forum.gif
Nikon D7000
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nikon D7000
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.12.15 16:25 labots
 citēt
Nikon D7000
Publicēts: 20.12.15 16:52
 citēt
Interesanti - "reliģijas" maiņa sola jaunas mākslinieciskas virsotnes? :exciting:
Publicēts: 20.12.15 18:12
 citēt
ieva_andrupe:Pērku 7D canon vai 6D!

To Sigmas stiklu nepārdosi?
Publicēts: 20.12.15 18:19
 citēt
un kāds tad tas ir?
Publicēts: 20.12.15 18:20 labots
 citēt
....
Publicēts: 20.12.15 18:30
 citēt
ieva_andrupe:Pērku 7D canon vai 6D!
Piedodiet, bet tas ir smieklīgi.
Publicēts: 20.12.15 19:40
 citēt
kas vainas d7000?
Publicēts: 20.12.15 19:43
 citēt
Nikonists:kas vainas d7000?

Par jau ko stāsts...
Publicēts: 20.12.15 20:24
 citēt
ieva_andrupe:un kāds tad tas ir?

sho es domāju

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 20.12.15 20:31 labots
 citēt
beno:
ieva_andrupe:un kāds tad tas ir?

sho es domāju

http://www.fotoblog.lv/forum/discussion/123130/paliga/#Item_0

nu bet kamerā var iestatīt microadjustmetus.. manā vecajā d300 pat tada opcija ir

un tad tik liec +1 vai -1 uz kuru pusi vajag
Publicēts: 20.12.15 21:31
 citēt
un ar 5d mark 2?
Publicēts: 20.12.15 21:39 labots
 citēt
5d vismaz is FF nevis krops

Tikai nesaprotu, vai tāpēc D600/610 nav labaka izvēle, nav jāmaina visa "reliģija"...
Publicēts: 20.12.15 22:01
 citēt
palaidniex:5d vismaz is FF nevis krops

Tikai nesaprotu, vai tāpēc D600/610 nav labaka izvēle, nav jāmaina visa "reliģija"...

piekrītu
Publicēts: 20.12.15 22:05
 citēt
Ja nezina lāgā par foto tehniku, tad, lai droši maina, uz Canon/Sony/Pentax/Nikon, kad parādīsies saprašana, tad, būs skaidrs kur naudu grūst. :face-kiss:
Publicēts: 20.12.15 22:18
 citēt
Daudzi māk skaisti runāt, bet pagaidam nav palīdzējis! Minot arī iepriekšejo manis veidoto diskusiju! Jautāju, kur var ko darīt, kur iet jo pati neteiku gala! Jā kāds ko malziet ieteikca tālāk interesējos, bet reāla palīdzība nav iespējama! palieku pie tā ka pasai viss janokārto, jaizdara, jasaregulē! Bet nu nav man tādu zināšanu! Un vēl citi saka ja ari noregulēs, nav jau teikts ka zoom objektivi tā pat fouses pareizi! Un ko tas viss man dod? Ka japāriet uz canon, lai lv būtu kur iet, lai palīdz? ja jāiegādājas objektivi bez zoom, lai bez problēmām noregulētu front/ back????? Paldies!
Publicēts: 20.12.15 22:44
 citēt
Varbūt objektīvs ir brāķis un tu te cepies ne no kā, vai tad nav neviena pazīstamā ar citu nikon kameru uz kuras pārbaudītu? Galu galā aizgāji uz veikalu kur pirki objektīvu un saki ka nešancē, lai pēc garantījas maina. Ja es būtu ventspilī tad droši varētu ar tevi sarunāt paskatīties, kas un kā, bet man tur tik 1 pazīstamais, bet tas aug foto lietās. Ja pierakstīsi pm nosūtīšu, kontaktus, ar cilvēkiem, kuriem varētu palūgt palīzību.
Publicēts: 20.12.15 22:45
 citēt
Cienītā, protams, ka pašai viss būs jādara, jākārto, jāinteresējas, jālasa forumi krievu, angļu, vācu valodās, jāizdara izvēle, jāatver maciņš un nauda jāizņem. Varētu padomāt, ka šeit ir baltā zirgā jājēju prinču apvienība kaut kāda. Cilvēki ko varēja, gribēja, saprata, to arī ieteica. Galu galā, ne jau mums ar cienītās aparātiem un objektīviem bildes būs jātaisa. Par izvēlēto tēmu var sākt šeit:

www.dpreview.com...

