Sveiciens visiem! Mans mērķis nav spamot, bet neatradu diskusiju kur varu uzrakstīt savu sakāmo (iespējams slikti meklēju).
Jāsaka uzreiz, ka no fotoaparātiem īsti neko nesaprotu, kas ir galvenais iemesls kāpēc vēlos lūgt Jūsu palīdzību.
Draudzenei strauji tuvojas dzimšanas diena un ņemot vērā, ka priekšā ir dažādi, vairāk vai mazāk nozīmīgi notikumi dzīvē, vēlētos viņai uzdāvināt neliela izmēra, kompaktu ciparu fotokameru. Aptuvenais budžets ir 300 EUR, fleksibls nedaudz abos virzienos.
Noskatīju Samsung NX MINI, bet palasot atsaukmes internetā tās nav no tām labākajām.
Tad nu lūk, vai Jūs kā sava hobija lietpratēji varētu man ieteikt ko piemērotu
Tas, ka fotokameru pērkot ir jāiekabina telefonam ir loģiski, citādi nav vērts, tāpēc lai to pārliecinoši izdarītu, jāpaņem kaut kas ar vismaz collīgo sensoru. 300 eirās gan var būt pagrūti iekļauties. Reku, šitas par provi šobrīd ir 363 eiras: www.bhphotovideo.com... Domāju, ka pārskati arī citu brendu piedāvājumus un uz priekšu! Lai veicas!
Bet es palieku pie tā, ka tas ir Juris savā kārtējā garlaicības usplūdā un pie trīslitru burkas ar brāgu. Jo GUDRAM CILVĒKAM būs skaidrs, ka: 1. Ja pats neko nesajēdz, bet draudzene ir gudrāka, tad jādāvina aploksne ar 300 EUR, apsieta ar rozā bantīti, kameru nopirks pati. 2. Ja neko nesajēdz abi vienādā mērā, tad var pirkt to, kurš maksā 300 EUR un pārdevējam vieglāk paņemt no plaukta - derēs.
GunarsII:Tas, ka fotokameru pērkot ir jāiekabina telefonam ir loģiski, citādi nav vērts, tāpēc lai to pārliecinoši izdarītu, jāpaņem kaut kas ar vismaz collīgo sensoru. 300 eirās gan var būt pagrūti iekļauties. Reku, šitas par provi šobrīd ir 363 eiras: www.bhphotovideo.com... Domāju, ka pārskati arī citu brendu piedāvājumus un uz priekšu! Lai veicas! http://static.bhphoto.com/images/images500x500/Sony_DSC_RX100_Digital_Camera_1338499280000_869238.jpg
+Daudz! Neko labāku/kompaktāku pa to cenu nedabūt!
Interesanti, bet nīkoņus neviens vairāk nepiedāvā. Drīz nīkoņus redzēs tikai muzejos un tad tikai lie parādītu kādiem maldiem bija pārņemtas fotogrāfu galvas un kas bija par iemeslu ilagai ieilgušai stagnācijai fotoattīstībā.