forum.gif
Pārdots 24” 16:10 IPS monitors
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdots 24” 16:10 IPS monitors
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.12.15 16:06
 citēt
Tev taisnība-laikam nav citu variantu...:face-grin:
Publicēts: 28.12.15 16:57
 citēt
:face-wink:
Publicēts: 28.12.15 17:06
 citēt
Lunis:
Bucis:Bet Frīdi par to dārgo tehniku līkājās rokās es tev piekrītu,ir tādi kas bildē ar D800/750 komplektā ar 70-200 VR II,bet bildes citam labākas ir ar D5100 kam virsū ir Tamrona 17-50 2.8:face-grin:

Un par monitoriem runājot,rek viens krievu portretnieks apstrādā bildes ar 2011 gada mazbudžeta LG paneli pa 300usd,tā ka meistarībai ir nozīme:amazing::big_smile::face-glasses:

https://500px.com/imwarrior

Ja tu paskatīsies viņa bildes pilnā izmērā tādā kā šis uzlādē saitā pamanīsi ka tām ir drausmīgi trokšņī un atrefakti , čalis viņas brutāli zīmē pa virsu bildei un tad liek visādus potreturus un graudu utt:) 100% izmērā viņas ir baisas:) Es vispār nesaprotu kāpēc WEBā jābāž bildes pa 2mb un pāri pa 2000 pix :) Istenībā viņam daudz bilžu ar "Foniem" tāpat kā Sokolovam un ielikts tais fonoss nuu tā visai +/- to labi var redzēt lailajā izmērā.

Luni - paskaties fbookā tama pašam čalim ir before and after,tur foniem mazss sakars,tīra moderna apstrāde,tas ir viņa bizness ar ko viņš pelna un paplašinās:face-wink: bet nu cilvjiem patīk,atzīšu ka ir spēcīgi darbi,it īpaši tuvplāni un mb :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):