forum.gif
Fotokamera priekš kreiļiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fotokamera priekš kreiļiem.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.11.15 10:51
 citēt
Vai kādam ir fotokamera, kurai slēdža poga ir kreisajā pusē, bet skata meklētājs labajā?
Publicēts: 25.11.15 11:17
 citēt
Publicēts: 25.11.15 11:50
 citēt
nikons atkal zaudē canonam. Zīdaiņi!
Publicēts: 25.11.15 12:45 labots
 citēt
TesMens:jāsaka nevis ''priekš kreiļiem'', bet ''kreiļiem''. ''Priekš'' ir kā tizls pakaļdarinājums krievu ''dļā''.

Neesmu šajā forumā sen un ir prieks, ka kāds no forumiešiem pārzin krievu valodu un ir spējīgs pamācīt rakstīt pareizi nepratējus.
Vajadzētu arī tos nejēgas pamācīt, kuri amerikāņu valodā raksta tā :
Canon U.S.A Redefines Ease of Use for Left-Handed Digital SLR Photographers with the EOS 7D L (teksts ņemts jau no jau pieminētās norādes : www.the-digital-picture.�com... ), kur vārds "for" ir tizls pakaļdarinājums krievu ''dļā''.
TesMens varētu kļūt par skolotāju visiem neprašām, kuri sludinājumos raksta Tamron for Canon, Sigma priekš Nikon u.t.l. Pareizi taču būtu īsi, skaidri un latviski : Kompānijas Tamron ražotais objektīvs kompānijas Canon ražotajai fotokamerai.
Publicēts: 25.11.15 12:53
 citēt
Jūs abi neko nesajēdzat no latviešu valodas, pareizi būs "Fotokamera kreiļu dēļ" :grimace:
Publicēts: 25.11.15 13:26
 citēt
1mā aprīļa fake raksts taču
Publicēts: 25.11.15 15:50
 citēt
Virsrakstu var izlabot, nevis pārlabot, skolotāj! :face-kiss:
Publicēts: 25.11.15 16:48
 citēt
palaidniex:http://www.the-digital-picture.com/Canon-Cameras/Canon-EOS-7D-L-Left-Handed-DSLR-Camera.aspx

Obanā! Man akurāt šāds "nepareizais" tvēriens noderētu, jo vislaik ar kreiso aci tēmēju :)
Publicēts: 25.11.15 16:50 labots
 citēt
VValdis:nikons atkal zaudē canonam. Zīdaiņi!

Vai Tevi bērnībā kāds, ar uzrakstu "nikon" uz aparāta, stipri sasita, ka tāds naids tagad? :D :D :D
Publicēts: 25.11.15 16:57
 citēt
Mācieties valodas,dārgie draugi!,Pareizi tulkojot-fotokamera ir priekšā kreilim!:face-wink:Got it?
Publicēts: 25.11.15 17:50
 citēt
Apgriez bodiju par 180 grādiem un viss kedā!
Publicēts: 25.11.15 18:25
 citēt
RudeWolf:Apgriez bodiju par 180 grādiem un viss kedā!

Tas nelīdzēs, vērtīgāk būtu, ja būtu piedāvajis čamdīt fociku caur spoguli... :grimace:
Publicēts: 25.11.15 18:43
 citēt
palaidniex:
RudeWolf:Apgriez bodiju par 180 grādiem un viss kedā!

Tas nelīdzēs, vērtīgāk būtu, ja būtu piedāvajis čamdīt fociku caur spoguli... :grimace:

Kāpēc ne? :)
Ar 3d printeri izdrukājam "apgriezto" korpusu un pārliekam iekšas no kāda oriģinālā aparāta. Es domāju, tam nevajadzētu būt sarežģīti.. :)
Publicēts: 25.11.15 18:48
 citēt
Mašīnas ar labo stūri un kameras ar kreiso pogu jāmeklē Anglijā.
Publicēts: 25.11.15 19:04
 citēt
Bzh:
palaidniex:

Kāpēc ne? :)
Ar 3d printeri izdrukājam "apgriezto" korpusu un pārliekam iekšas no kāda oriģinālā aparāta. Es domāju, tam nevajadzētu būt sarežģīti.. :)

nedomāju, ka PRECĪZA maketa izstrāde 3D printerim būtu viegla padarīšana... Kā arī ir pamatotas aizdomas, ka daudzas el-plates arī nāksies izgatavot pilnīgi no "0" jo tās veidotas pieskaņoti korpusam, kā arī kāda sauja ar mehāniku ar var sagadīties spoguļkorpusam visai bezjēdzīga...
Publicēts: 25.11.15 19:15
 citēt
Publicēts: 25.11.15 19:37
 citēt
pieskočo pie korpusa kreisajā pusē distances palaidēju un spied uz nebēdu :)
Publicēts: 26.11.15 11:13
 citēt
photo.net...

Bildē redzamā fotofilmas kamera laikam ir oriģinālražojums.
Digitālo kameru tādu, cik noprotu nav vispār.
Publicēts: 26.11.15 11:27
 citēt
KRAA-I:

Bildē redzamā fotofilmas kamera laikam ir oriģinālražojums.
Digitālo kameru tādu, cik noprotu nav vispār.

:face-grin:
Publicēts: 26.11.15 12:21 labots
 citēt
traktors:
palaidniex:http://www.the-digital-picture.com/Canon-Cameras/Canon-EOS-7D-L-Left-Handed-DSLR-Camera.aspx

Obanā! Man akurāt šāds "nepareizais" tvēriens noderētu, jo vislaik ar kreiso aci tēmēju :)

-----------------
man ar tā pati bēda. Visi mēģinājumi piespiest ar otru, nu nekādi neizdodas...
Publicēts: 26.11.15 15:17 labots
 citēt
Lūdzu, nav par ko, ņem par labu.
Vispār jau pati pirmā, praktiski pielietotā, 35 mm SLR Kine Exakta bija ne tik ar pogu, bet arī ar uzvelkamo kurbuli kreiļiem.

Publicēts: 26.11.15 15:27
 citēt
talavietis:
traktors:

-----------------
talavietis:
traktors:

-----------------

Es arī ar kreiso aci,jo labā man izteikti sliktāk rāda.Pats esmu pārliecināts labrocis.Nu un tad?Nekādu neērtību fotografēšanā tāpēc neesmu jutis.:face-wink:Vot krievos gan vienreiz dabūju pēdējo vietu zvodā šaušanā,jo ar labo aci ņefiga neredzu tos mērķus,bet ar kreiso komanģirs šaut neļāva drošības tehnikas dēļ-kalašam sanāk,ka čaulītes tad lido tieši gar degunu.:face-grin:
Publicēts: 26.11.15 15:44
 citēt
Labroči krāmē pa kreiso aci, bet izskatās, kaesi dabūjis pa aci no kreiļa. Kapēc nav kamera abām acīm un abām rokām? Tā var'vairāk saspaidīt, ja viens pirksts nogurs var spiest ar otru ja dabon pa vienu aci un Tā aizpamst var vēl redzēt ar otru aci.
Publicēts: 26.11.15 16:01
 citēt
Vēl vajak kameru ar puskadra skatumeklētāju, lai varētu bildēt esot pillā, kad dubultojas.
Publicēts: 26.11.15 16:41 labots
 citēt
viecha:Vot krievos gan vienreiz dabūju pēdējo vietu zvodā šaušanā,jo ar labo aci ņefiga neredzu tos mērķus,bet ar kreiso komanģirs šaut neļāva drošības tehnikas dēļ-kalašam sanāk,ka čaulītes tad lido tieši gar degunu.:face-grin:

