forum.gif
Vai droši?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vai droši?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.15 02:53
 citēt
www.ss.lv...

es uzjautāju vai viņam ir majaslapa un kas pa garantiju utt..

" Labvakar!

Nav mājaslapas. Garantija 2 gadi, pa garantiju sūtu prom uz Igauniju, bet ar šīs klases objektīviem nav bijušas problēmas."

es tāds domāju... "sūtu" .. viņš pats sūta? kāda iespēja ka viņš nenozudīs pēc pāris dienām? varbūt kāds no jums jau ir pircis no viņa?

> fotcanon@inbox.lv (viņa epasts)
Publicēts: 12.12.15 03:01 labots
 citēt
Nekur viņš nepazudīs, ja kas te viņš arī pirmstam jau ir atrunāts un viss ir ok Bet Galvenais ir tas ka taču ja tu viņam prasi mājaslapu tad priekškam? Ieej salidzini.lv un tu tur tādu dabūsi pa desmit eiro dārgāku, bet būs tev majaslapa un garantija 2 gadus! Un nevajadzes te daudz filozofēt pazudis/nepazudīs!
www.salidzini.lv...
Publicēts: 12.12.15 10:18
 citēt
Hawkcore: Ieej salidzini.lv un tu tur tādu dabūsi pa desmit eiro dārgāku, bet būs tev majaslapa un garantija 2 gadus!

Tu nu gan esi diversanc!:face-devil-grin:
Ja precīzi paklausīt tavam padomam un ņemt to, kurš 10 E dārgāks, tad sanāks no ziemeļu puslodes lielākā blēža Kaspara Rozēna, kuram ar 120% garantiju tiks samaksāta nauda, bet pretī dabūts *** v obe ruki, kā krievi saka. :bad_smile:
Publicēts: 12.12.15 10:45
 citēt
Droši:face-wink:
Publicēts: 12.12.15 11:38
 citēt
Objektīvs labs un droši, pāris gadus jau pērku no viņa un nekur vēl nav pazudis.
Publicēts: 12.12.15 13:57
 citēt
Droši, ir pārbaudīts.
Publicēts: 12.12.15 14:13
 citēt
ok :) paldies
Publicēts: 12.12.15 15:32
 citēt
Kauč kādi feiki saka ka droši. Tas manī izraisītu aizdomas..
Publicēts: 12.12.15 16:07
 citēt
Kādi feiki... Esmu nopircis jau trešo objektīvu pie tiem puišiem. Ir arī čeks un pārējās lietas.
Publicēts: 12.12.15 21:53
 citēt
Schneider:
Hawkcore: Ieej salidzini.lv un tu tur tādu dabūsi pa desmit eiro dārgāku, bet būs tev majaslapa un garantija 2 gadus!

Tu nu gan esi diversanc!:face-devil-grin:
Ja precīzi paklausīt tavam padomam un ņemt to, kurš 10 E dārgāks, tad sanāks no ziemeļu puslodes lielākā blēža Kaspara Rozēna, kuram ar 120% garantiju tiks samaksāta nauda, bet pretī dabūts *** v obe ruki, kā krievi saka. :bad_smile:

Manu ironiju nesaprata!
Pats pie šī dīlera esmu 2 stiklus nopircis viss oki! :face-grin:
Un protams jāizvērtē arī interneta veikals, par Vertu tev taisnība! :anger:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):