forum.gif
Iesakiet labāko ēdiena fotogrāfu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Iesakiet labāko ēdiena fotogrāfu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.12.15 16:11 labots
 citēt
Paziņa pavārs, kurš gatavo glaunā restorānā, meklē labāko ēdiena fotogrāfu Latvijā. Ko varat ieteikt? :) Tos, kuri daudz maz labi fočē visu pēc kārtas, tos neieteikt, ir jau mēģināti, vajag tiešām speciālistu tieši šajā lauciņā.
Publicēts: 03.12.15 16:17 labots
 citēt
Citāts no topika www.fotoblog.lv... , kas publicēts: 25.10.09

60uz5komats6:Kad runa par ēdienu bildēšanu,tad vispirms nāk prātā trīs cilvēki: Imants Ķikulis,Andris Tone,Māris Zemgalietis,nav jau tā ka tikai viņi vien,bet...

Par tādu Imantu arī esmu dzirdējis, vari sameklēt i-netā kontaktus. LĒTI tas nebūs, tas gan droši.

un te vēl viens posts ar līdzīgiem vārdiem ...
Publicēts: 17.08.10 www.fotoblog.lv...

Lunis:Māris Zemgalietis www.zemgalietis.lv... Aigars Altenbergs www.adme.lv... Andris Tone , Imants Ķikulis , visss vairāk nav . nekādā gadijumā neizvēleis jaunus un ambiciozus VISU SADIRŠ un neko nemāk bet baigi lien virsū ar zemu cenu , PARBAUDĪTS ka neko neprot:face-wink::face-grin::face-grin: Seviški priekšmetu un reklamas fočenē neiesaku šitāda www.okfoto.lv tipa specus ambiciozi diletanti :face-wink::face-grin:
Publicēts: 03.12.15 16:38
 citēt
Varu piedāvāties par speciālistu visu glaunuma pakāpju krogu piedāvājumu apēššanā. :big_smile:
Publicēts: 03.12.15 17:05 labots
 citēt
es daudz ēdienus fočēju. bet lielākā problēma ir tajā ja grib patiešām izcili, tad tas dārgi maksā. un lv to retais var atļauties !
Publicēts: 03.12.15 17:18
 citēt
Paldies :)
Publicēts: 03.12.15 17:32
 citēt
Vispār jau es arī pagājušā gadā bildēju kaukādas miskastes uz šķīvja, kas mūzdienās saucas par ēdieniem, nezinu, kā sanāca, bet pavārgrāmatā tika ievietoti.
Publicēts: 03.12.15 20:02
 citēt
Paiku ir bildējuši visi, tāpēc nevajåg uzbāzties... :))) Topika sākumā jau rakstīts -kurš,katrs NEDER!:face-grin:
Publicēts: 03.12.15 20:05
 citēt
Tak es jau to tik informatīvi, bet uzbāžos par ēdāju. :face-wink:
Publicēts: 03.12.15 22:00
 citēt
Paskat tik ku smalka lieta ir klienta piečakarēšana ar smukām bildītēm.:face-grin:Mana vecā vēl joprojām ķeras uz šmotkām,kas smuki nobildētas katalogos un reklāmas prospektos.Un ņefiga nevar iestāstīt,ka tā nav dzīve bet fotomāksla.
Publicēts: 03.12.15 22:20
 citēt
Es atradu 64. un 66.gada pāris pavārgrāmatas un priecājos, ka ir padomi, kā ustaisīt ēdienu bez diedzētiem graudiem, rīsu vīna etiķa, saulē kaltētiem tomātiem, Himalaju jūras sāls, Mocarellas siera un safrāna zariņiem...
Laikam esmu galīks stagnāts un atpakaļrāpulis, ja kartupeļus pirms cepšanas mizoju, burkāniem lakstus nogriežu un izmetu, zupā zaļumus sīki sagriežu, nevis iemetu veselu pētersīli kopā ar nemazgātu sakni un visu zemi, salātu sastāvdaļas sagriežu un bļodā samaisu ar mērci, pretēji mūzdienu receptēm, kur viss tiek izmētāts pa kantaina šķīvja stūriem, bet mērce nosmērēta gar malām.
Publicēts: 04.12.15 00:18 labots
 citēt
Schneider:Es atradu 64. un 66.gada pāris pavārgrāmatas un priecājos, ka ir padomi, kā ustaisīt ēdienu bez diedzētiem graudiem, rīsu vīna etiķa, saulē kaltētiem tomātiem, Himalaju jūras sāls, Mocarellas siera un safrāna zariņiem...
Laikam esmu galīks stagnāts un atpakaļrāpulis, ja kartupeļus pirms cepšanas mizoju, burkāniem lakstus nogriežu un izmetu, zupā zaļumus sīki sagriežu, nevis iemetu veselu pētersīli kopā ar nemazgātu sakni un visu zemi, salātu sastāvdaļas sagriežu un bļodā samaisu ar mērci, pretēji mūzdienu receptēm, kur viss tiek izmētāts pa kantaina šķīvja stūriem, bet mērce nosmērēta gar malām.
Oi, vienreiz restorānā sēņu zupu pasūtīju... Atnesa formīgā izdekorētā šķīvī brūnu ūdeni (aļa ietonēts olu buljons) ar dažiem sēņu gabaliņiem. Noņirdzos, ka no pašvārītām sēnēm to ūdeni normāli ļauži izgāž kanalizācijā, a te vēl naudu paprasa :bad_smile:
Publicēts: 04.12.15 09:15
 citēt
Bikšu priekša slapja ir tad, kad pārdzeras alu un aizmieg, nejūtot, ka čurāt gribas.
Ar ko to kuņģi pilda? Es no bērnības acceros, ka cūkas kuņģi pildīja ar rīvētu kartupeļu masu un sīkiem speķa gabaliņiem, cepa cepeškrāsnī. Bet aitas tievās zarnas istīrīja, izmazgāja, novārīja un taisīja ļoti garšīgā mērcē. Tagad sievai artrīts, locītavas sāp, ar zarnām vairs negribas pindzelēties, tās vienkārši aisceļo uz krūmiem un tiek apraktas. :face-sad:
Publicēts: 04.12.15 12:43
 citēt
Schneider: Tagad sievai artrīts, locītavas sāp, ar zarnām vairs negribas pindzelēties, tās vienkārši aisceļo uz krūmiem un tiek apraktas. :face-sad:

Kuram radījumam tu izlaid zarnas ? :face-smile: Atceros laikus kad tavā krajā uzreiz pēc cūku bērēm sievas cepa zarnas ar tādu pat rīvētu guļbu un kapceitas gaļeites pildījumu :face-smile: bija visai gardas, tik ēdot bišk atdeva tādu kreptīgu aromu, tā kā no kūtsmēsliem, tā kā no cūkas iekšām kad kauj :face-smile:
Publicēts: 04.12.15 13:07 labots
 citēt
Aizvakar us krūmiem aizlaidu pavasara auna ķeskas. Jau pēc nomizošanas un isķidāšanas atlikušo dienas daļu nostaigāju līks ar stīvu muguru, vēl zarnu tīrīšana būtu parāk lielas varonības prasīšana no manis.
Cūku zarnas pie mums gan lietoja tik desu pildīšanai.
Publicēts: 04.12.15 14:36
 citēt
Mana vecāmutere izlietoja visu cūku līdz pēdējai zarniņai.Un es arī,puika būdams,palīdzēju taisīt visadas desas un ķiškas.Mutere jau vairs ar zarnām nekrāmējās.Mana sieva vispār gatavot neprot,bet mani bērni ēd galvenokārt"out"t.i. restorānos.:face-wink:Drusku varbūt arī pārspīlēju,bet tendence tāda ir gan.
Publicēts: 04.12.15 14:39
 citēt
Ej nu, līc pēdējai zarniņai!
Liesa, "aizauši", sirds vārstuļi tika addoti suņiem, bet žulti kaukur ielēja trauciņā sasitumu/sastiepumu kompresēm.
Publicēts: 04.12.15 15:13
 citēt
Schneider:Ej nu, līc pēdējai zarniņai!
Liesa, "aizauši", sirds vārstuļi tika addoti suņiem, bet žulti kaukur ielēja trauciņā sasitumu/sastiepumu kompresēm.

Nu es tak tik smalki to anatomiju nezinu.Vai nu līdz pēdējai vai ne.Atceros,ka vecmuterei palīdzēju desas bāzt.Vai tur bija sirds vārstuļi hvz.Bet pēc tam vecmutere nomira ,es paaugos un tiku norīkots par palīgstrādnieku pie cūkas likvidācijas,kura pienākumos ietilpa arī zarnu nahrenizācija turpat mēslu čupā.Skaidrs,ka nekādu estētisku baudu te nevar gūt,bet pie pieaugušo šnabīša pēc šeptes mani arī nepielaida,biju par zaļu :face-sad:Veči blieza pa lampu un mutere šeptēja ar gaļu-cepa un vārīja.
Publicēts: 04.12.15 15:26
 citēt
Ehh, mājās taisītas asinsdesas...
Publicēts: 04.12.15 15:35
 citēt
Nu, lielveikalos atrodamās ir galīga krutka, bet mēs pērkam vietējās, mana klasezbiedra dēlam piederošās, desu darbnīcas "Sātys" asinsdesas, kuras nu pilnīgi neačķiras no bērnībā ēstajām.
Tā, ka šajā ziņā par aizgājušām dienām sevišķi nau jāskumst.
Publicēts: 04.12.15 15:37
 citēt
www.valtskleins.lv...

patīk arī Kleina produktu/ēdienu bildes.
Publicēts: 04.12.15 15:49
 citēt
TesMens:...nevis pasaules rīļa.

Dauc ko esi zaudējis...
Publicēts: 04.12.15 17:10
 citēt
TesMens:Es māku nobildēt arī pildītu govs kuņģu, tā , ka visiem siekalas tā tek, ka bikšu priekša slapja utt!

Jeee LAPSS!
Publicēts: 04.12.15 17:14
 citēt
Varbūt uzzvanīt Apollo un aizlienēt no viņiem fotogrāfu. apollo.tvnet.lv...
Publicēts: 04.12.15 17:33
 citēt
zavadskis:es daudz ēdienus fočēju. bet lielākā problēma ir tajā ja grib patiešām izcili, tad tas dārgi maksā. un lv to retais var atļauties !

pilnīgi piekrītu un labam fūdfotogrāfam ir arī labs fūdstailists...
Publicēts: 05.12.15 07:07
 citēt
Schneider:Es atradu 64. un 66.gada pāris pavārgrāmatas un priecājos, ka ir padomi, kā ustaisīt ēdienu bez diedzētiem graudiem, rīsu vīna etiķa, saulē kaltētiem tomātiem, Himalaju jūras sāls, Mocarellas siera un safrāna zariņiem...

Šis labs... es arī laikam esmu "Stagnāts" :face-grin:
Publicēts: 09.12.15 06:54
 citēt
Māris Zemgalietis!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):