Sveicināti. Esmu jauniņais foto pasaulē, tāpēc esat saprotoši. Vakardien nolēmu uztaisīt sev agrīnu Ziemassvētku dāvanu un iegādājos EOS 500D ar 50mm f1.8 objektīvu. Lieta tāda, ka pirku šo no mums visiem labi pazīstamā Raivja Raspopova kunga. Smerdelis pr defektiem neko neteica, tikai pārdošanas brīdī minēja, ka lādētājs niķojas un vajag pakustināt. Vakar vakarā šim zvanīju, mēģināja ieskaidrot, ka Raivja šeit šobrīd nav... Nu skaidrs ka uzmetiens. Pirkšanas brīdī pieslēdzam pie kompja, pārbaudījām slēdža noskrējienu - bija mazliet pāri 15000. Bildēja perfekti, slēdzis strādā labi. Nu neko, naudu iedevām un kameru paņēmām. Pirmajā brīdī tas nešķita svarīgi un video mode nemaz nepamēģinājām un nepārbāudījām. Izrādās, ka uzliekot tajā Video mode, aparāts uzreiz izmet Error 30. Restarti utt. nekas nepalīdz. Internetā nekādu baigo informāciju tieši par video mode un error 30 neatradu. Vai tā tiešām varētu būt slēdža vaina? Ar ko man vajadzētu rēķināties?
Neesmu par tādu lasījiis, tagad visos portālos ir tik viens, kurš ir visu ziņu priekšā un pakaļā - Porziņģis. Toties Delfos atradu ko krietni vien vērtīgāku: www.delfi.lv...
gogolis saka, ka šateris jāmaina, palasot citu lietotāju pieredzi. Dārgi iepircies esi...
Mēģināju. Šis Error 30 ir populārs fočējot, bet par filmēšanas režīmu es neko diži neatradu.. Tik daudz cik jūs te uzrakstījāt, arī sapratu, ka visdrīzak vaina shutterī.
Vakar iedomājāmies uzlikt Magic Lantern Firmwari virsū. mazums palīdz, bet nē, problēma tā pati. Kad būs brīdis, mēģināšu aizvest uz BNG.lv diagnostiku uztaisīt. Nevaru īsti atrast cenas slēdža maiņām. Ar cik +/- būtu jārēķinās tikai par darbu?
gogolis saka, ka šateris jāmaina, palasot citu lietotāju pieredzi. Dārgi iepircies esi...
Mēģināju. Šis Error 30 ir populārs fočējot, bet par filmēšanas režīmu es neko diži neatradu.. Tik daudz cik jūs te uzrakstījāt, arī sapratu, ka visdrīzak vaina shutterī.
Vakar iedomājāmies uzlikt Magic Lantern Firmwari virsū. mazums palīdz, bet nē, problēma tā pati. Kad būs brīdis, mēģināšu aizvest uz BNG.lv diagnostiku uztaisīt. Nevaru īsti atrast cenas slēdža maiņām. Ar cik +/- būtu jārēķinās tikai par darbu?
Tas ir slēdzis BNG remonts varētu nostāties ap 100e +/- MR.
Sazvanījos ar Ivaru Vībi no BNG. Teica, ka diagnostika 30eur un, ja jāmaina slēdzis, tad viss kopā 130eur, bet teicās, ka tas visdrīzāk nav slēdzis pie vainas. Redzēs ko izanalizēs. Paldies par info jebkurā gadījumā.
Tas ir šitais ,vai?www.delfi.lv... Man liekas,ka tai haizivij pašai nebija nekādas jēgas par kameras defektiem.Viņš nemaz par tādu lietu neko nezināja.Var just,ka īstais biznesmenis un speciālists.Nesaprotu kāpēc ar tādiem kadriem jaielaižas kaut kādās darīšanās.vai tad pārdevēju trūkst?