forum.gif
Sigulda
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sigulda
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.09.10 11:02
 citēt
kāds nezin kā šobrīd Siguldā ar lapu krāsu?
Publicēts: 14.09.10 11:17 labots
 citēt
re ku webkamera, var iečekot krāsas :bad_smile:
www.sigulda.lv...
Publicēts: 14.09.10 11:35
 citēt
reku labak redzams.

81.198.119.13...
Publicēts: 14.09.10 12:02 labots
 citēt
Protams, ja tomēr 2048x1536 ir par mazu, var arī lietot šo tūli, lai, piemēram, pietuvinātu attēlu :bad_smile:
81.198.119.13...
Publicēts: 14.09.10 13:32
 citēt
Laikam jau vel kadu nedeelju jaanogaida ne?Kurzemee gan bij jau tiiri smuki :face-wink:
Publicēts: 14.09.10 13:49
 citēt
daži koki jau ir dzelteni. un sarkanās kļavas dažas arī ir. bet nu pārsvarā nepārāk krāsaini.

bet nu patiešām tikai DAŽI koki ir dzelteni.
Publicēts: 14.09.10 17:46
 citēt
Viss notiekās,lēnītēm,bet notiekās! :)
Katru dienu Siguldā kāds kociņš dzeltenāks un sarkanāks kļūst!Es arī nevaru vien sagaidīt brīvdienas,jo jau jau jau....-tuvojas! :face-smile:
Publicēts: 14.09.10 19:14
 citēt
o - paldies par info - izlēmu, ka jāpagaida biku - tikai galvenais nenogulēt:face-grin:
Publicēts: 14.09.10 23:02
 citēt
bet toties shobriid ir skaisti beerzi .... zalji, bet ar dzeltenaam skaraam ;-)
Publicēts: 27.09.10 15:28
 citēt
Baumo, ka šodien jau esot viss sarkans un dzeltens un kundzes ar grābekļiem un slotām visu kopjot nost. Nedēļas nogalē jābrauc, kamēr vēļ nav viss pa pliko nokritis un nogrābts! :super_man:
Publicēts: 27.09.10 15:47
 citēt
meža taķās jau neviens negrābj!! :D
Publicēts: 27.09.10 16:54
 citēt
Es kā vietējs varu apstiprināt, ka grābekļtantuki aktīvi sāk vākt lapas...kuras birst jau...

Šobrīd lapu krāsas Sigulda-Turaida-Krimulda ir VISAS :face-wink: tik pabraukāt vajag, Siguldas pusē dominē vieni toņi, bet otrā pusē citi...

Ja pa nedēļu tā vējš purinās kā sola šajās dienās, tad toč šis vīkends būs pēdējais smukais.

Ķeriet ciet kamēr vēl ir :face-wink:

Nu jā, vēl jau paliek klusās meža takas, kur vāverītes draiskojas :grimace:
Publicēts: 27.09.10 17:41
 citēt
Vakar izbraucu cauri Siguldai. Nezinu, kā tur ar lapām, jo fiziski nebija vietas, kur noparkoties - visa Latvija ķēra zelta rudeni, pa vidam redzējām arī kādu sars ķīnieti ar sejas masku. Bildēt ur var tikai saullēktā, kamēr pilsoņi nav saradušies.
Publicēts: 27.09.10 17:59
 citēt
darbdienās jau arī neviena nav :)
Publicēts: 27.09.10 18:41
 citēt
Siguldā jau rudens, bet *krēsls kā zaļš tā zaļš* :bad_smile:
Publicēts: 28.09.10 15:20
 citēt
Siguldā no rudens ļoti maz, vēl jau arī nav laiks ne?
Publicēts: 28.09.10 15:52
 citēt
Tas toč, no rudens paliek arvien mazāk....katru rītu uz darbu braucu caur senleju....vakar vēl bērzi bija ar lapām, šorīt tikai dažiem palicis :face-sad:
Viss nopurināts pa nakts "aukām"...izskatās, ka lapas kokos neturās, ko tas nozīmē ziemas sinoptiķiem?:bad_smile:

Ja tā turpinās purināt, tad nedēļas beigās var nepalikt smukās peizāžas...būs jālien mežā :grimace:

Starp citu, kolosālu kļavveidīgu koku ar KOLOSĀLU toni ugunīg-oranžisarkanām lapām, bet visapkārt vēl zaļgani koki, super kontrasts, ja noķertu pareizās gaismas un fīlingu, bilde būtu koņča :face-kiss:
Objekts atrodas kad brauc lejā no kalna no Siguldas puses, pie asā līkuma pa kreisi, labajā pusē atrodas trīs koka lapenītes, un vēl pārdesmit metru tālāk tas koks, protams ja līdz brīvdienām vējš ari no tā nenopūš lapas....
Publicēts: 03.10.10 12:05
 citēt
kāds šobrīd stāvoklis siguldā? ceru, ka viss vēl nav nokavēts.
Publicēts: 03.10.10 17:37
 citēt
ai - SIguldaa nekaa nav un izskataas ka taa ari nobirs nekaanebijis
Publicēts: 03.10.10 17:38
 citēt
vispaar esmu izbraukusi LV no Ludzas lidz Liepaajai pa nedelju ... Liepaajas pusee kraasas smukaakas
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):