aptauja nav korekta,jo jau 1. punktā vajadzēja atbildi - jā,esmu apsvēris un nolēmis ,ka nekad mūžā neuzsākšu uzņēmējdarbību. šāda atbilde nav ,līdz ar to nevaru aptauju izpildīt!
kārtējā eiropas naudas izšķērdēšana. vispār jau nav slikti, ka glupā eiropa dod naudiņu bezjēdzīgiem projektiem un kāds no bāleliņiem šo naudiņu iebāž sev kabatā, vienīgi lietderīgumu šādos un līdzīgos projektos jāmeklē nav
Snorke:aptauja nav korekta,jo jau 1. punktā vajadzēja atbildi - jā,esmu apsvēris un nolēmis ,ka nekad mūžā neuzsākšu uzņēmējdarbību. šāda atbilde nav ,līdz ar to nevaru aptauju izpildīt!
Viss jau ir pareizi Pirmajā prasa par apsvēršanu, nevis kaut kādu secinājumu izdarīšanu
Snorke:aptauja nav korekta,jo jau 1. punktā vajadzēja atbildi - jā,esmu apsvēris un nolēmis ,ka nekad mūžā neuzsākšu uzņēmējdarbību. šāda atbilde nav ,līdz ar to nevaru aptauju izpildīt!
Viss jau ir pareizi Pirmajā prasa par apsvēršanu, nevis kaut kādu secinājumu izdarīšanu
Bļin. Kā lai es norādu 12gadus?
Nekas nav pareizi,jo 2. jautājums - kādā jomā būs uzņēmējdarbība? Mana atbilde - nekādā .Tāda atbilde netiek piedāvāta!
Šeit nav, bet aptaujās bieži ir jautājums par izglītību - vidējā, vidējā profesionālā un augstākā. Ko nozīmē vidējā profesionālā? Tur vienā plauktiņā ir ievietots LPTV beigušais kolchoza traktorists un ražošanas tehnologs ar Rīgas Industriālā politehnikuma izglītību?
Labu gribēdams sāku atbildēt, ignorējot Snorke piezīmi. Pārtraucu pie 10tā jautājuma, uz ko nav iespējams korekti atbildēt, ja izlasīts arī 11. Izskatās, ka autoram nav sajēgas par to, ka pašnodarbinātā vai sīka uzņēmuma īpašnieka (esmu abinieks) ienākumi nav tas pats, kas patēriņam novirzāmā ienākumu daļa, ko varētu salīdzināt ar mēnešalgu un/vai prasītajiem „mājsaimniecības ienākumiem”. Jo vairāk, ka tajos iekļautos arī pensijas, autoratlīdzības, ienākumi no kapitāla u.t.t.
Schneider:Šeit nav, bet aptaujās bieži ir jautājums par izglītību - vidējā, vidējā profesionālā un augstākā. Ko nozīmē vidējā profesionālā? Tur vienā plauktiņā ir ievietots LPTV beigušais kolchoza traktorists un ražošanas tehnologs ar Rīgas Industriālā politehnikuma izglītību?
He!Vidējā profesionālā!Podumaješ!Tautas komisārs Ježovs mierīgi esot anketā rakstījis-nepabeigta zemākā.Un aizsardzības ministrs Žukovs lepojies ar 2 klasēm un kavalēristu kursiem.