forum.gif
Pārdodu Nikon 18-200mm VR
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Nikon 18-200mm VR
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.12.15 18:51
 citēt
Pārdodu
Nikon 18-200mm f/3.5-5.6 G ED-IF Auto Focus-S VR DX Zoom Nikkor Lens
ar blendi
Iedošu bonusā vel kādu UV filtru
Labā stāvoklī
Maciņu izsviedu jo nav tik foršs kā L klases Canoniem maciņš

Cena 240 eiro
Publicēts: 04.12.15 18:53
 citēt
Vai mainu pret 50mm 1.4 objektīvu Canon vai Nikon
Publicēts: 04.12.15 19:26
 citēt
nezin ,vai būs kāds dīvainis kurš mainīs gaišu fiksu uz nekamnederīgu zoomu!
Publicēts: 04.12.15 20:27 labots
 citēt
GZ150:nezin ,vai būs kāds dīvainis kurš mainīs gaišu fiksu uz nekamnederīgu zoomu!

Kādēļ tāds nevajadzīgs snobisms? Tas tāpat, kā Mersedess ražo gan kravas busiņus, gan lepnos limuzīnus un sporta kupejas.
Katram savs pielietojums.
Ar lepno sporta autiņu kartupeļus no lauku radiem takš nevedīsi..:face-wink:

Par gaumi nestrīdas, bet, ja man būtu jāizvēlas, kādu vienu (vienīgo) objektīvu pajemt līdzi ceļojumā, es to 50- nieku noteikti neņemtu...:face-wink:
Publicēts: 04.12.15 21:23
 citēt
Friidis:Kādēļ tāds nevajadzīgs snobisms? Tas tāpat, kā Mersedess ražo gan kravas busiņus, gan lepnos limuzīnus un sporta kupejas.
Katram savs pielietojums.
Ar lepno sporta autiņu kartupeļus no lauku radiem takš nevedīsi..:face-wink:

Par gaumi nestrīdas, bet, ja man būtu jāizvēlas, kādu vienu (vienīgo) oaabjektīvu pajemt līdzi ceļojumā, es to 50- nieku noteikti neņemtu...:face-wink:

Ja kas, tad 126 bunža stāv garažā... lietojams tikai svētdienās :face-grin::face-grin:
Publicēts: 04.12.15 23:13
 citēt
Friidis: Par gaumi nestrīdas, bet, ja man būtu jāizvēlas, kādu vienu (vienīgo) objektīvu pajemt līdzi ceļojumā, es to 50- nieku noteikti neņemtu...:face-wink:

Neuzspiežu, ka tā ir pareizi, bet nesen biju ceļojumā ar vienu stiklu.. 50mm kā reizi - nemaz tik bēdīgas tās kartiņas nesanāk:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.12.15 23:41 labots
 citēt
Māri, nesāksim nu veco fiziķu un līriķu pretstatījumu.:face-wink: Vienam fotogrāfijā vairāk interesē māksla, emocijas, citam - pietiekami kvalitatīva informācija. Man ar manu specifisko aktīvā darba pagātni- jo sevišķi (foto protokoliem)...:face-grin:
Publicēts: 07.12.15 12:19
 citēt
Cik noprotu - tas ir pirmais??
Publicēts: 07.12.15 19:12
 citēt
andriskrums:Cik noprotu - tas ir pirmais??

Jap
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):