krieviski: cameralabs.org...

vāciski: www.pc-magazin.de...

kad būs konkrēti jautājumi, būs konkrētas atbildes.
Publicēts: 20.12.15 23:00
 citēt
Kamerai jau no sākuma ir braķis (slēdzis) , kas traucē strādāt! un kā citi stāsta ka tiesi D7000 nikon ir izgājis pāris ražojumi brāķi, tad jau nebūtu brīnums ka nestrādā uz šīs kameeras! objektivu liku arī uz citas, bet tādas pāšas D7000 un bija tas pats! Un citi nikon kameru Ventspili neatradu uz kuras pamēģināt! Tas nebija domāts, ka kādām būtu japalīdz, bet kaut ko spriedelēt par to ka velos mainit kameru ir lieki! Tā es to biju domājusi!
Publicēts: 20.12.15 23:03
 citēt
Skaidrs, iegrābies brāķi, veiksmīgu pirkumu šaj reizē, paņem līdz kādu Canon spečuku kad iesi pirkt jaunoo aparātu, lai nesanāktu, kas līdzīgs :face-glasses:
Publicēts: 20.12.15 23:11
 citēt
riflylv:Skaidrs, iegrābies brāķi, veiksmīgu pirkumu šaj reizē, paņem līdz kādu Canon spečuku kad iesi pirkt jaunoo aparātu, lai nesanāktu, kas līdzīgs :face-glasses:

Kādu brāķi? :)
Viens šķībs sigma objektīvs, kuru sigma servisā vajadzētu noregulēt vai nu bez maksas, vai par saprātīgu maksu, nenozīmē, ka kamera ir brāķis. Vēl jo vairāk, ja cilvēks saka, ka citi objektīvi strādā labi :)
Bet lai tak skuķis izklaidējas. Un pērk Canon, Pentax, Sony un atkal Nikon :)
Publicēts: 20.12.15 23:13
 citēt
ieva_andrupe: Un citi nikon kameru Ventspili neatradu uz kuras pamēģināt!

A kas tā Ventspils ir par tādu ubagu sādžu? :amazing:
Adbrauc ciemos uz Preiļiem (ar pāris dienu iepriekš brīdinājumu), noorganizēšu izmēģinājumu ar D7000, 5100 un kaukādiem FF, liekas, 800 un 600.
Publicēts: 20.12.15 23:14
 citēt
lūdzu! es ļoti uzklausu variācijas! Kur labi labo! Lai nav tādi komentāri! Jā tu tip salabo, bet aptpakal dabon vēl sliktāka stavoklī! Plus man ir nikon kamera! Un vēl par objektiva regulešanu arī... neviens jau nikoniem to latvijā nedara!
Publicēts: 20.12.15 23:19
 citēt
ieva_andrupe:Kamerai jau no sākuma ir braķis (slēdzis) , kas traucē strādāt! un kā citi stāsta ka tiesi D7000 nikon ir izgājis pāris ražojumi brāķi, tad jau nebūtu brīnums ka nestrādā uz šīs kameeras! objektivu liku arī uz citas, bet tādas pāšas D7000 un bija tas pats! Un citi nikon kameru Ventspili neatradu uz kuras pamēģināt! Tas nebija domāts, ka kādām būtu japalīdz, bet kaut ko spriedelēt par to ka velos mainit kameru ir lieki! Tā es to biju domājusi!

Viss skaidrs, tas būs "pirkums uz nervu pamata" Šeit visa loģika un konstruktīvi padomi būs nevietā.

