forum.gif
Veco autiņu izpārdošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Veco autiņu izpārdošana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.11.15 12:30
 citēt
Redzu tik 2 gab. Vai 4x4 skaitās par divām? :face-grin:
Publicēts: 16.11.15 12:33
 citēt
Taisies emigrēt?
Publicēts: 16.11.15 12:44 labots
 citēt
Pēc virsraksta es jau padomāju, ka kāds nolietotus pampersus tirgo (bet laikam jau jaunā paaudze vairs nezina, ka agrāk pampersu vietā bija tādi autiņi no marlēm un lupatām)... :face-grin:

Vai lepnā haubes stute Avensim atsevišķi netiek tirgota?...:face-grin:

Bet, ja nopietni, tādi sludinājumi- bez aptuvenas cenas, parametru un stāvokļa apraksta nevienam nav interesanti- ja nu vienīgi Tolmetam.....:face-crying:
Publicēts: 16.11.15 12:55
 citēt
Es ar varētu piedalīties dodot uz andeli divus vienādus krabjus (krāsa tik atšķiras) - vienu šitādu:

un otru šitādu:

Publicēts: 16.11.15 12:57
 citēt
uldeens:
vlado:Taisies emigrēt?

Vecie hlami jāizpārdod, savādāk aizņem tikai vietu.

Mainam krabi pret toijotu ar garo pakaļu - man vajag universāli ziemai ko visādus lielumus vest.

Vienīgi hlamu no tā mums nekļūs mazāk :/
Publicēts: 16.11.15 13:04
 citēt
Avensis bez akumulatora....nav pērkams
Publicēts: 16.11.15 13:52
 citēt
Piesien kvekšķi pie īpašuma vārtiem, neviens nelīdīs klāt 10 km radiusā.
Publicēts: 16.11.15 14:18
 citēt
Krabji smuki, bet nepraktiski.
Publicēts: 16.11.15 14:42
 citēt
Maris:Es ar varētu piedalīties dodot uz andeli divus vienādus krabjus (krāsa tik atšķiras) - vienu šitādu:

un otru šitādu:

varētu jau kādu šādu vasarai paņemt, bet man jau tagad ir 3 MAZI auto, kur bagāžniekā knapi 2as golfa somas var ielikt. (:
Publicēts: 16.11.15 14:58
 citēt
Skatos ka Toyotai 2014.gadā nav vairs ieta TA, bet noskrējiens zolīds virs 508 000km. Toyoya ir braucamā stāvoklī vai izvarota pilnīgi un galīgi?
Publicēts: 16.11.15 16:38
 citēt
Schneider:Krabji smuki, bet nepraktiski.

Man atkal nepraktiski šķiet padarīt sevi par kravas šoperi KATRU dienu ja kas lielāks jāved katru 15 dienu - 14 dienas jūtos lieliski un četrpadsmitajā izsūtu sms draugu kopai kuri VIENMĒR brauc kā uz būvlaukumu - kurš pirmais piesakās, uz dienu samainīties, dabū krabi.
Publicēts: 16.11.15 17:20
 citēt
Man gan patīk būt neatkarīgam, lai dajepkurā laikā varētu no gatera atvest 9 piecmetrīgās plankas 50x100, uz laukiem aizvest pirtij 8 Rannilas loksnes 115x185 un vēl pakaļā motokultivatoru.
Tieši tāda Astra man bija, tik sedans, vāģītis laps, bet neizturīgs. Kad tieši priekšā (labi vēl, ka ne virsū) meža vedējs nobēra baļķus, ar kādu 80-90 km/h lēkāšanu pa tiem nepavika gan... :face-grin:
Publicēts: 16.11.15 17:32
 citēt
''Kad tieši priekšā (labi vēl, ka ne virsū) meža vedējs no''bēra baļķus, ar kādu 80-90 km/h lēkāšanu pa tiem nepavika gan''

===================

Varēja beigties arī sliktāk. Reiz vedu Stāmerienas pašvaldības Opeļa no tādas negadījuma vietas, katrs rats bija uz savu pusi izšķiebts un kāds pat bija satraumējies, jo pa baļķiem tas auto ripo kā ceļa rullis un kļūst nevadāms...
Publicēts: 16.11.15 17:39
 citēt
Manējam bija riepas pušu, liekti diski, ieķīlējusi haube, kaukāds šķidrums tecēja, liekas, durvis arī negribēja taisīties. Laikam ar tilta iedzīšanu uz pakaļu dabūja deformāciju visa virzbūve.
Publicēts: 16.11.15 17:42 labots
 citēt

Ar šito var labi garus dēļus atvest no gatera, gan arī pagulēt, kamēr jāgaida uz gatera atvēršanos.
Publicēts: 16.11.15 17:45
 citēt
uldeens:Pārdodu 3 gab, Toyota Avensis - 500 Eiro

Dodge Grand Caravan 4x4 - 650 Eiro
vai oriģinālā kastīte ar papīriem saglabājusies?
Publicēts: 16.11.15 17:48
 citēt
Jumta reliņu nav, 5,20 m dēļi neies gan iekšā. Toties droši var iekraut gan motokultivatoru, gan pat zāles pļaujamo traktoriņu, lielo trimmeri un pāris zāģus.
Publicēts: 16.11.15 18:35
 citēt
Schneider:Man gan patīk būt neatkarīgam, lai dajepkurā laikā varētu no gatera atvest 9 piecmetrīgās plankas 50x100, uz laukiem aizvest pirtij 8 Rannilas loksnes 115x185 un vēl pakaļā motokultivatoru.
Tieši tāda Astra man bija, tik sedans, vāģītis laps, bet neizturīgs. Kad tieši priekšā (labi vēl, ka ne virsū) meža vedējs nobēra baļķus, ar kādu 80-90 km/h lēkāšanu pa tiem nepavika gan... :face-grin:

Es stipri neatkarīgāks jūtos meitenes vedot + vedu tās nesalīdzināmi biežāk kā malku - tādēļ arī neprezentējos katru dienu piļījot ar malkas vāģi.
Publicēts: 16.11.15 18:38 labots
 citēt
Medmāsu skolas vai sieviešu klostera autobusa šoperis būsi, vai? :face-grin:
Publicēts: 16.11.15 18:43 labots
 citēt
uldeens:Veco autiņu izpārdošana

Laikam arī jāpievienojas

Cena - €497.50
Pa pieciem simtiem sanāks gan autiņš, gan viens aliņš.
:face-grin:
Publicēts: 16.11.15 18:56
 citēt
Schneider:Medmāsu skolas vai sieviešu klostera autobusa šoperis būsi, vai? :face-grin:

Tās nu un vēl stjuartes un istabenes - klasiku vienvārdsakot.

Lumberdžeku tērpos viņas jau te retums

images.halloweencostumes.com...
Publicēts: 16.11.15 19:18
 citēt
ko tas plastmasa gabals tik dārgs? Tāpēc, ka pulkveža vārdā nosaukts?
Publicēts: 16.11.15 19:37
 citēt
uldeens:
Maris:ko tas plastmasa gabals tik dārgs? Tāpēc, ka pulkveža vārdā nosaukts?

Oriģinālie ir dārgi, jauns maksā pie 100 Eiro!
:D

Bumeram glītāka dizaina lieto disku komplektu var zem 100e nopirkt :)
Publicēts: 16.11.15 20:30
 citēt
būs man jāaizdod arī kāda beibe Schneideram uzbezceļu sezonu:

www.chinadaily.com.cn...
Publicēts: 16.11.15 20:35
 citēt
Nu tik traki man nav, ka uz līdzenas vietas būtu jāvelk šlipsē. Par bezceļiem - biju pārsteikc, ka tā mana vabole ar 13 riteņiem tā iet pa kupenām, nudien!
Publicēts: 16.11.15 20:52 labots
 citēt
uldeens:Pārdodu 3 gab, Toyota Avensis - 500 Eiro

Dodge Grand Caravan 4x4 - 650 Eiro

Uzreiz pēc kvaa tu esi otrs lielākais bloga piedirsējs.
Es jau arī neceru, ka aizvērsies, ļautiņi ar uds to nedara.
PS klau, ir tāds portāls ss.lv, parasti visus sūdus nogrūž tur. Ja mērķis ir nogrūst,protams
Publicēts: 16.11.15 21:00
 citēt
uldeens:Pārdodu 3 gab, Toyota Avensis - 5 Eiro

Kur ir koordinantes????? kur var apskatīt????? (šķūnīti) :amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 16.11.15 21:05
 citēt
TesMens:Krabjus piedāvā Māris. Es viņam jautāju.

Māris ir viens no tiem pavisam retajiem blogeriem, kuram jāsaka paldies par to ka vēl te un otru - par to, ka vispār dalās ar savām pārdomām!
Stipri mazs % uztver jēgu, bet diez vai tur vainīgs Māris
Publicēts: 16.11.15 21:09
 citēt
uldeens:Vot Tev priekš Preiļiem šāds vāģis kā reiz, būsi vecis nr. 1 ciemā

Preiļos nebūšu, lai ar tādu būt nr. 1, jādzīvo maskačkā un jāstaigā Abibas trenūzenēs.
Publicēts: 16.11.15 21:17
 citēt
TesMens:pa cik tie krabji? un vai ir tik smuki, kā bildē? Un vai iet kā bitītes un velk kā zirgi vai kā caurvējš?

sarkanais krabis ir 8 gadi zāģējis pa LV un no tā nedaudz tāds noguris, bet bites lieta viņam ok attiecīgi skati iziet spējīgs - zaļzilais krabis ir pāris gadus atpakaļ ievests LV, bet nav šeit lietots - gājis kā maiņas bonuss līdzi dārgākām mašīnām :) nebrīnītos ja uz šo brīdi izrādītos vislabāk saglabātā F krabjastra iekš LV

Kad ziemā aptrūksies pasūtījumi, tad uz zaļo pārceļos sarkanā ādas zalons un būs viens traki lepns tirgum un otru atdošu vidusskolniekiem pa limonādi.
Publicēts: 16.11.15 21:32
 citēt
TesMens:Lielas, ka diez kas no taviem auto nav, Māri. Labāk paturēšu sev to limonādes kasti. kabriolets varētu interesēt tikai labā stāvoklī.

tad Tev lasīt jāiemācās
Publicēts: 16.11.15 21:35
 citēt
uldeens:
Schneider:Nu tik traki man nav, ka uz līdzenas vietas būtu jāvelk šlipsē. Par bezceļiem - biju pārsteikc, ka tā mana vabole ar 13 riteņiem tā iet pa kupenām, nudien!

Vot Tev priekš Preiļiem šāds vāģis kā reiz, būsi vecis nr. 1 ciemā :face-grin:

Tipa ja tev cropotā smadzene izdeva rīkojumu pirkt sūdu un nesanāca ieblatot sādžā, tad citi nerubīs un ieprovēs :face-glasses::anger:
Publicēts: 16.11.15 21:36 labots
 citēt
uldeens:Melno Dodge varētu iemainīt pret labu 5D Mark II..., ko?

Jā uldēn. Pēc gadiem 20 pienāc....
Publicēts: 16.11.15 21:44 labots
 citēt
uldeens:
NilsS:

Jā uldēn. Pēc gadiem 20 pienāc....

Pēc gadiem 20 nebūs ne viens, ne otrs :face-wink:

O jopt. Toč mums tā paveiksies, ka jūs ar kvee atmetīsieties ?
Esmu gatavs pozitīvi atsmaidīt:face-wink:
Publicēts: 16.11.15 23:21 labots
 citēt
uldeens:
KVAA-II:nja, vispār mārupieši pamatīgi nobruņojušies ar autoparkiem, piemājas
kad būs HAOSS un bezpredels, šitādi auto var noderēt

Vāģi netrūkst, varu pārdot dažādus autiņus pēc sirds gaumes :face-grin:

Tu jauc. Vāģi nav = šroti ko tirgo. Lūžņu cenas iet lejā. Metāllūžņi,uldeen, ir tie sūdi ko tirgo. Lielisks joks ir to darīt blogā.
Publicēts: 16.11.15 23:39 labots
 citēt
uldeens:
NilsS:

Tu jauc. Vāģi nav = šroti ko tirgo. Lūžņu cenas iet lejā. Metāllūžņi,uldeen, ir tie sūdi ko tirgo. Lielisks joks ir to darīt blogā.

Visas ir braucamas mašīnas, par to cenu, vienkārši ideāli vāģi :face-grin:

Tad brauc ar tiem, nevis verbalizē savu sajāto smadzenīšu ateju te.
Paldies.
Publicēts: 17.11.15 09:50
 citēt
vai var dabūt mašinu ar oriģinālo benzīnu?
Publicēts: 17.11.15 12:10
 citēt
VValdis:vai var dabūt mašinu ar oriģinālo benzīnu?

Var :big_smile: ieej jebkurā autosalonā :grimace:
Publicēts: 17.11.15 23:26
 citēt
A davai labāk vienu no tiem autiņiem nosvilinam :big_smile: būs laps ekšens un varēsi labu reportu uzcept :big_smile:
Publicēts: 18.11.15 10:16
 citēt
A ko tur maksāt, pirms pāriz gadiem fotografēju pažarnieku paraugdemonstrējumus, kur dedzināja kaukādu Nissanu, ja nav, kā filmās - salietas salonā pāris kannas kāda degoša šķidruma, tad ir diezgan garlaicīgs skats.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas