forum.gif
Labs Portativais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Labs Portativais
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.12.15 18:43 labots
 citēt
Sveiki visiem.
Tātad lieta ir sekojosa, mans labais draugs ir palicis vārgs un tiek lūkots jauns LABS draugs vizuāliem darbiem.
(Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere, CINEMA 4D, SketchUp +++ )

Griežos pie jums - varbūt kāds nesen ir meklējis portatīvo un ir, kas palicis prātā.

kaut, kas uz šo pusi:
a. 15" IPS ekrāns laikam Ultra HD 4K pikseļu blīvums vai kā viņu tur sauc.
b. i7 procis, + jaudīgs grafikas procis.
c. 16GB rams vai vairāk,
d. ātrais 512GB SSD cietnis vai lielāks,
e. labs korpuss lai neļurkājas tastatūra un tā, bez visādiem vipendroniem...

Gribētos vēl šogad jauno draugu iegūt.

+ - līzdvērtīga lietotāja atsauksmes arī gaidītas.

Paldies jau iepriekš!
Publicēts: 15.12.15 18:54
 citēt
visā tajā pasakā labi ierakstās kāds macbook pro - aboluveikals.lv...
Publicēts: 15.12.15 19:06
 citēt
nesix:visā tajā pasakā labi ierakstās kāds macbook pro - [url=http://aboluveikals.lv/index.php?zoomid=5367

Paldies,]http://aboluveikals.lv/index.php?zoomid=5367
Paldies,[/url] šo varintu esmu jau piefiksējis,
bet būtu labi arī no WIN pasaules portatīvajiem, tur to ražotāju krietni vairāk un neskaidrību arī.
Publicēts: 16.12.15 00:59 labots
 citēt
www.bestbuy.com... ?

pameklē kaut ko šam līdzīgu
Publicēts: 16.12.15 02:17
 citēt
kaut kas līdzīgs ? zkdatori.lv...
Publicēts: 16.12.15 02:47
 citēt
Nikonists:www.bestbuy.com... ?

pameklē kaut ko šam līdzīgu

Cena ar pliku WIN sanāks vai ne lielāka kā MAC ar visai pietiekamu multimēdijiem softu:)
Publicēts: 16.12.15 08:16
 citēt
Izskatās, ka Jurčuks uzdarbojās. :face-grin:
Ja tiešām grib rīkoties ar visām iepriekšminētajām programmām, it sevišķi C4D, tad portatīvais nebūtu tā labàkā izvēle...
Publicēts: 16.12.15 15:50
 citēt
3rdHalf:Izskatās, ka Jurčuks uzdarbojās. :face-grin:
Ja tiešām grib rīkoties ar visām iepriekšminētajām programmām, it sevišķi C4D, tad portatīvais nebūtu tā labàkā izvēle...

A vot nepiekritīšu, ja ir vajadzīgs izbraukuma dators, lai pie klienta var palaist kādu no tām programmām un bildējot caur vadu lielie RAWi nekarinātu sistēmu, tad diezgan loģiskas prasības. Vienīgais, ko varu ieteikt ir meklēt pēc IPS ekrāna, jo pēc šī parametra izvēles iespējas uzreiz izteikti samazinās.
Publicēts: 16.12.15 16:28 labots
 citēt
Man ir personīgai lietošanai vairāk kā gadu vecs prasībām gandrīz atbilstošs portatīvais - tobiš ir štruntīgāks ekrāns ar tikai hd un ssd jāliek pašam. No tā es varu pateikt tikai vienu - neizskatiet lenovo ideapad sērijas verķus, ja uz tās klavieres kaut ko gribat rakstīt. Es garākiem tekstiem no darba ņemu USB klavieri.
Diemžēl, apple pavadā arī Thinkpad T un X sērijās ir chiclet klaviere, kas rakstīšanas kvalitāti nekādi neuzlabo.
Apskatāmās markas - apple, alienware, dell, lenovo thinkpad x. Pārējos vienkārši ignorē. Tie ir laptopu izstrādājumi.
Publicēts: 16.12.15 17:12
 citēt
versatile: Apskatāmās markas - apple, alienware, dell, lenovo thinkpad x. Pārējos vienkārši ignorē. Tie ir laptopu izstrādājumi.

vai esi lietojis arī acer un hp? tie arī ir sūdi? jo acer ir ļoti labas specenes
Publicēts: 16.12.15 17:24 labots
 citēt
hp man ir apmēram 50 gabali - gan pc, gan laptopi - pieskatīšanā.
Nav slikti, bet nav arī baigās sajūsmas vērti. Kā ofisa mašīna jā, bet komplektējot ko jaudīgu tāpat atdrusies pret kompromisiem. Lenovo un Dell korpusi ir izcili, protams, ne jau ideapad vai citi lētie modeļi.
Aceri ir lietoti, milzu pretenzijas pret korpusa kvalitāti, eņģu vietām, plaisām vākos; ir redzēti modeļi, kas nespēj sevi nodzesēt, utml.
Asusiem ir labas specenes un cenas, bet x55 sērija ir ļoti gļukaina un ar augstu garantijas gadījumu skaitu.

