forum.gif
korekts nikona un canona tests.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / korekts nikona un canona tests.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.09.10 16:17
 citēt
Publicēts: 14.09.10 17:12
 citēt
oi, es SHIT'ādas šausmas nevaru skatīties.:face-sad:
Publicēts: 14.09.10 17:33
 citēt
Bet Nikona comeback ir pats labākais. Tas paņem manu nikonista sirdi.
Publicēts: 14.09.10 18:55
 citēt
:bad_smile:
Publicēts: 14.09.10 21:44
 citēt
Un ko saka inkvizīcija šajā jomā,tomēr spļāviens uz abiem altāriem! :anger:
Publicēts: 14.09.10 21:46
 citēt
Ja Nikons paņem ar savu Come back, tad Canon vienkārši un pelēki eksistē blakus.
Tā ka diez vai kādam te ir iebildumi.

PENTAX - Foreva
Publicēts: 14.09.10 23:00
 citēt
ko var njemties!?!?!??! galvenais lai nav liikas rocinjas .... A.Razumovskis (www.razooma.net) fotografee ar alfa 900 .... Man ar shobriida ju buutu alfa 900 ... ja 700taa nebuutu noazgata ar visiem objetkiiviem ....
Publicēts: 15.09.10 07:00
 citēt
Noskatijos gan to video, jāteic kaut kāds āzijas fotomaniaks! Nez ko viņš ar to gribēja pateikt.
Publicēts: 15.09.10 08:02 labots
 citēt
dansiga:ko var njemties!?!?!??! galvenais lai nav liikas rocinjas .... A.Razumovskis (www.razooma.net) fotografee ar alfa 900 .... Man ar shobriida ju buutu alfa 900 ... ja 700taa nebuutu noazgata ar visiem objetkiiviem ....

Tēv rocīņas vēl jāpātaisno :face-grin:lāi atsāūktoš ūz A.Razumovskis
Publicēts: 15.09.10 08:04
 citēt
:cry:Bet s:shame:irdi skrāpē pamatīgi.:anger:
Publicēts: 15.09.10 09:35
 citēt
Krauj sārtam malku,gan jau noķersim To.:grimace:
Publicēts: 15.09.10 09:46
 citēt
nū, otrās daļas testa bildes gan kaukā vairs nepārliecina, viens puteklīc tikai, neskatoties uz pamatīgo exekūciju un sadauzītiem stikliem.
Publicēts: 15.09.10 09:55
 citēt
Telestikli sava šaurā DOFa dēļ ir ļoti toleranti pret visādu sodomiju, bet platais cimperlīgi sūdzas par visām pārestībām. Tas arī ir galvenais, kāpēc Pr0 cilvēki tik kāri mēdz pārdot 14-24mm f/2.8.
Publicēts: 15.09.10 10:22
 citēt
RudeWolf:Pr0 cilvēki tik kāri mēdz pārdot 14-24mm f/2.8.

es gan esmu manījis gluži pretējo... ka nikkora 14-24/2.8 tiek slavināts no galvas līdz kājām, un nezinu nevienu, kam tas būtu, ka grasītos pārdot... kaut vai par pirmēru var minēt to pašu Zavadski. ;)
Publicēts: 15.09.10 10:27
 citēt
Pārdod nejau tāpēc, ka nepatīk- tieši otrādi. Stikls jau ļoti labs Nikonam padevies, tikai tas burbulis priekšā var teikt niez un tiecās, lai to pakasa. Un platais DOF jebkuru lēcas defektu diezgan labi uzrādīs, tāpēc nopietnais fotogrāfs, kurš ar tādu stiklu strādā var kaut kādā brīdī atmest roku defektu retušēšanai un ielikt ē-brejā in a near Mint+++ condition.
Publicēts: 16.09.10 10:32
 citēt
baletss:
dansiga:ko var njemties!?!?!??! galvenais lai nav liikas rocinjas .... A.Razumovskis (www.razooma.net) fotografee ar alfa 900 .... Man ar shobriida ju buutu alfa 900 ... ja 700taa nebuutu noazgata ar visiem objetkiiviem ....

Tēv rocīņas vēl jāpātaisno :face-grin:lāi atsāūktoš ūz A.Razumovskis

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 16.09.10 13:39
 citēt
kkāds ambālis
Publicēts: 16.09.10 13:42
 citēt
diez kāds bija slēdža resurs tām kamerām?! :bad_smile:
Publicēts: 16.09.10 20:30
 citēt
Tas jau sen ir skaidrs ka ne nikons ne kanons nav izsturīgi dažādās dzīves situācijās :D :D :D
Bet cilvēki kā āži tik pērk to....... :D
Publicēts: 17.09.10 07:28
 citēt
Paskatījos. Nesaprotu, kāpēc āmuram kameru, ar otru lēto āmuru būtu pietiekami.:face-smile:
Ir latviešiem labs teiciens: "Dumjam putnam dumja dziesma"; tas par šitādiem spečiem.
Publicēts: 18.09.10 18:59
 citēt
Elmarss:Paskatījos. Nesaprotu, kāpēc āmuram kameru, ar otru lēto āmuru būtu pietiekami.:face-smile:
Ir latviešiem labs teiciens: "Dumjam putnam dumja dziesma"; tas par šitādiem spečiem.

nuja, tā filma jau bij par to, ka ar kameru taisni naglu iedzīt nevar :face-grin:
Publicēts: 18.09.10 19:20
 citēt
Tāds labs,vienkāršam cilvekam viegli uztverams aparatūras tests,bez tiem pikseļu un matricu bezgalīgajiem salīdzinajumiem,forsi.:exciting:
Publicēts: 18.09.10 22:29
 citēt
TWIN:
Elmarss:Paskatījos. Nesaprotu, kāpēc āmuram kameru, ar otru lēto āmuru būtu pietiekami.:face-smile:

nuja, tā filma jau bij par to, ka ar kameru taisni naglu iedzīt nevar :face-grin:

NUJA, naglas pareizie čaļi ar pieri dzen. UN nevajag kameru.
vecamiza:Tāds labs,vienkāršam cilvekam viegli uztverams aparatūras tests,bez tiem pikseļu un matricu bezgalīgajiem salīdzinajumiem,forsi.:exciting:

Īpaši tupiem viss skaidrs.:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):