forum.gif
Canon EOS 500D - Video mode Error 30
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EOS 500D - Video mode Error 30
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.15 21:06 labots
 citēt
Sveicināti.
Esmu jauniņais foto pasaulē, tāpēc esat saprotoši.
Vakardien nolēmu uztaisīt sev agrīnu Ziemassvētku dāvanu un iegādājos EOS 500D ar 50mm f1.8 objektīvu.
Lieta tāda, ka pirku šo no mums visiem labi pazīstamā Raivja Raspopova kunga. Smerdelis pr defektiem neko neteica, tikai pārdošanas brīdī minēja, ka lādētājs niķojas un vajag pakustināt. Vakar vakarā šim zvanīju, mēģināja ieskaidrot, ka Raivja šeit šobrīd nav... Nu skaidrs ka uzmetiens.
Pirkšanas brīdī pieslēdzam pie kompja, pārbaudījām slēdža noskrējienu - bija mazliet pāri 15000. Bildēja perfekti, slēdzis strādā labi. Nu neko, naudu iedevām un kameru paņēmām. Pirmajā brīdī tas nešķita svarīgi un video mode nemaz nepamēģinājām un nepārbāudījām.
Izrādās, ka uzliekot tajā Video mode, aparāts uzreiz izmet Error 30. Restarti utt. nekas nepalīdz. Internetā nekādu baigo informāciju tieši par video mode un error 30 neatradu.
Vai tā tiešām varētu būt slēdža vaina? Ar ko man vajadzētu rēķināties?
Publicēts: 06.12.15 21:15
 citēt
Didzha:...no mums visiem labi pazīstamā Raivja Raspopova kunga.

Es par tādu pirmoreiz dzirdu, šeit visiem labi pazīstams ir tik Guntis Strautnieks.
Publicēts: 06.12.15 21:18
 citēt
Tak ieraksti error 30 un Canon gūglē - dabūsi až 15 dažādas risinājumu versijas.

Modelis nav svarīgs - ķēpa ir ar vieņu vienīgu mezglu - slēdzi
Publicēts: 06.12.15 21:22
 citēt
Šo mēģināji?
prsync.com...

gogolis saka, ka šateris jāmaina, palasot citu lietotāju pieredzi. Dārgi iepircies esi...
Publicēts: 06.12.15 21:24
 citēt
Citi saka, ka iztīrīšana esot līdzējusi - izpūšana ar saspiestu gaisu
Citi, ka esot eļļojuši slēdzi...

Vārdu sakot - prasi guuglei, tik pats izlem, kas ir reāli, kas nav un kas ir pa spēkam un kas nav, kā arī kas varētu līdzēt, kas sabeigt līdz galam
Publicēts: 06.12.15 21:28
 citēt
nav gan konkrētais modelis, bet kaut kur tur pa vidu tā vaina :D

www.youtube.com...
Publicēts: 06.12.15 21:35
 citēt
palaidniex:Citi, ka esot eļļojuši slēdzi...

:amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 06.12.15 21:40
 citēt
Nu t
Schneider:
palaidniex:Citi, ka esot eļļojuši slēdzi...

:amazing::amazing::amazing:

Toč tādu sviestu lasīju :grimace:
Citi toties apraksta, kā restartēt kameru un pa vienam kraut klāt komponentus, kā noteikt, kas ir tā errora cēlonis
Publicēts: 06.12.15 21:45
 citēt
Uzraksti delfiem. Viņi tur minēto jaunskungu baigi popularizē.
Publicēts: 06.12.15 21:59 labots
 citēt
Neesmu par tādu lasījiis, tagad visos portālos ir tik viens, kurš ir visu ziņu priekšā un pakaļā - Porziņģis.
Toties Delfos atradu ko krietni vien vērtīgāku: www.delfi.lv...
Publicēts: 07.12.15 12:13 labots
 citēt
catbug:Šo mēģināji?
prsync.com...

gogolis saka, ka šateris jāmaina, palasot citu lietotāju pieredzi. Dārgi iepircies esi...

Mēģināju. Šis Error 30 ir populārs fočējot, bet par filmēšanas režīmu es neko diži neatradu.. Tik daudz cik jūs te uzrakstījāt, arī sapratu, ka visdrīzak vaina shutterī.

Vakar iedomājāmies uzlikt Magic Lantern Firmwari virsū. mazums palīdz, bet nē, problēma tā pati.
Kad būs brīdis, mēģināšu aizvest uz BNG.lv diagnostiku uztaisīt.
Nevaru īsti atrast cenas slēdža maiņām. Ar cik +/- būtu jārēķinās tikai par darbu?
Publicēts: 07.12.15 12:30
 citēt
pa cik panjeemi to komplektu ja nav nosleepums ?
Publicēts: 07.12.15 15:00
 citēt
Didzha:
catbug:Šo mēģināji?
prsync.com...

Mēģināju. Šis Error 30 ir populārs fočējot, bet par filmēšanas režīmu es neko diži neatradu.. Tik daudz cik jūs te uzrakstījāt, arī sapratu, ka visdrīzak vaina shutterī.

Vakar iedomājāmies uzlikt Magic Lantern Firmwari virsū. mazums palīdz, bet nē, problēma tā pati.
Kad būs brīdis, mēģināšu aizvest uz BNG.lv diagnostiku uztaisīt.
Nevaru īsti atrast cenas slēdža maiņām. Ar cik +/- būtu jārēķinās tikai par darbu?

Tas ir slēdzis :( BNG remonts varētu nostāties ap 100e +/-
MR.
Publicēts: 07.12.15 18:22
 citēt
Sazvanījos ar Ivaru Vībi no BNG. Teica, ka diagnostika 30eur un, ja jāmaina slēdzis, tad viss kopā 130eur, bet teicās, ka tas visdrīzāk nav slēdzis pie vainas.
Redzēs ko izanalizēs. Paldies par info jebkurā gadījumā.

Jaizdomā kā tam kretīnam Raspopovam ieriebt. :face-grin:
Publicēts: 07.12.15 19:04
 citēt
nofočē un apstrādā fotošopā :D
Publicēts: 11.12.15 16:23
 citēt
Saņēmu atbildi no I.Vībe. Tomēr slēdža vaina. Nu neko darīt, jātaisa :)
Publicēts: 19.12.15 00:04
 citēt
Vai salaboja? Cik tad izmaksāja?
MR.:what:
Publicēts: 19.12.15 10:46
 citēt
šodien braukšu uz Ogri
Publicēts: 21.12.15 10:24
 citēt
Jā, slēdzī bija tikusi pile ūdens un tapēc pie video režīma neturēja slodzi.

30 eur diagnostika, 100 eur pārējais.
Publicēts: 21.12.15 10:26
 citēt
Šausmas, tā kamera nav vairak vērta par 150eur. Diezgan neveiksmīgs pirkums sanācis
Publicēts: 22.12.15 10:57
 citēt
Biznesa haizivi Raspopovu apvaino krāpniecībā:
www.delfi.lv...
Publicēts: 22.12.15 14:52
 citēt
Nu tad jau jābūt lepnam par darījumu ar pisnesa haizivi... nē, pat komercijas zobenvali un pasaules ekonomikas T-Rexu!
Publicēts: 22.12.15 15:40
 citēt
Tas ir šitais ,vai?www.delfi.lv...
Man liekas,ka tai haizivij pašai nebija nekādas jēgas par kameras defektiem.Viņš nemaz par tādu lietu neko nezināja.Var just,ka īstais biznesmenis un speciālists.:face-grin:Nesaprotu kāpēc ar tādiem kadriem jaielaižas kaut kādās darīšanās.vai tad pārdevēju trūkst?
Publicēts: 22.12.15 16:32
 citēt
jēēēēēē - Fotoblogs nonācis Delfu "slejās" - Ziemassvētki pienāca par pāris h agrāk :D:D:D:D:D
Publicēts: 22.12.15 18:32
 citēt
Haha, labs...
Paldies man par fotobloga reklāmu :D
Publicēts: 22.12.15 18:50
 citēt
Nesapriecājies, turpat Delfu kriminālziņās bija arī kvekšķis, kuru abzaga čuvaki sektanti/narkaši/sobutiļņiki.
Publicēts: 23.12.15 13:28
 citēt
Divas delfi spilgtākās pērles, Raspopovs un seksa svīta ar nozagto bembi :D Visam pa vidu Didzha, ar Raspopova peldināto EOSu :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):