Da labi... Duraks tas komanģirs! :) Kad man garnizona hospitālī pārbaudīja redzi, uzreiz pateica - razņica ņe sļiškom boļšaja, no zametnaja - pravij glaz huže. Nu ņičego, budješ ceļitsa ļevim glazom. Vienīgais cirks bija tad, kad pirmo reizi gājām šaut ar pistoli. Rotnais, stāvot no šāvējieim labajā pusē un vērojot te mērķus, te mūsu ierindu, pēkšņi dod komandu pārtraukt šaušanu. Mēs visi ņepoņatkā, bet šis pienāk pie manis un prasa - ti što, zakritimi glazami hočeš naučitsa v desjatku ļepitj? :D :D :D
Un jā. Nekas traks nebija arī šaujot ar kalašu. Droši varēja laist kārtām gan ar 5,45, gan ar 7,62, gan ar RPK. Visas čaulītes turpat pa labi krita, bet pietiekami drošā attālumā no sejas lai par to pat nedomātu :)
Publicēts: 26.11.15 18:27 labots
 citēt
Es tak biju radists-šaušana mums nav galvenais,šāvām reizes 2-3 pa visu službu un tikai no kalašņikova parastā 7,62,nekādas tur pistoles.Bet točno atceros,ka ar kreiso aci neļāva-kā ieminējos,ka neredzu ,tā saņēmu uzbrēcienu molčaķ!Man jau ar pie kājas-ja molčaķ,tad molču un maucu garām,kas ta man?:face-wink:
Publicēts: 26.11.15 18:39
 citēt
Pazīstama situjovina. Es biiju raketčiku remontdarbnīcā radioremonta cehā, ar AKM šāvu 2 reizes, no kurām viena bija obligātā karantīnā pirms prisjagas. Savu kalasi vispār dabūju tik pēdējā puzgadā, jo cilvēki pie mums podrazdeļeņijā pusotru gadu bija par divi vairāk nekā ieroči.
Publicēts: 26.11.15 21:04
 citēt
Jums laikam bijis garlaicīgi. Man gan nācās šaut un šaut un šaut ar makarovu, kalašņikovu, lielgabalu, zenītložmetēju, mētāt granātas, galu galā piešķīra pirmo sporta klasi šaušanā.
Publicēts: 26.11.15 21:13
 citēt
Tagadējos laikos, Latvijas armijā arī esmu iššaudījies ar visiem stroķiem - no dāmu brauniņa līdz 90 mm bezatsitiena lielgabalam.
Sporta klases gan nau. :face-sad:
Publicēts: 26.11.15 21:26 labots
 citēt
Schneider:līdz 90 mm bezatsitiena lielgabalam.

Tipa bezatgrūdiena tanku šaunamo, kuru prettanku artilērijas vienības pašas mīļi sauca - "Смерть врагу - пиздец расчету"?
Publicēts: 26.11.15 21:59
 citēt
Tā sauca krievu kara laiku "sorokapjatku".
Šis ir zviedru en.wikipedia.org...
Publicēts: 26.11.15 22:01
 citēt
Man nezkapēc šķiet, ka komanda labi ja pagūst 2 šavienus, pirms tie jau ir nospridzināti, neatkarīgi no tā 45mm sena, vai modīgā zviedru 90mm uzparikte...
Inčigi viņa izskatās uz armijas volvo trīsasnieka...
Publicēts: 26.11.15 22:05
 citēt
Tas modelis ir vecs kā zeme, ne jau velti zviedri viņu addeva nabaga brāļiem.:face-grin: Kā mums Aizsardzības akadēmijā teica par visādiem uz pleca nenesamajiem prettanku ieročiem: Atcerieties, ka jūs šausiet pa kustīgu mērķi, bet viņš jums pretī - pa nekustīgu.
Publicēts: 26.11.15 22:07
 citēt
Schneider:Atcerieties, ka jūs šausiet pa kustīgu mērķi, bet viņš jums pretī - pa nekustīgu.

Zelta vārdi
Publicēts: 26.11.15 22:49
 citēt
Šitā isskatās blieziens no tā aparāta, bildēju Ādažos, jau būdams tik korespondents:

To, domājams, var redzēt pat no Mēness.
Publicēts: 27.11.15 07:53
 citēt
viena ir. Киев-6С sliktā ziņā, ka poga nav bloķējama un kamerai cauri neredz, ja slēdzis nav uzvilkts. ja slēdzis ir uzvilkts, to praktiski neiespējami nenospiest netīšām. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol