Atklājās, ka viena mana bilde tiek izmantota .ru saitā bez manas un bildē redzamās meitenes atļaujas. Nav nude, meitene peldkostīmā, bet tik un tā viņa nav sajūsmā, ka tiek izmantota komerciāla rakstura lapā kā reklāma. Ir kādi reāli varianti piespiest viņus izvākt bildi vai pieprasīt materiālu kompensāciju?
Ja par katru ar telefonu bildētu bildi vajadzētu satraukties, pārāk stresaina dzīve būtu. Maksimāli uz ko varētu cerēt ir, ka lapas uzturētāji to bildi izdzēsīs. Vienīgais veids kā izvairīties no šādiem gadījumiem - nepublicēt bildes internetā
Paskadījos uz visām, tur redzamajām, bildēm un sapratu ka visdrīzāk visas no viņām irr spertas. Principā, cik sapratu, tā ir kaut kāda reklāma. Iesaku pameklēt produkta mājas lapu un paskatīties, vai tur ar nav publicēta...
parādi man vienu meiteni, kura ir sajūsmā. Būt nesajūsmā ir viņu gēnos. bet tad jau ,a neesi kur izlicis tirgum un nav veikala aizsardzība var necerēt, ka esi aizsArgāts. nevajag naivi cerēt, bet varbū tagadējo sporta skandālu skārušo valsti var pakacināt ar opiciālu vēstuli caur vēsniecību.
uldeens: Nevajag likt internetā bildes, kuras žēl, lai nosper
taisnība gan, jo vismaz runeta zaglēni sper uz vella paraušanu. Vienu manu bildi fotokarl.35photo.ru... desmitiem tūrfirmu lapeļu izmanto lai reklamētu Z-sv. (Jaungada) atpūtu gan Rīgā, gan Viļņā, gan Minskā un Skandināvijā, un pofig viņiem ka kadrs uzņemts augustā Rīgā Pirms 5 gadiem vēl mēģināju ar šamiem cīnīties, bet nu bezcers, atmetu ar roku.
3rdHalf:Raksti websaitam, lai bildi noņem. Ja to nedara - ej lidināt pūķi! Ja neesi miljonārs ar sakariem, tad šaubos ka krievijā būsi gatavs tiesāties.
Viss skaidrs, tikai kāpēc tā sievasmāte uz lidostu jāved?
Man viena bilde ir aizgājusi pa pasauli tā, ka maz neliekas... Gan jau daudziem tā ir gadījies ar kādu bildi. Viss, ko gribētos, lai ar to nevilinātu cilvēkus uz lapam, ar kurām pelna. Bet to vairs nereāli nokontrolet.