virsū) meža vedējs nobēra baļķus, ar kādu 80-90 km/h lēkāšanu pa tiem nepavika gan...
''Kad tieši priekšā (labi vēl, ka ne virsū) meža vedējs no''bēra baļķus, ar kādu 80-90 km/h lēkāšanu pa tiem nepavika gan''
===================
Varēja beigties arī sliktāk. Reiz vedu Stāmerienas pašvaldības Opeļa no tādas negadījuma vietas, katrs rats bija uz savu pusi izšķiebts un kāds pat bija satraumējies, jo pa baļķiem tas auto ripo kā ceļa rullis un kļūst nevadāms...
Manējam bija riepas pušu, liekti diski, ieķīlējusi haube, kaukāds šķidrums tecēja, liekas, durvis arī negribēja taisīties. Laikam ar tilta iedzīšanu uz pakaļu dabūja deformāciju visa virzbūve.
Jumta reliņu nav, 5,20 m dēļi neies gan iekšā. Toties droši var iekraut gan motokultivatoru, gan pat zāles pļaujamo traktoriņu, lielo trimmeri un pāris zāģus.
Schneider:Man gan patīk būt neatkarīgam, lai dajepkurā laikā varētu no gatera atvest 9 piecmetrīgās plankas 50x100, uz laukiem aizvest pirtij 8 Rannilas loksnes 115x185 un vēl pakaļā motokultivatoru. Tieši tāda Astra man bija, tik sedans, vāģītis laps, bet neizturīgs. Kad tieši priekšā (labi vēl, ka ne virsū) meža vedējs nobēra baļķus, ar kādu 80-90 km/h lēkāšanu pa tiem nepavika gan...
Es stipri neatkarīgāks jūtos meitenes vedot + vedu tās nesalīdzināmi biežāk kā malku - tādēļ arī neprezentējos katru dienu piļījot ar malkas vāģi.
Nu tik traki man nav, ka uz līdzenas vietas būtu jāvelk šlipsē. Par bezceļiem - biju pārsteikc, ka tā mana vabole ar 13 riteņiem tā iet pa kupenām, nudien!
Uzreiz pēc kvaa tu esi otrs lielākais bloga piedirsējs. Es jau arī neceru, ka aizvērsies, ļautiņi ar uds to nedara. PS klau, ir tāds portāls ss.lv, parasti visus sūdus nogrūž tur. Ja mērķis ir nogrūst,protams
Māris ir viens no tiem pavisam retajiem blogeriem, kuram jāsaka paldies par to ka vēl te un otru - par to, ka vispār dalās ar savām pārdomām! Stipri mazs % uztver jēgu, bet diez vai tur vainīgs Māris
TesMens:pa cik tie krabji? un vai ir tik smuki, kā bildē? Un vai iet kā bitītes un velk kā zirgi vai kā caurvējš?
sarkanais krabis ir 8 gadi zāģējis pa LV un no tā nedaudz tāds noguris, bet bites lieta viņam ok attiecīgi skati iziet spējīgs - zaļzilais krabis ir pāris gadus atpakaļ ievests LV, bet nav šeit lietots - gājis kā maiņas bonuss līdzi dārgākām mašīnām nebrīnītos ja uz šo brīdi izrādītos vislabāk saglabātā F krabjastra iekš LV
Kad ziemā aptrūksies pasūtījumi, tad uz zaļo pārceļos sarkanā ādas zalons un būs viens traki lepns tirgum un otru atdošu vidusskolniekiem pa limonādi.
Schneider:Nu tik traki man nav, ka uz līdzenas vietas būtu jāvelk šlipsē. Par bezceļiem - biju pārsteikc, ka tā mana vabole ar 13 riteņiem tā iet pa kupenām, nudien!
Vot Tev priekš Preiļiem šāds vāģis kā reiz, būsi vecis nr. 1 ciemā
Tipa ja tev cropotā smadzene izdeva rīkojumu pirkt sūdu un nesanāca ieblatot sādžā, tad citi nerubīs un ieprovēs
A ko tur maksāt, pirms pāriz gadiem fotografēju pažarnieku paraugdemonstrējumus, kur dedzināja kaukādu Nissanu, ja nav, kā filmās - salietas salonā pāris kannas kāda degoša šķidruma, tad ir diezgan garlaicīgs skats.