P.S. mēs ne tikai skaisti runāt te mākam, mēs arī nesmuki mākam, un vēl ļaunāk - mēs mākam saukt lietas īstajos vārdos un ļauni ironizēt. Canonam jau nu točna nekādu front/back fokusu nebūs, canons vispār nelūzt, canonam nemēdz būt brāķis un canonam ir servisa centrs, aha…..
Publicēts: 20.12.15 23:20 labots
 citēt
+1000 Jurčikam!
Raskrutil kārtējo tematu. :face-grin::face-grin::face-grin: , blakus desu žāvēšanai.
Publicēts: 20.12.15 23:23
 citēt
Es labprāt uzklausīšu vietas, kur šeit Latvijā var salabot gan manu slēdzi kamerai, lai viņa strādatu bez aizķersanās un objektīvu pieregulēšanu ja tā nav kameras vaina! Rīt es satiekos, lai pamēģininātu citu objetīvu, bet jēga maza, ja kamerai vaina! Par objektīva piregulēšanu kamerai - to nav iespeja izdarīt! Piedavāja tikai nopirkt to "verķi" un pašai regulēt! Bet kāda jēga man viņu pirkt ja man nav pieredze ar tādu neko darīt?
Publicēts: 20.12.15 23:30
 citēt
kādas atsaukmes par šo? www.nikon.lv...
Vai sākuma būtu gudrak aizvest kameru, lai pārbauda un tad skatīties to objektīvu?
Publicēts: 20.12.15 23:33
 citēt
Error 404 - noteikti būs labākā izvēle!
Publicēts: 20.12.15 23:34 labots
 citēt
:haha:
Publicēts: 20.12.15 23:35
 citēt
front/back Nikonam nekur neregulē? :)
Publicēts: 20.12.15 23:40 labots
 citēt
.
Publicēts: 21.12.15 00:04 labots
 citēt
.
Publicēts: 21.12.15 00:19
 citēt
:face-smile:
Publicēts: 21.12.15 00:20
 citēt
Nu ti dajoš! :D
Publicēts: 21.12.15 00:23
 citēt
ai! beidz! pašai jau ar smiekli nāk! :D
Publicēts: 21.12.15 00:24
 citēt
Labāk plenēru pie sevis uztaisi.
Publicēts: 21.12.15 00:25 labots
 citēt
Neiet un logiski padomat ko vajadzētu kā vajdzētu arī man nesanāk! citu kameru mainiju, nepalīdzēja! Rīt skatīšos citu objektīvu, bet kā es tur pa dažām minūtēm, lai spriežu! Vai šis ir labāks vai nē! Ja nav labāks ko tad bez objektīva dzīvot vai to pāšu kaut kur nest! Kamerai jau izņemot to slēdzi(kurs mazliet kadu reizi ķeras) viss jau liekas ok! Bet ja nav? Nezinu ar ko lai sāk! Jā plenēr prakse nenāktu pa ļaunu!
Publicēts: 21.12.15 00:29
 citēt
Nopērc, ja nav labs, tad sūti pa SS taku un meklē sev nākamo :bad_smile:
Publicēts: 21.12.15 00:31 labots
 citēt
Citu objektīvu kā maiņu, nepirkšu, bet mainīšu pret tādu pašu, ja tas maz labāks būs!
Publicēts: 21.12.15 00:52
 citēt
izblamējusies būšu kā veca sēta! :D netaisos tak visu laiku pirkt un pārdot kas tik ienāk prāta!
Publicēts: 21.12.15 06:18
 citēt
ieva_andrupe:Citu objektīvu kā maiņu, nepirkšu, bet mainīšu pret tādu pašu, ja tas maz labāks būs!

Un tam otram labu pret sliktu mainīt, da kaut ar domu ka abi strādā - kāpēc mainīt? :face-glasses:

A to slēdža ķibeli tak ar var risināt remontējot
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas