forum.gif
Nazis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nazis
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.11.15 15:21
 citēt
Nopirkšu foto nazi,horizontāli divi dēļi,pats nazis stāv vertikāli.
Publicēts: 18.11.15 15:36
 citēt
Cik tagad tādi maksā?
Man vēl no padomjlaikiem tāds 24x30 cm saglabājies, bet gana bieži pašam noder- īpašas vajadzības pēc andeles nav...:face-wink:
Publicēts: 18.11.15 17:40
 citēt
uldeens:Varu notirgot šādu nazi ar maināmiem asmeņiem par 5 Eiro :big_smile:

man tādi daudz, varu lētāk notirgot, pa 3 eirām ! Bet ja piemetīsi vēl 1 eiru varu pat iestutēt vertikāli starp diviem dēļiem :face-wink:
Publicēts: 18.11.15 18:37
 citēt
Vai tad grūti no citāta izdzēst tā naža bildes linku? Asprātības demonstrācijai takš pietiek ar vienu...:face-wink:
Publicēts: 18.11.15 22:39
 citēt
Man pagrabā metājās giljotīne ar kuru var 100 lokšņu foto papīru pārgriezt :):) Reāli zem grabažām ,aptūsējusi apppūtejusi ar kaltu nazi un bieza texstolīta pamatu :) 30Eur ja atbrauc pakaļ :D :D
Publicēts: 20.11.15 11:04
 citēt
Pa 2.01 € pārdošu divus gab. dēļus starp kuriem varēsi iestutēt to nazi :big_smile:
Publicēts: 20.11.15 11:16
 citēt
Lunis:Man pagrabā metājās giljotīne ar kuru var 100 lokšņu foto papīru pārgriezt :):) Reāli zem grabažām ,aptūsējusi apppūtejusi ar kaltu nazi un bieza texstolīta pamatu :) 30Eur ja atbrauc pakaļ :D :D

Jo kuro gadu dzirdam nostāstus par Tavu fotopagrabu, un ka pārdosi spaiņos fototehniku pa lēto. Vai nu pārdod vai nē. Garlaicīgi jau paliek dzirdēt vienu un to pašu stāstiņu :what:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):