forum.gif
Aptauja - lūgums aizpildīt
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Aptauja - lūgums aizpildīt
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.12.15 11:50
 citēt
Lūgums veltīt 3 minūtes laika anketas aizpildīšanai:

www.surveygizmo.com...
Publicēts: 03.12.15 12:16
 citēt
Aptauja, cerams, ir par kvākšķa nahrenizēšanu?
Publicēts: 03.12.15 12:32
 citēt
aptauja nav korekta,jo jau 1. punktā vajadzēja atbildi - jā,esmu apsvēris un nolēmis ,ka nekad mūžā neuzsākšu uzņēmējdarbību. šāda atbilde nav ,līdz ar to nevaru aptauju izpildīt!
Publicēts: 03.12.15 13:43
 citēt
kārtējā eiropas naudas izšķērdēšana. vispār jau nav slikti, ka glupā eiropa dod naudiņu bezjēdzīgiem projektiem un kāds no bāleliņiem šo naudiņu iebāž sev kabatā, vienīgi lietderīgumu šādos un līdzīgos projektos jāmeklē nav :)
Publicēts: 03.12.15 13:56
 citēt
A kur aptauju standarta adbilžu varianti:
-tas ir inovatīvs
-rūpējas par apkārtējo vidi
-es to ieteiktu draugiem
-to var baudīt draudzīgā kompānijā...
Publicēts: 03.12.15 13:58 labots
 citēt
Snorke:aptauja nav korekta,jo jau 1. punktā vajadzēja atbildi - jā,esmu apsvēris un nolēmis ,ka nekad mūžā neuzsākšu uzņēmējdarbību. šāda atbilde nav ,līdz ar to nevaru aptauju izpildīt!

Viss jau ir pareizi :D
Pirmajā prasa par apsvēršanu, nevis kaut kādu secinājumu izdarīšanu :)

Bļin. Kā lai es norādu 12gadus? :D
Publicēts: 03.12.15 14:03
 citēt
Es pagaidīšu, kad tā aptauja man atnāks uz meilu no panel.lv, tad ar to kādu naudas vienību nopelnīšu labdarībai.
Publicēts: 03.12.15 17:15
 citēt
Bzh:
Snorke:aptauja nav korekta,jo jau 1. punktā vajadzēja atbildi - jā,esmu apsvēris un nolēmis ,ka nekad mūžā neuzsākšu uzņēmējdarbību. šāda atbilde nav ,līdz ar to nevaru aptauju izpildīt!

Viss jau ir pareizi :D
Pirmajā prasa par apsvēršanu, nevis kaut kādu secinājumu izdarīšanu :)

Bļin. Kā lai es norādu 12gadus? :D

Nekas nav pareizi,jo 2. jautājums - kādā jomā būs uzņēmējdarbība? Mana atbilde - nekādā .Tāda atbilde netiek piedāvāta!
Publicēts: 03.12.15 17:28
 citēt
Šeit nav, bet aptaujās bieži ir jautājums par izglītību - vidējā, vidējā profesionālā un augstākā.
Ko nozīmē vidējā profesionālā? Tur vienā plauktiņā ir ievietots LPTV beigušais kolchoza traktorists un ražošanas tehnologs ar Rīgas Industriālā politehnikuma izglītību?
Publicēts: 03.12.15 20:34
 citēt
Labu gribēdams sāku atbildēt, ignorējot Snorke piezīmi. Pārtraucu pie 10tā jautājuma, uz ko nav iespējams korekti atbildēt, ja izlasīts arī 11.
Izskatās, ka autoram nav sajēgas par to, ka pašnodarbinātā vai sīka uzņēmuma īpašnieka (esmu abinieks) ienākumi nav tas pats, kas patēriņam novirzāmā ienākumu daļa, ko varētu salīdzināt ar mēnešalgu un/vai prasītajiem „mājsaimniecības ienākumiem”. Jo vairāk, ka tajos iekļautos arī pensijas, autoratlīdzības, ienākumi no kapitāla u.t.t.
Publicēts: 03.12.15 22:06
 citēt
Schneider:Šeit nav, bet aptaujās bieži ir jautājums par izglītību - vidējā, vidējā profesionālā un augstākā.
Ko nozīmē vidējā profesionālā? Tur vienā plauktiņā ir ievietots LPTV beigušais kolchoza traktorists un ražošanas tehnologs ar Rīgas Industriālā politehnikuma izglītību?

He!Vidējā profesionālā!Podumaješ!Tautas komisārs Ježovs mierīgi esot anketā rakstījis-nepabeigta zemākā.Un aizsardzības ministrs Žukovs lepojies ar 2 klasēm un kavalēristu kursiem.
Publicēts: 03.12.15 22:34
 citēt
Nu, tai p*zdobratijā arī pats vadonis, plikpaurainais sifilitiķis bija izmests no Kazaņas universitātes par dzeršanu un amorālu dzīvesveidu.
Publicēts: 04.12.15 18:14
 citēt
Schneider:Nu, tai p*zdobratijā arī pats vadonis, plikpaurainais sifilitiķis bija izmests no Kazaņas universitātes par dzeršanu un amorālu dzīvesveidu.

Par šito rēcu bezjēgā... :face-grin:
Publicēts: 07.12.15 13:12
 citēt
www.surveygizmo.com...

Vēl nepieciešami 15 respondenti, lūgums visiem, kas vēl nav aizpildījuši izdarī to!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):