forum.gif
Pārdodu Sony NEX 10-18mm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Sony NEX 10-18mm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.15 10:41
 citēt
Rets piedāvājums - pārdodu Sony 10-18mm F4 platleņķa objektīvu, kas derēs Sony NEX kamerām un ar ļoti vienkāršu modifikāciju (pārādīšu kā) arī Sony pilnā kadra kamerām.
Cena 400EUR! Cieti! ;) (ļoti liels lūgums nētērēt savu un manu laiku ar citiem cenu piedāvājumiem).

Ja pārdošu minēto objektīvu, tad tirgošanā būs arī Sony 35mm f1,8, ar 1,5 gada garantiju un Sony NEX 5000 kamera ar 16-50 pankūkas objektīvu.

Ja kādam interesē 10-18mm komplektā ar kādu no pārējām lietām, tad iedošu komplektam labu cenu!

PM vai ssandijss@gmail.com
Publicēts: 29.11.15 11:56
 citēt
Labai mantai laba cena! Ko ņemsi vietā?
Publicēts: 29.11.15 14:11
 citēt
aiko99:Labai mantai laba cena! Ko ņemsi vietā?

Pašlaik neko neņemšu vietā.. plānojas viens lielāks pirkums citā jomā, tāpēc plānoju kādu laiku iztikt bez fotogrāfēšanas :(
Publicēts: 29.11.15 19:26
 citēt
Nestāsti, man laukos bija gailis, pildīts ar tādu beznosacījumu naidu, ka vienreiz mans mērs pārpildījās no tā, ka aissargājoties spēru ar basu kāju un pret viņa krūšu kaulu nejēdzīgi addauzīju kājas pirkstu. Bet esmu pārliecināts, ka pat esot ar kaklu uz bluķa, viņam prātā bija tik viena doma - kā pielavīties no aizmugures un ar visām savām asajām detaļām ieklupt man stilbos. :anger:
Toties zupa bija vienreizēja, ne tāda, kā no tās, veikalā nopērkamās, krutkas ar nosaukumu "vistas gaļa".
Publicēts: 29.11.15 20:43
 citēt
Schneider:Nestāsti, man laukos bija gailis, pildīts ar tādu beznosacījumu naidu, ka vienreiz mans mērs pārpildījās no tā, ka aissargājoties spēru ar basu kāju un pret viņa krūšu kaulu nejēdzīgi addauzīju kājas pirkstu. Bet esmu pārliecināts, ka pat esot ar kaklu uz bluķa, viņam prātā bija tik viena doma - kā pielavīties no aizmugures un ar visām savām asajām detaļām ieklupt man stilbos. :anger:
Toties zupa bija vienreizēja, ne tāda, kā no tās, veikalā nopērkamās, krutkas ar nosaukumu "vistas gaļa".

WTF? :D :D :D
Publicēts: 29.11.15 20:57 labots
 citēt
SM:WTF? :D :D :D

Kas par WTF, nēsi ēdis lauku gaiļa zupu, kurš dzīvojies pa visu plašo piemājas zemesgabalu, barots ar graudiem, pats kašājis un knābājis dabīgo barību? ZUPU ar dzeltenu tauku krellītēm pa virsu, ar īstas vistas gaļas garšu? Silti iesaku - pamēģini!
Tik ir viens mīnuss, us to draņķību, kura sanāk no veikala sintētiskajām "vistām", vairāk pat skatīties negribēsies. :amazing:
Publicēts: 29.11.15 21:09
 citēt
Nujā. Un vēl maisās pa vidu ar kaukādiem nejēdzīgiem objektīviem :anger: divu lauku virtuves lietpratēju saturīgajā sarunā!
Publicēts: 29.11.15 21:26
 citēt
Tev nu gan ir fantāzija, martā nēsi mēģinējis apklusināt runču koncertu pagalmā, iskaroties pa logu un viņus vienkārši pārbrēcot?
Publicēts: 29.11.15 21:49
 citēt
Šito? Tas nau mans, ko ta es varu ieteikt!
Publicēts: 29.11.15 23:26
 citēt
Bet ir taču mednieki vilku piegaudotāji, gaili tev izdevās notēlot visai pārliecinoši, varbūt arī us kaķiem ir talants.
Es tik sāku domāt, ka man vajadzētu abgūt kāda suņu dabiskā ienaidnieka balsi, citādi, kad braucu ar riteni pa kādu lauku ceļu, vienmēr kāds ķeras pie biksēm. Ja izdotos uzrēkt lauvas balsī, visi miesta kvekši sabēk pagalmos un vēl kokos uzkāpj. :face-grin:
Publicēts: 30.11.15 00:09
 citēt
PM ;)
Publicēts: 30.11.15 00:10
 citēt
Ja man vēl būtu sony, būtu paķēris :) Priekš fuji jau šitādu neviens te laikam negrib notirgot?
Publicēts: 30.11.15 03:03 labots
 citēt
Paskat , sīkai vēl Soņa turas :)
Publicēts: 30.11.15 09:20
 citēt
Pārdošana nav vairs aktuāla! ;)
Bet diskusiju varat droši turpināt :)
Publicēts: 30.11.15 10:04
 citēt
Nav vairs ilgi, drīž pirkšu citu.
Publicēts: 30.11.15 21:03
 citēt
Dolldia:Nav vairs ilgi, drīž pirkšu citu.

TIKAI , neko lielu! , tev lielas dzelzis tik traucēs nebūs galīgi vairs tass.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):