Ja nevajag kompi ikdienā līdzi staipīt, noteikti var arī uz hp skatīties. vai ideapad lenovo. Bet tieši tāpēc jau saucu par laptopu izstrādāumiem, ka laptopa definīcija ietver līdzistaipīšanu.

ā, un vēl man ir alerģija uz visādām spīdīgām diodēm un uzrakstiem, kas apgrūtina darbu tumsā :)

Bija man reiz un godam kalpoja večukiņš - ibm x60s, ražots jau pie lenovo. Nu tad tas verķis, lidojot pret grāmatplauktu, saplēsa plauktu. Kompim nekas.
Publicēts: 16.12.15 19:12
 citēt
trollollo:
3rdHalf:Izskatās, ka Jurčuks uzdarbojās. :face-grin:

A vot nepiekritīšu, ja ir vajadzīgs izbraukuma dators, lai pie klienta var palaist kādu no tām programmām un bildējot caur vadu lielie RAWi nekarinātu sistēmu, tad diezgan loģiskas prasības. Vienīgais, ko varu ieteikt ir meklēt pēc IPS ekrāna, jo pēc šī parametra izvēles iespējas uzreiz izteikti samazinās.

Reku I problēma: lielākajai daļai minēto programmu, nemaz baigi jaudīgos dzelžus nevajag. Tajā pašā laikā - programmām, kurā šie dzelži būs jāizmanto, piemēram priekš 3d renderēšanas, porķifks būs diezgan neefektīvs, dēļ CPU/GPU "throttling".
Publicēts: 19.12.15 20:14 labots
 citēt
Kad meklē laptopu, kas ir patiešām kaut cik jaudīgs ir 2 kritēriji! Proceroram jābūt bez burta U beigās un VGA jābūt ar GDDR5 atmiņu. Vis pārējais ir reklāmas BS.

Piemēram šis verķis solas būt zvērā 4k 100% RGB / i7 HQ skylake un nepārcenots - translate.google.com...
Publicēts: 26.12.15 16:57
 citēt
Nu ļļļoti labs portatīvais, jau desmit gadi ierindā, dzīves veids, var teikt uz riteņiem, ne reizes nekas nav sagājis dēli, nav bijis darbnīcā, stāvoklis - kā jauns .....

.... :big_smile:
Publicēts: 26.12.15 17:50 labots
 citēt
KVAA-II:daļa no datoru Kolekcijas

Oglasiķe vesj spisok.
Publicēts: 26.12.15 19:20
 citēt
NilsS, domā vajag?
Manuprāt tam tipam visa kā ir vairākos mēslainos exemplāros...
Bet lietu būšana īpašumā vēl nenozīmē prasmi tās lietot/likt lietā... :cry:
Publicēts: 26.12.15 19:27
 citēt
NilsS:

Oglasiķe vesj spisok.

:face-wink:

Publicēts: 26.12.15 19:38
 citēt
Drīzāk šie: lifehacker.ru...
Publicēts: 26.12.15 19:55
 citēt
Tie takš stacionārie, bet tēma ir par ļaptopiem...:face-wink:
Publicēts: 26.12.15 19:57
 citēt
Pardon, nepamanīju... :shame:
Publicēts: 26.12.15 20:25
 citēt
Pieccollīgie diskdziņi! :money:
Publicēts: 26.12.15 20:29
 citēt
Publicēts: 26.12.15 22:44
 citēt
palaidniex:Pieccollīgie diskdziņi! :money:

A nau ko zirgoties, mans pirmais kompis ar 386 procesoru 93.gadā 3,5'' diskiekārtas vēl nepazina, pat 720 kB parādījās tik vēlāk.
Publicēts: 27.12.15 00:29
 citēt
Schneider:
palaidniex:Pieccollīgie diskdziņi! :money:

A nau ko zirgoties, mans pirmais kompis ar 386 procesoru 93.gadā 3,5'' diskiekārtas vēl nepazina, pat 720 kB parādījās tik vēlāk.

Kas tur ko zirgoties?
Esmu vēl vecakus grabinājis gan 286 gan 086...
Bija pat tāds 086 kuram bija virtuālais ciktur-kb disks un lādējās no 5"
Bija pat dažas gamez...

Pirms tam tika lauzti visādi bk0010 un arī datorklase kur divpadsmit bekas ar vienu EC16ciktur...
Publicēts: 11.01.16 10:26
 citēt
Varbūt apskati Dell Precision M3800 ar UHD. Nāk komplektā ar Quadro K1100M video.
Publicēts: 11.01.16 22:51
 citēt
Fandango:portatīvais principā nav labs.

Portatīvā galvenā priekšrocība ir MOBILOTĀTE!

Gluži kā ar to, ka pasaulē labākais fotoaparāts ir nevis Leika vai Hasselis bet tā vcā NOKIA, kura tev tobrīd ir līdzi, jo ko līdz Haseļi, Nikoni Canoni Pentakši, kas palikusi mājās...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):