Kā jau virsrakstā teikts, labu un lētu, vai lētu un vidēju, kas nu kuram ko piedāvāt. Meklēju kaut ko no šada tipa - šīs preces aprakstus neatradu līdz ar to vēršos šeit ar jautajumu, varbūt kāds pārdod kaut ko labāku, kaut arī lietotu? www.ss.lv...
79 EUR taču normāla cena, kur vēl lētāk. Man arī viens lieks mājās stāv, bet man pat roka neceltos par 80 eirikiem pārdot. Labāk, lai putekļiem ir uz kā nosēsties
^ Padies, apskatīšos variantus, kārtējo reizi, riktīgas atbildes ir tikai no photorent - lietotaja. Pārējiem, mani interesē labs un lēts, tas izskatījās ķīnas variants, par kura uzbūvi maz ko var atrast netā. Ja viņš tiešām būtu labs tad jau būtu nopirkts, bet pagaidām apsveru un apskatos dažādus risinājumus.
Steadicami baigās sāpes pakaļā, dēļ balancēšavas. 80 eirāni nav slikta cena, ja gribi pāris reizes izvilkt no skapja. Ja gribi kaut ko, ar ko filmēt patstāvīgi - ņem 3 axis brushles steadicam. Ja rokas darba nebaidās - var dabūt DIY kitus, par diezgan saprātīgām cenām: www.hobbyking.com... Plus tāds, šitiem kitiem, ka ar laiku var apgreidoties, uzliekot jaudīgākus motorus, peivienot radio kontroleri un pat FPV...