ko var njemties!?!?!??! galvenais lai nav liikas rocinjas .... A.Razumovskis (www.razooma.net) fotografee ar alfa 900 .... Man ar shobriida ju buutu alfa 900 ... ja 700taa nebuutu noazgata ar visiem objetkiiviem ....
dansiga:ko var njemties!?!?!??! galvenais lai nav liikas rocinjas .... A.Razumovskis (www.razooma.net) fotografee ar alfa 900 .... Man ar shobriida ju buutu alfa 900 ... ja 700taa nebuutu noazgata ar visiem objetkiiviem ....
Tēv rocīņas vēl jāpātaisno lāi atsāūktoš ūz A.Razumovskis
Telestikli sava šaurā DOFa dēļ ir ļoti toleranti pret visādu sodomiju, bet platais cimperlīgi sūdzas par visām pārestībām. Tas arī ir galvenais, kāpēc Pr0 cilvēki tik kāri mēdz pārdot 14-24mm f/2.8.
RudeWolf:Pr0 cilvēki tik kāri mēdz pārdot 14-24mm f/2.8.
es gan esmu manījis gluži pretējo... ka nikkora 14-24/2.8 tiek slavināts no galvas līdz kājām, un nezinu nevienu, kam tas būtu, ka grasītos pārdot... kaut vai par pirmēru var minēt to pašu Zavadski.
Pārdod nejau tāpēc, ka nepatīk- tieši otrādi. Stikls jau ļoti labs Nikonam padevies, tikai tas burbulis priekšā var teikt niez un tiecās, lai to pakasa. Un platais DOF jebkuru lēcas defektu diezgan labi uzrādīs, tāpēc nopietnais fotogrāfs, kurš ar tādu stiklu strādā var kaut kādā brīdī atmest roku defektu retušēšanai un ielikt ē-brejā in a near Mint+++ condition.
dansiga:ko var njemties!?!?!??! galvenais lai nav liikas rocinjas .... A.Razumovskis (www.razooma.net) fotografee ar alfa 900 .... Man ar shobriida ju buutu alfa 900 ... ja 700taa nebuutu noazgata ar visiem objetkiiviem ....
Tēv rocīņas vēl jāpātaisno lāi atsāūktoš ūz A.Razumovskis
Paskatījos. Nesaprotu, kāpēc āmuram kameru, ar otru lēto āmuru būtu pietiekami. Ir latviešiem labs teiciens: "Dumjam putnam dumja dziesma"; tas par šitādiem spečiem.
Elmarss:Paskatījos. Nesaprotu, kāpēc āmuram kameru, ar otru lēto āmuru būtu pietiekami. Ir latviešiem labs teiciens: "Dumjam putnam dumja dziesma"; tas par šitādiem spečiem.
nuja, tā filma jau bij par to, ka ar kameru taisni naglu iedzīt nevar
Elmarss:Paskatījos. Nesaprotu, kāpēc āmuram kameru, ar otru lēto āmuru būtu pietiekami. Ir latviešiem labs teiciens: "Dumjam putnam dumja dziesma"; tas par šitādiem spečiem.
nuja, tā filma jau bij par to, ka ar kameru taisni naglu iedzīt nevar
NUJA, naglas pareizie čaļi ar pieri dzen. UN nevajag kameru.
vecamiza:Tāds labs,vienkāršam cilvekam viegli uztverams aparatūras tests,bez tiem pikseļu un matricu bezgalīgajiem salīdzinajumiem,forsi.