forum.gif
Nabadzīgā vīra LEICA
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nabadzīgā vīra LEICA
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.11.15 14:43
 citēt
Jā bet vietējais rockbends jau mācēja tikai atsevišķus gabalus.Un kā likums tos roķīgākos.
Publicēts: 22.11.15 14:48
 citēt
Mūsējais bends spēlēja visu ko, bet pie dajepkura ritma bija pieņemts stāvēt apkampušies, pakustina vienu kāju, pēc brīža otru...
Sevišķa piekrišana bija, kad atnāca vienu kaktu muzikantu grupele, kura neskaitījās nevienā oficiālā paspārnē, bet ļoti smuki, ar patronas čaulīti us pirksta spēlēja Džulai mōning.
Publicēts: 22.11.15 16:35
 citēt
Mums tieši tapat mīcījās.Un es arī mīcījos.Par valsi man joprojām nav sajēgas.Un bends Saldū bija tāds pats viduvējs.Bet raugi,tur spēlēja Ēriks Ķiģelis,kas vēlāk kļuva slavens pa visu Latviju un kura gabalus tagad spēlē daudz un bieži.Es viņu labi pazinu,tikai nezināju,ka būs šitāds stārs!:face-wink:
Publicēts: 22.11.15 16:43
 citēt
Kauns adzīties, 80-to sākumā dejoju jauniešu deju kolektīvā, vēl nesen vidējā paaudzē, bet valsi arī nēsu iemācījies...:shame:
Publicēts: 22.11.15 16:45
 citēt
Schneider:Man arī jādzīst savu, tikpat zemu attīstības līmeni. :shame:
Tik man neskādēļ visu laiku, jau desmitiem gadu trāpās klienti, kuri prasa nevis smuku nefoķi, bet gan vairāk informācijas bildēs. Policijas priekšnieka meitas kāzās tika pateikts, ka tas ļurba, kurš pirms gada bildējis dēla kāzas, nevienā kadrā nebija paņēmis līgavas vecmammu, tad nu es sapratu, ka galvenais punkts ir sabildēt visas tantes, kuras deju laikā sēž uz beņķiem gar restorāna sienām. :face-grin:

:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:

Tāpec pirms kāzu blietešanas būtu vēlams noskaidrot maksātāja oficialo vēlmju sarakstu. Jo rosola griezējiem maz interesierē kausētā cukura dekors uz saldējuma. Nau kādu rosola sastavdaļu - rosols neizdvies... :face-crying:
Publicēts: 22.11.15 18:17
 citēt
Čaļi!Es tik nupat atčohnījos,ka šitais topiks ir par Leicu nevis par valsi un rasolu!:face-grin:
Publicēts: 22.11.15 19:02 labots
 citēt
domāju, ka spams šo topiku ilgāk noturēs pie dzīvības kā stāsts par "LEIKAnnām"... :grimace:
Publicēts: 22.11.15 19:39
 citēt
viecha:Videnē ballītē gar sienām sēdēja tās ne visai smukās.Smukās zāles vidū tirinājās krīdeņu skaņās vai spiedās pie krūts lēnajos gabalos(prižimalkinos).:face-grin:

To spiešanos pie krūts tomēr vajag ar mēru. Kad viņš ir stāvējis 3 stundas, ka beigās nepieviļ...:face-grin:
Publicēts: 22.11.15 19:53
 citēt
Nujā, kā saka, vīriešiem visu mūžu esot cīņa stāvēšanas sakarā. Jaunībā ar, bet vecumā par.
Publicēts: 22.11.15 20:06
 citēt
Lietosim ķiploku un viņa brālēnu mārrutku....
Publicēts: 22.11.15 21:32
 citēt
viecha: Ja saki,ka sūdīga bilde,tad ticu.

nē es saku (un rādu), ka bilde fantastiska - par spīti kompromisiem "parametros" (par kuriem cīkst citagaisma). Nekā tamlīdzīga, ka pareizi saki, lielajam vairumam traki gaišo objektīvu.

Bet nu jums te džeki jau sen topiks pazudis bazarā uz soliņa piesaulītē... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):