forum.gif
Nikon D7000
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nikon D7000
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.15 09:42
 citēt
Būtu ļoti jauki, ja kāds ieteiktu, kam es varetu šodien iedot kameru, lai notestē vai tur viss ir kārtībā? Jo par ieteito briana ielu te ir dlīti komentāri!
Publicēts: 21.12.15 09:53
 citēt
Publicēts: 21.12.15 09:56
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 21.12.15 10:05 labots
 citēt
Ieva, normāls, lasi - "firmas" - Ņikanserviss Latvijā nav. Nekur un nekāds!
Tuvākais ir Tartu, tad ir Waršava un Stokholma. Vari turp nogādāt ar Elkor starpniecību - būs ilgi, iespējams dārgi, toties ar garantiju!

Jebkurš no servisiem, vienalga - firma vai ģaģa Feģa - prasīs laiku (dajebkuras markas kamerai) un kādu laiku būs jācenšas izdzīvot bez kameras. Uzraksts uz kameras NEKO te nemaina! Jādiagnosticē, iespējams, jāpasūta detaļas, tās jāsagaida un tad atkal jāsaliek kopā... Pilnīgi pie vienas vietas, kas ir kameras ražotājs... No remonta nav pasargāta pilnīgi neviena kamera!

Neviens serviss nebūs tīkams visiem - vienam patiks, otrs nolādēs dienu, kad parakstījies atdot kameru konkrētajā servisā. Vai arī nepatiks piestādītais rēķins. Pilnīgi visiem tīkamu servisu NAV! Nevienā jomā! Nekur un nekāda!

Neuzticoties un neatstājot kameru uz remontu neuzzināsi cik izvēlētais serviss ir labs/slikts un neuzzināsi var vai nevar saremontēt. (saremontēt teju vienmēr ir lētāk, nekā pirkt citu, mainī reliģiju utt.)

Gribi ar garantiju - Tartu, Stokholma, Warshava.

Gribi vietējo - klausi publiku, kur vairāk labu atsauksmju... 1000% labu atsauksmju nav pat e-bajā!

Vai arī diktam pakomunicēt vienkārši gribās? :big_smile:

Un pats galvenais - Tev tak piedāvāja to Māxlas stiklu uzlikt uz citiem rumpjiem, lai noskaidrotu - vai stikls neprot sadzīvot ar rumpjiem, vai tavs rumpis ar stiklu...
Publicēts: 21.12.15 10:14
 citēt
p.s.
Un serviss maksā tik cik tas maksā! Brīnumu nav!
Publicēts: 21.12.15 10:28
 citēt
Es būšu rīga pēc 2, 3 h droši to kameras rumpjus var piedavat, satikties un parbaudit! Kads var, izpalidzet?
Publicēts: 21.12.15 11:29
 citēt
Es būšu rīgā pēc 2-3h
Publicēts: 21.12.15 18:34
 citēt
Uz citam kameram ar nerada pareizi! Izmeginaju citus 18-35mm objektivus, bez izmainam! Pasutis to " verki" vai kads varetu palidzet, pamacit ka to vares izdarit?
Publicēts: 21.12.15 18:50
 citēt
ieva_andrupe:Uz citam kameram ar nerada pareizi! Izmeginaju citus 18-35mm objektivus, bez izmainam! Pasutis to " verki" vai kads varetu palidzet, pamacit ka to vares izdarit?

Paga es pareizi saprotu, ka tavs objektīvs uz citām kamerām nefokusē pareizi un citi 18-35 uz tavas kameras tāpat?
Atceroties mīklaino tekstu par slikti strādājošu slēdzi, sāk rasties aizdomas, ka tur kautkas netiek darīts pareizi.
Publicēts: 21.12.15 18:53 labots
 citēt
Nu nez - vai nebija tā, ka arī uz citiem rumpjiem tas objektīvs nefokusējas, kā vajag? :what:
P.S. Ja uz Tava rumpja citi 18-35 nepareizi fokusējas - varbūt ir jānonullē/jānodzēš microadjustments iestatījumi, ar kuriem tika mēģināts situāciju testēt? :beaten:
Publicēts: 22.12.15 12:37
 citēt
Bija nodzēsti!
Publicēts: 22.12.15 12:44
 citēt
Tādā gadījumā tas 18-35 izklausās pēc slikta stikla... :beaten:

Kamerai ir jaunākais softs virsū?
Publicēts: 22.12.15 13:37
 citēt
To parbaudīs! Atdevu ar visu kameru!
Publicēts: 22.12.15 14:04
 citēt
ieva_andrupe:To parbaudīs! Atdevu ar visu kameru!

turi ikšķus! ;)
Publicēts: 23.12.15 21:59
 citēt
ieva_andrupe:Es būšu rīga pēc 2, 3 h droši to kameras rumpjus var piedavat, satikties un parbaudit! Kads var, izpalidzet?
Būtu es nikonists, varētu satikties :)
Publicēts: 23.12.15 22:56
 citēt
ieva_andrupe:Es būšu rīga droši var satikties un parbaudit!

Ko vajaga pārbaudīt? :amazing::amazing::amazing:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas